- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
- Konu Sahibi depresif458
-
ben de bu kadar paracı olup para yüzünden birbirinize girmenizi tebrik etmiyorum.ALkollü evlilik yapmak bize göre değil biz yapmadıkSizi de tebrik etmiyorum
YARIN notere gidip alayım tapumu canm iyi dedinBelli ki görümce ile aynı kafadasın yorumlarından belli baya uyumlusunuz. Birbirinizin hakkından iyi gelirsiniz. Bu arada eşimi nasıl yönetirim ne demek tasma takın barı tapulu malınız sanki iktidar savaşı mı evlilik ?
Almanya bile kıskanıyor bizi yaaaKISkanclığınızın sebebi nedir anlayamadım Evde kaldınız ya da kötü giden bir evliliğiniz mi var
Konuya guzel bir yorum yazayım diye girdim ama konu sahibinin cevaplarını görünce yorumum;
Siz o görümceyi yersiniz. O görümce daha hiç bir şey görmemiş.
Winter is coming
Alırsın tabi nereye çeksen oraya gidiyor ponçik kocanYARIN notere gidip alayım tapumu canm iyi dedin
Pat yüzündenben de bu kadar paracı olup para yüzünden birbirinize girmenizi tebrik etmiyorum.
en azından biz mutlu mesut yaşıyoruz ailelerle.
LÜTfen gitme İnan çok eğleniyordumkonunuzdan çıkıyorum yazmaya değmez çünkü.size iyi forumlar
Kesinlikle katılıyorum...Düğün için neden görümcenizi aradınız ki?
Kardeşinin lafıyla tek başına düğün olacak diye karar değiştiren eşiniz.
Pandemi olmasaydı bir güzel sizin lafıniz yerde kalacakmış.
Asıl suçlu eşken nasıl onu kanatsız melek görüp görümceye bileniyorsunuz sadece hiç anlamıyorum.
ama maddi olarak araları çok iyiymiş öyle demegörumcen de o kocana her dediğini yaptıracak gör, ne kadar istemesen de gunde yarım saat konuşacak, evdeki herşeyi anlatacak kocan ona.
bunlar cicim ayların, hele bir alışsın evliliğin rutinliğine sonra annesini ablasını baştacı yapacak.
rahatladım ahaha
Şimdi aramıyor ki fazla zaten ağlaması bu yüzden kardeşi onu unutmuş MuşGorumce problemli ama esin de cok masum degil. Istese buna son verir, evine karistirmazdi. Esin degismedigi surece sizin evliliginuz uc kisi surecek.
ama maddi olarak araları çok iyiymiş öyle deme
Teşekkür ederim canım valla burda ne çok kıskanç kin dolu insan varmış sabahtan beri neler yazanlar varTakma o kadar ya aslında ortada büyütülecek bir şey. Ne güzel işte sizi düşünüyor hem görümceden kötülük gelmez
ee bunu ilk cümlende sen yazdın asıl biz iyi güldük. evliliğinin 3. senesinde bunları hatırla olur mu?hahah iyi güldürdünüz beni akşam akşam
Teşekkür ederim canım valla burda ne çok kıskanç kin dolu insan varmış sabahtan beri neler yazanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?