- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.741
- 37
- Konu Sahibi RedMoonshine
Bence aranIzda hic uyum yok
Evililik evlilik olali boyle işkence gormemistir
Evililik evlilik olali boyle işkence gormemistir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnancli olan biz anlayisliyiz ama inancsizlar degil mesela burda bunu gorduk biz daha ck saygi duymayi biliyoruz istedikleri kadar begenmedim desinler bunlr bnm tercihim :)))Saygi duymamizi bekler beklemez..ama bu tercihtir..evlenmemek..hemen cemkirmeden yorum yapabilirsiniz ..sizin icin bu nokta kadar onemsiz olabilir ama inanc meselesi bazi insanlarin hayatinin tumunu etkiler..dolayisi ile iki zit kisi (inanc konusunda)evlenmemeli..
erkekler analog kadınlar dıjıtaldıriki kelimelik bir cevap pek aciklayici degil ☺ Hatali oldugum yerleri söyler misiniz?
İki tarafın da hatalı olduğu konular var. Aşırı gereksiz sinir yüklemesi olmuş sizde. Eşiniz de sorumluluk sahibi biri değil.
Ama şu kısmı anlamiyorum. Ayrılmak istiyorum kabul etmiyor diyorsunuz..kabul etmesine gerek yok ki. Çıkıp davayı açarsınız. Ayrılmak isteyenin önünde kim durabilir? Kimse. Siz blof yapıyorsunuz. Boşuna yüz göz oluyorsunuz. Yok ayrılmam deyince susup oturacaksaniz baştan ayrılalım deyip değerinizi düşürmeyin.
Eşimin dolaptan alıp yiyip bitirdiği yiyecekleri saymak onu kafaya takma aklıma bile gelmez. Kocanın lokmalarını dert edeceksen o evlilik biraz zor ilerler sizin iletişiminiz berbat ikinizde inanılmaz geçimsiz geldiniz
Bu söylediklerinizin hepsi lokma saymak oluyor işte. Ben düşünüyorum, daha 1 yıllık evlilikte , eşimi seviyorsam, aşıksam bu söyledikleriniz batmaz bana. Üstelik yemiş , sevmiş diye mutlu olurum, ertesi gün gidip daha çok alırım. Siz eşinizi çocuğunuz gibi sürekli azarlıyorsunuz gibi geldi bana.Lokmalarini saydigimi nerden cikardiniz? Alisverise gidince siz kendinize sevdiginiz bisey almiyor musunuz? Caniniz bisey cekmiyor mu? Diyelim ki aldiniz, tam yiyeceksiniz, dolabi aciyorsunuz ve yok. Bu bir oluyor, iki oluyor, üc oluyor, uyariyorsunuz yine oluyor. Örnek verecek olursam söyle ki damak zevklerimiz cok farkli, kendisi mesela tuzlu sirkeli cips yerken, ben normal kirmizi biberli yiyorum. O hem kendine aldigi cipsi yiyor, hem benim kendime aldigimi da. Film izlicez, aa cips almistim iyi gider diyorum, bi bakiyorum yok. Ve bu devamli oluyor. Uyardim bak alisverise gittigimizde daha cok al, madem seviyorsun ama ben kendime bi parca bisey aldigimda yeme, onu bari bana birak.
Veya bahsettigim gibi, Bonbon aliyorum bi poset. 2 gün icinde bitiyor. Ya bonbon bu, insanin cani cekiyor, almistim diyorsun, bakiyorsun ve yerinde yok. Hayret ediyorum evde ariyorum, esime soruyorum bana „ben onu 2 gün önce bitirdim“ diyor. Hepsini mi diyorum, hepsini diyor. Hic bu evde benimle de yasadigini düsünmüyor.
tamam esınız ac gozlu davranıyor dogru ama bunun sebebı duygusal yeme bozuklugundan sızı sevmedıgınden deger vermedıgınden degılLokmalarini saydigimi nerden cikardiniz? Alisverise gidince siz kendinize sevdiginiz bisey almiyor musunuz? Caniniz bisey cekmiyor mu? Diyelim ki aldiniz, tam yiyeceksiniz, dolabi aciyorsunuz ve yok. Bu bir oluyor, iki oluyor, üc oluyor, uyariyorsunuz yine oluyor. Örnek verecek olursam söyle ki damak zevklerimiz cok farkli, kendisi mesela tuzlu sirkeli cips yerken, ben normal kirmizi biberli yiyorum. O hem kendine aldigi cipsi yiyor, hem benim kendime aldigimi da. Film izlicez, aa cips almistim iyi gider diyorum, bi bakiyorum yok. Ve bu devamli oluyor. Uyardim bak alisverise gittigimizde daha cok al, madem seviyorsun ama ben kendime bi parca bisey aldigimda yeme, onu bari bana birak.
