Bakımla baslayalim sabaha bakalım..
Rutin yaptıgım yuz bakımlarından bahsetdicem
Bebek sampuanı
Kil maskesi(peeling icerikli)
Gül suyu
Kahve telvesi
Domates redesi-un karisimi
Aspirin-limon-bal maskesi
Maya maskesi
Aklima gelenler suan bunlar
Hepsi sahsimca denenmistir hepsinden de memnun kaldım
En sık yaptigim kahve ve kil maskesi ama
Digerlerini cok sık yapmiyorum
Yuzu yumusacik yapip puruzsuzlestriyo
Domatesli olanın leke rengi acma ozelligi mevcut cilt rengini aciyo
Aspirinli olan kesinlikle peeling yapiyo
Gulsuyu tonik niyetine
Bebek sampuanimla yuzumu yikamak muthis ferahlik
Hem uzun sure gidiyo hemde dogal cildi kurtmuyo
Bugun kil maskesini yapicam
Gune guzel baslamak sart yuzdeki degisim aninda fark ediliyo
-mayayı ezerek eritip yuzume suruyorum.maskelerini tek tek ayrıntılı anlatırsan dehşet olur şekerim nasıl yapıyorsun miktarlar falan?
Lavamtayı nerden bulabilirim benim cook feci dökülüyortr_lelli .!.:İlginizi cekti konum sacla devam edim o halde.
Dökulmeye meyilli hatta dökulen ve ince telli cabuk yaglanan sonen saclara sahibim
Tresan isirganli sampuan kullaniyorum.
Banyo sonrasi saclarimi one egerek lavanta küru,isirgan kürü gibi kürler uyguluyorum.
Lavantayi kaynar suyla demliyorum
İsirgani kaynar suyla demliyorum
İlik olunca kullaniyorum.
(Farkli zamanlarda istediginizi yapabilirsiniz sac dokulmesini durduruyo hacim veriyo)
Sen iste canimBen çok beğendim bu konuyu el atalım canladıralım konuyu yavvv
Aktarda var canım hemde baya ucuz 2tl baya bi poset geliyo yarin resmini atarim evde var( yatakdan kalkmaya usenen smly)Lavamtayı nerden bulabilirim benim cook feci dökülüyor
Aa edebiyata bayilirim yap soz, siir paylasiriz.Bak şiir köşeside benden olsun bir gün belirleyelim ben o gün sizlerle bir şiir ve hikayesini paylaşıyım(öhöhöhö şiir konusunda biraz.bilgilerim var,bu aşkı dizede bulaştırmam gerek)
Tam bi gün belirleyelim herkes önceden hazırlansın ve o gün şiirini paylaşsın nasıl?Aa edebiyata bayilirim yap soz, siir paylasiriz.
Tamam bunu denicem canmAktarda var canım hemde baya ucuz 2tl baya bi poset geliyo yarin resmini atarim evde var( yatakdan kalkmaya usenen smly)
Bak bisi daha soylim onuda yap kullandigin zaman etkili ama.duzenli kullanman lazim
1tatli kasigi kadar karanfili 1bardak suda kaynatiyosun 5dk kayniyo sonra sogutup fisfisli siseye koyupaklina geldikce sac diplerine sıkıyosun.
Kokusu olmuyo
Yaglandirmiyo hic bi yan etkisi yok sac dokulmesini önleyip gurlestiriyo (ben duzenli yapmadim ama faydasini gormeye baslamistim yazin yine yapcam)
Kisin olmuyo sac islak kaliyo hasta oluyodum yazin baslicam yine
Bana uyar canim boyle kisa hikaye falanda olr bayilirim okumayaTam bi gün belirleyelim herkes önceden hazırlansın ve o gün şiirini paylaşsın nasıl?
Hangi gün olsunBana uyar canim boyle kisa hikaye falanda olr bayilirim okumaya
Senle bana hergun bayram :)Hangi gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?