Kadın çok edepsizmiş gerçekten .. Ben de yapım gereği gelemem böyle şeylere cevap da veremem öyle aklıma gelmez karşımdakinin yaptığı gibi ona da yapayım beceremem öyle şeyleri.Cevap vermem veya bozulduysam bile gidip de ağlamam tutarım kendimi ama ona bir dalga konusu yapacak malzeme daha vermem,yüksek ihtimalle ev sahibinden müsade ister kalkardım ve o kadının olmadığı zamanlarda o eve giderdim.Onun davranış tarzını Eğer siz yapabiliyorsanız yapın aynı onun gibi hem de madem sizi 'çok sevmiş'
Sizi sadece eşinize yüklenmeniz konusundan hatalı buldum ,napsın adamcağız kadının ağzını burnunu kırıp buyur karıcım diye eline mi versin:) Arkanda durması olayı bu değil bence bunu yapmadı diye eşinize haksızlık etmeyin.Ha yine de biraz daha anlayışlı olup can sıkıntını dinleyip en azından kıyamam karıma deyip sarılsaydı belki gönlünüz daha hoş olurdu ama olmamış. Siz de kendinizi bu kadar harap etmeyin. Başlığı görünce ben de dedim 7 mahalle evi basmaya geldi de koca ortadan kayboldu heralde :))