- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.996
- 798
- Konu Sahibi depresif458
-
Sizi aramiyor ama esinizi ariyordur. Esinizi aramasa da anasini aramis bir de acindirma numarasi yapip ahmglamis bizi unuttu diye. Anasi da esinizi aramis. Yani ekipce calisiyorlar. Sende kaynana cok.Şimdi aramıyor ki fazla zaten ağlaması bu yüzden kardeşi onu unutmuş Muş
valla benim eşimle maddi olarak aram hiç iyi değil bu aralar çok kıskandım gerçekten.seninki ne guzel ya kıskandım uzaktan kumandalısı çıkmış, benimki eski model, kendi kendine hareket ediyor.
ahaahah
seninki ne guzel ya kıskandım uzaktan kumandalısı çıkmış, benimki eski model, kendi kendine hareket ediyor.
ahaaha
Sen benm laflarıma bayağı gıcık olmuşsun ki başkalarına yazdıklarımdan nem kapıp cevap yazmışsın demek seni bu kadar delirttim keyfim süper yaseninki ne guzel ya kıskandım uzaktan kumandalısı çıkmış, benimki eski model, kendi kendine hareket ediyor.
bu başarınızı görümcenize de göstermeniz dileklerimizleSen benm laflarıma bayağı gıcık olmuşsun ki başkalarına yazdıklarımdan nem kapıp cevap yazmışsın demek seni bu kadar delirttim keyfim süper ya
TEşekkrğler tatlım işte böyle iyi çocuk ol düzgün konuş benimle aferin sanarbu başarınızı görümcenize de göstermeniz dileklerimizle
Sen benm laflarıma bayağı gıcık olmuşsun ki başkalarına yazdıklarımdan nem kapıp cevap yazmışsın demek seni bu kadar delirttim keyfim süper ya
Bu kadar takıntı yapma ya herşeyi güldük şurda iki ahahahiki ay sonra da aynı keyifle kalacak mısın acaba?
ahaha gul beybi gul.
akşam akşam guldurdun valla.
valla benim eşimle maddi olarak aram hiç iyi değil bu aralar çok kıskandım gerçekten.
ama en çok şuna sinirleniyorum. beş parasız olsa yüzüne bakmayacakları adamlarla evlenip insan ayırıp parasızlarla muhatap olmayıp bir de dinden imandan bahsediyorlar ya...
Bu kadar takıntı yapma ya herşeyi güldük şurda iki ahahah
Kirli zihinlerinizin düzelmesi duasıyla amin canım benmmaddiyatın duzelme ihtimali var bacım, Allah yardım etsin.
valla maddiyat umrumda değil komik ifadesi koyacaktım unutmuşum.maddiyatın duzelme ihtimali var bacım, Allah yardım etsin.
ekkocamı nasıl ele geçiririm dedikten sonra ben iki değil baya bi guldum, adam sanki bana uyvar kalesi ahahahaaaaaaa
sağol ya valla netflixteki butun komedi dizilerini bitirmiştim yerli reality şovunla mest ettin ahaaaaha
kirli zihnim neymiş tam olarak ben de bileyim de düzelteyim?Kirli zihinlerinizin düzelmesi duasıyla amin canım benm
kuşum sen dua hakkını bende kullanma, Allah ım inşallah kocamın kumandası bana geçsin diye dua et. Enerjin bölunmesin ahahaaaaKirli zihinlerinizin düzelmesi duasıyla amin canım benm
görümce derdinden, eşinizi yönetememekten ağlamıyor musunuz zaten?Napalım paramız varsa ağlayalım mı
görümce derdinden, eşinizi yönetememekten ağlamıyor musunuz zaten?
ortalık durulunca sessiz sessiz yürüyecek daha haberi yok.görumcesine 1 trilyon az bile valla, alfa kadın maşallah tek sözuyle duğun yaptırıyor, helal kız görumceye ahaha.
çinliler yarasa yemese duğunu de şak diye yaptırırdı o gorumce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?