Herseyden bir tutam

tr_lelli

Elbet bir gün çiçek açar umutlar 🌸
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
44.934
114.402
1.123
Herseyden bahsedip paylasimlar yapmak istedigimden böyle bir topik altinda toparlamak istedim
Sizlerde bana eslik ederseniz sevinirim

Pratik fikirler
Puf noktalar
Yemekler
Gunluk rutinler
Bakım,guzellik,saglık,diyet
Kitap, siir,
Herseyden bir tutam..

Bir tutam sevgi,bir tutamhuzun,bir tutamgozyasi

Belki blog tarzı belki gunluk adı her neyse
Herseyden paylasımlar yapmak istiyorum

Umarım bilgiler faydalı olur

Her paylasım kocaman bir huzur olsun dilegiyle..

Bakımla baslayalim sabaha bakalım..
Rutin yaptıgım yuz bakımlarından bahsetdicem

Bebek sampuanı
Kil maskesi(peeling icerikli)
Gül suyu
Kahve telvesi
Domates redesi-un karisimi
Aspirin-limon-bal maskesi
Maya maskesi

Aklima gelenler suan bunlar
Hepsi sahsimca denenmistir hepsinden de memnun kaldım
En sık yaptigim kahve ve kil maskesi ama
Digerlerini cok sık yapmiyorum

Yuzu yumusacik yapip puruzsuzlestriyo
Domatesli olanın leke rengi acma ozelligi mevcut cilt rengini aciyo
Aspirinli olan kesinlikle peeling yapiyo

Gulsuyu tonik niyetine
Bebek sampuanimla yuzumu yikamak muthis ferahlik
Hem uzun sure gidiyo hemde dogal cildi kurtmuyo

Bugun kil maskesini yapicam
Gune guzel baslamak sart yuzdeki degisim aninda fark ediliyo

Saclarimizin daha hacimli gorunmesini ve cabuk uzamasini istiyorsaniz lavanta kürü mutlaka yapmalisiniz.

Ben bugün neler yaptım yazayım
Ders çalıştım 1 saat
Mutfağı güzelce temizledim(bâyâ uğraştım)
Tepeleme 2 sele çamaşır katladım
Bol bol bulaşık yıkadım
(Aklıma bu kadarı geldi )
Neler yapmadım
Spor yapmadım
Adam akıllı diyet yapmadım
Kitapta okumadım

maskelerini tek tek ayrıntılı anlatırsan dehşet olur şekerim nasıl yapıyorsun miktarlar falan?

maskelerini tek tek ayrıntılı anlatırsan dehşet olur şekerim nasıl yapıyorsun miktarlar falan?
-mayayı ezerek eritip yuzume suruyorum.

-kahve telvesinin icine gülsuyu katıyorum(su,limonda olabilir) cok akici olmamak sartiyla karistirip yuzune suruyorum ve ovalıyarak masaj yapiyorum yıkıyorum.

Pamuga damlattigim gulsuyuyla cildimi siliyorum.

-Domatesin suyuna un karistirip akiskan macun kivami veriyorum bunu yuzume surup kurumasini bekleyip yikiyorum(kesinlikle renk acıyo)

-1tane aspirinin icine bir kac damla limon damlatip aspirini eziyorum kasikla birazda bal katip yuzume surup peeling amacli ovusturarak yuzume masaj yapiyorum sonra yikiyorum.

Dalin sampuanla yuzumu yikiyorum yagli ciltlere tavsiye ederim cildi yaglanip parlayanlar icin birebir hic yagli hissi birakmiyo kurutmuyoda.

İlginizi cekti konum sacla devam edim o halde.

Dökulmeye meyilli hatta dökulen ve ince telli cabuk yaglanan sonen saclara sahibim
Tresan isirganli sampuan kullaniyorum.
Banyo sonrasi saclarimi one egerek lavanta küru,isirgan kürü gibi kürler uyguluyorum.

Lavantayi kaynar suyla demliyorum
İsirgani kaynar suyla demliyorum
İlik olunca kullaniyorum.

(Farkli zamanlarda istediginizi yapabilirsiniz sac dokulmesini durduruyo hacim veriyo)

Kasınız dokuluyosa cözümüde cok basit.
Bir ara kasımın baslangıc kısmı dokulmustu surekli dolduruyodum bikmistim
Napabilirim napabilirim dedim arastirdim cözümü buldum.

Direk sarimsagi ortadan ikiye bolerek uzerine bastirip bunu uygulayabileceginiz gibi baska etkili yolda var.

Badem yaginin icine sarimsak rendeliyoruz 1-2saat kadar bekletiyoruz sonra suzuyoruz sarimsaklarla.isimiz bitti
O yag lazim bize
Kulak cöpü gibi pamuklu cubukla kaslarimiza suruyoruz sabah aksam duzenli surdugunuz taktirde 2.hafatada etki etmeye basliyo.

Lavamtayı nerden bulabilirim benim cook feci dökülüyor

Bak şiir köşeside benden olsun bir gün belirleyelim ben o gün sizlerle bir şiir ve hikayesini paylaşıyım(öhöhöhö şiir konusunda biraz.bilgilerim var,bu aşkı dizede bulaştırmam gerek)

Lavamtayı nerden bulabilirim benim cook feci dökülüyor
Aktarda var canım hemde baya ucuz 2tl baya bi poset geliyo yarin resmini atarim evde var( yatakdan kalkmaya usenen smly)
Bak bisi daha soylim onuda yap kullandigin zaman etkili ama.duzenli kullanman lazim

1tatli kasigi kadar karanfili 1bardak suda kaynatiyosun 5dk kayniyo sonra sogutup fisfisli siseye koyupaklina geldikce sac diplerine sıkıyosun.
Kokusu olmuyo
Yaglandirmiyo hic bi yan etkisi yok sac dokulmesini önleyip gurlestiriyo (ben duzenli yapmadim ama faydasini gormeye baslamistim yazin yine yapcam)
Kisin olmuyo sac islak kaliyo hasta oluyodum yazin baslicam yine

Bak şiir köşeside benden olsun bir gün belirleyelim ben o gün sizlerle bir şiir ve hikayesini paylaşıyım(öhöhöhö şiir konusunda biraz.bilgilerim var,bu aşkı dizede bulaştırmam gerek)
Aa edebiyata bayilirim yap soz, siir paylasiriz.

Tamam bunu denicem canm

Taam="tr_lelli, post: 40573338, member: 193706"]Senle bana hergun bayram :)
Bilmem pazartesi olur mesela[/QUOTE]
Tamam her pazartesi şiir günü unutmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…