Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
11 ayı geçen ikiz kızlarım var,
biri resmen yediklerimize bayılıyor,
bense onlara yaptığım çorbaların içine biraz biraz katıyorum,
mesela tavuk çorbasının içine salçalı makarna koydum şimdi,ay çok mu saçmalıyorumm sempatiksalakcinni
Allah yavrularınızı size bağışlasın inş.artık yaşlarına gelmişler yediğiniz herşeyden verebilirsiniz.çok baharatlı ve tuzlu omadığı sürece.bence yemekleri ayrı ayrı vermek en güzeli yani karıştırmayın mesela biraz çorba içsin sonra makarnayı yesin.ayrı tadlara alışmaları lazım kuzuların.sonra zorlanırsınız.sağlıkla büyütün.
karışım yapma bence yani daha mantıklı bişey tavuk çorbasının içine arpa şehriye atabilirsin ben hem biraz prinç hemde arpa şehriye katıyorum çok güzel oluyor..
bencede ayrı ayrı verin..istiyorlarsa verin herşeyden azar azar ya da şöyle ben makarnayı haşladıktan sonra oğluma kadar ayırıyorum kendimize yağlayıp tuzluyorum artık nasıl yapacaksam..ya da mercimek ezogelin işte ne bilim sonradan soslanan çorbaları da yapıp ayırıyorum üzerine zeytinyağ ekleyip öyle yediriyorum..yaşlarına geldiler tabi ama hala salça tuz baharat yasak en iyisi böyle ayırmak oluyor..yinede arada azar azar kaçamak oluyor bu arada benim oğlumla sizin ikizleriniz sanırım aynı gün doğmuşlar 23 eylül oğlum :ecrin_bebek: