How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Herşeyden biraz var hepsi sıfır ayarında satış durdurulmuştur..

kırmızı kazak 2 nolu resim , krem kazak 5 nolu resim,7 noul kolu dantelli vizon renk ve 10 nodaki yeşil kazak duruyorsa iban numaranı özelden göder canım. 40-42 giyiyorum olurlar bana di mi. bu arada bir önceki mesajda foto nolarını yanlış yazmışım. bazı kazakların 2 fotosu olmasından kaynaklı. bir de tanesi 5 tl di mi

merhaba evet hepsi duruyor ama beden tutmuyor :( en son yeşil kazak olur size ama diğerleri dar gelebilir evet 5tl fiyatları

$SAM_0008.jpg $SAM_0113.jpg $SAM_0010.jpg $SAM_0017 (1).jpg $SAM_0029.jpg $SAM_0045.jpg

bunlar satıldı alan arkadaşlar güle güle kullansın :1:

Eki Görüntüle 962149

Bunumu kasdediyorsun acaba yazgülü :44: Eğer buysa görmüştüm ama daha çok gezmede giyilecek şeyler baktığımdan dikkatimi çekmedi :1: Neyse aklında olsun ama azçok anlattım ne istediğimi ,çıkarsa bazanın altından biyerden söyle :23:

Eki Görüntüle 962149

Bunumu kasdediyorsun acaba yazgülü :44: Eğer buysa görmüştüm ama daha çok gezmede giyilecek şeyler baktığımdan dikkatimi çekmedi :1: Neyse aklında olsun ama azçok anlattım ne istediğimi ,çıkarsa bazanın altından biyerden söyle :23:

yok bunu demiyodum ben yüklememişim onu bakıyım ben sana göre olursa sana msj atarım olmadı konuştuklarımızı yollarım :)) alemsin valla çok yaşa sen

yok bunu demiyodum ben yüklememişim onu bakıyım ben sana göre olursa sana msj atarım olmadı konuştuklarımızı yollarım :)) alemsin valla çok yaşa sen

Tamam bekliyorum erken bir vakitte gösterki diğerleriyle beraber kargoya yetişsin olurmu. Buarada sende çok yaşa ,kaçtır bakıyorum hangisini hamileliğinde giymiş bu kız diye :DD içimdende nekadar fitmiş bunlar nasıl olmuş diyorum:1:

Tamam bekliyorum erken bir vakitte gösterki diğerleriyle beraber kargoya yetişsin olurmu. Buarada sende çok yaşa ,kaçtır bakıyorum hangisini hamileliğinde giymiş bu kız diye :DD içimdende nekadar fitmiş bunlar nasıl olmuş diyorum:1:

özeldede yazdım maalesef fotosunu çekemedim beğendiklerini yarın kargoya veriririm...evet 36 38 bedenim aynen fitim :)))) morlu olan tunik çok iyi olur bende giydim totonu kapatır :)

faturası ve garantısı varmı ? ekartı kac? birde fiatı nedir?:55:

2010 yılında almıştım ankara mavi optikten maalesef faturası durmuyor 150 tl diyorum e kartını birazdan bakıp yazarım elden teslim daha iyi olur gözlükçüye göstermek istersen ben ankaradayım

özeldede yazdım maalesef fotosunu çekemedim beğendiklerini yarın kargoya veriririm...evet 36 38 bedenim aynen fitim :)))) morlu olan tunik çok iyi olur bende giydim totonu kapatır :)

Heveslenmiştim bendee tümgün girdim baktım ekledinmi diye:47: Neyse canın sağolsun yazgülü kargoyu bekliyorum içlerinden biride bana olursa pek mesut olcem :51:

Back