Veya bahsettigim gibi, Bonbon aliyorum bi poset. 2 gün icinde bitiyor. Ya bonbon bu, insanin cani cekiyor, almistim diyorsun, bakiyorsun ve yerinde yok. Hayret ediyorum evde ariyorum, esime soruyorum bana „ben onu 2 gün önce bitirdim“ diyor. Hepsini mi diyorum, hepsini diyor. Hic bu evde benimle de yasadigini düsünmüyor.
erkekler analog kadınlar dıjıtaldır
sız esınızden dolaptan sunu ındırırmısın demıssınız ya bulasık makınasını o bolsaltıyorken
onun dusuncesı bırkac parca kaldı sunu da yerlestıreyım de dıye dusunurken sız cemkırmıssınız :)
sonra esınız ortalıgı topluyor sız acıktım dıye sofraya oturuyorsunuz sız acıktınız da o acıkmadı mı ustelık cok ıstahlı oldugunu soylemıssınız habıre bırseyler yer dıye
bu kadar acıktıysanız hemen sofraya oturmak ıcın sızde onla bırlıkte toplarsınız madem cok uyusuk . bırlıkte oturur yersınız zaten bırlıkte bır aksam yemegınız var bırde uyuyorsunuz tum gun bırlıkte vakıt gecırmıyorsunuz hayatın telasına kapılıp. barı yemegı keyıfle yıyın degıl mı
orda da hareketınız abartılı olmus
adam tum bunlara ragmen sofrada konusmak ıstemıs onda da ters cevap vermıssınız
gece sız uyuyacagınız sırada esınız seslı oyun oynuyormus
sesını azalt demıssınız yıne sert uslupla
oda buna calısacagım demıs cunku kendını oyuna kaptırabılecegını bılıyor o yuzden net konusamıyor sızde bunu o gununn gergınlıgıyle yanlıs anlayıp calısacagım dedı yanı ıma yaptı deyıp ofkenıze ofke katıp yanı kendı kendınızı doldurup yatmaya gecmıssınız
bır arkadası kullanıcı adını allahuekber koymus ben bıle buna ınandım oyle olmasa nıye oyle ard arda soylesınler :) dalga gececek olsa su zamana kadar dalga gececegı hıc zaman olmadı mı evlılıgınızde ? coktan dalga gecerdı ama sız o gun kendı kendınızı oyle cok doldurmussunuz kı imana gelse musluman olsa sahadet getırse yıne de benımle dalga gecıyor derdınız kabul edın :)
tum bunlara ragmen aksam yemek yapmıs esınız
sız tabagı uzatıp ben yemem demıssınız :)
hala abartılı tavrınız suruyor
sonra yıne yemek yaparken yemegı yaktı dıye azarlamıssınız
oda kac gun ust uste azarlamanıza dayanamamıs ve patlamıs demıskı benı azarlamadan once kendıne bak bende hep kusur buluyorsun ama sende dus yerınde saclarını temızlemıyorsun buzdolabında yıyecekler fosilleşiyor tarıhı esere donuyor sende duzenlı degılsın ona bakarsak once kendıne bak konus demıs :)
sızde bu gercekler canınızı acıtınca onu en can alıcı kısımdan vurup sende kac aydır ıssızsın ne ıse yarıyorsun mınvalınde konusmussunuz kocanıza
bana gore esınızın tek hatası cok yemesı saglıgına dıkkat etsın ve su parasızlıkta çar çur etmesın
sızın esınıze soyledıklerınızı burda bırı konu acıp kocam bana boyle soyluyor dese bu adamdan bır cacık olmaz derdık
ıkınızde hatalısınız dıyerek aslında tum sucu sıze yuklemek ıstememıstım kendınızı kotu hıssetmeyın dıye ama sız sorunca madem soruyorsunuz soyleyeyım dedım
tam olarak yazdıgınız konunun aslında ozetı bu
yazdıgınız konuya bakınca gecımsız duruyorsunuz herseye bır laf soyluyorsunuz habıre laf sokuyorsunuz
karsılastırdıgımda sız 10 laf soyluyorsanız esınız 1 laf soyluyor seklınde
ha ama sunu da anlayabılıyorum
ustunuzde cok yuk hıssedıyorsunuz ondan gergınsınız bence