• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyde yanımda olur arkamda durur dediğim eşim beni hayal kırıklığına uğrattı

erkeklerin hepsi bu konuda aynı sanırım. kendi tanıdıkları hakkında ufacık bir kötü söz söyletmezler. o kadınla da karşılaşmamaya çalış. boşver unut gitsin.

Biz sanki eliz . Eşimin böyle yapacağı aklıma gelmezdi bir de bana herkes istediğini desin ben diyince olay olsun laf soyletme kimselere dedim o da sana bir şey diyenin ağzına s...diyor ama söylediğiyle yaptigi çok farklı bana kadını savundu o çok iyi biriymis iyi birine bak .ben kötüyüm sanki

Ahhaha sakat gibi cikti demesi nedir ya
Pardon da bunun neresi saka daha yeni tanismissiniz dakka bir gol bir bu ne rahatlik
Esin kadini iyi mi taniyor sakacidir falan bu kadar savunmasi normal gelmedi bana sizin anlattiginiza göre.
Evet yazdım ya konuma bunlar akraba uzaktan ve eşimle 1 yıl boyunca aynı uni de okumuşlar beraberlermis o yıl hep tabi kadının eşi de var yani sadece eşim ve kadın zaman gecirmemis

Benim aynı anne babadan olmayan bir kardeşim var

Hadi diğerlerini geçtim kardeşimle ilgili böyle konuşacak ağzını yırtarım:duduk:

Benim aynı anne babadan olmayan bir kardeşim var

Hadi diğerlerini geçtim kardeşimle ilgili böyle konuşacak ağzını yırtarım:duduk:
Ki benim kuzenim eşime tipsiz demiş daha biz evlenmeden anneme söylemiş bi de yanima yakismiyormus hangi hakla diyosa bunu ben kuzenimi yerden yere vurdum ama eşim bilmiyor tabi bunları .

Aman ne mizmizsiniz. Didinin didisi birsey söyler tuvalette aglarsiniz koca birsey söyler aglarsınız bir de gereksiz dirdir. Olmamış bunlar için aglamayin değmez. Toplayın kendinizi zaten böyle densiz şakaları sevmiyorum diyip gecmissiniz size iki yüzlüluk yapmış iyi kız ama çok densiz diyip gececeginize saçma sapan kavga etmişsiniz birde agliyorsunuz. Valla kadının hedefi huzuru bozmak tam 12 den vurmuş sizde ekmeğine yağ sürmüşsunuz

Kadına yaşının verdiği olgunlukla davran çok çirkin üslubun dikkat et dedim zaten bağırarak söyledim ama sinirim bozuldu işte direkt kendimi lavaboya attım yüzümu falan yıkadım kendime geleyim diye
Az bile soylemissiniz boyleleri bu kadardan anlamaz

Aman ne mizmizsiniz. Didinin didisi birsey söyler tuvalette aglarsiniz koca birsey söyler aglarsınız bir de gereksiz dirdir. Olmamış bunlar için aglamayin değmez. Toplayın kendinizi zaten böyle densiz şakaları sevmiyorum diyip gecmissiniz size iki yüzlüluk yapmış iyi kız ama çok densiz diyip gececeginize saçma sapan kavga etmişsiniz birde agliyorsunuz. Valla kadının hedefi huzuru bozmak tam 12 den vurmuş sizde ekmeğine yağ sürmüşsunuz
Bunun mizmiz olmakla alakası yok ki ailevi şeylere burnunu sokup senin kardeşin başka adamdan gibi bir cümleyi ne curetle kurabilir sinirden ağladım mizmizliktan değil .

Sinirim bozuldu ağladım başka laf diyemedim ama gayet bağırarak söyledim bi de utanmadan gülüyor şakasınaymis
Of biliyorum boyle tipleri gulerek saka yaptim ayagina laf sokarlar pislikler hepsi yok olsun. Sizde ona aynisini yapin sizi uzmesine firsat vermeyin sizin yerinize o uzulsun hadsiz ya

Of biliyorum boyle tipleri gulerek saka yaptim ayagina laf sokarlar pislikler hepsi yok olsun. Sizde ona aynisini yapin sizi uzmesine firsat vermeyin sizin yerinize o uzulsun hadsiz ya
Kadın benim umrumda değil ben laf sokmaktan anlamam zaten direkt suratına söylerim içimdekini öyle laf dokundurmak benim işim değil beni üzen şey eşimin bana karşı olan tutumu bana resmen elalemi savundu ona bir daha hiç kimse hakkında bir şey söylemem çünkü gördüm ki üzülen ben oluyorum . Bana elalemin kadınını savundu evden çıktı hava alacakmış daha da gelmedi .bi de kadının dediklerini anlatırken güldü inanabiliyor musun komik geldi ona da eğlence çıktı keşke o da olsaymış o gun çok eğlenirdi belli oldu

Kızlar konuyu detaylı anlatayım ki ona göre yorum yapın gerçekten kafam attı sinirim çok bozuk devamlı ağlıyorum :

Elalem görümcesi yüzünden tartışır , biz görümcemin görümcesi yüzünden .....

Şimdi benim görümcem uzaktan akrabası ile evli eşim de doğal olarak tanıyor görümcesini

Zaten üniversiteyi 1 yıl aynı şehirde okumuşlar, eşim gittiğinde o 3.teymiş ,eşim 1 yıl okuyup yatay geçişle üni değiştirmiş her neyse, yani oradayken de zaman geçirmişler 1 yıl boyunca, kadın bu arada eşimden 4 yaş büyük , o zaman ki sevgilisi şuan ki eşiyle birlikte aynı evde yaşıyorlarmış, yani hep beraber vakit geçirmişler, bunu neden anlatıyorum çünkü diyecekler olabilir eşinle onun arasında zamanında birşey olmuş olabilir mi diye

Her neyse

Bu kadınla biz aynı ortama geldik salı günü görümcemin evinde,
görümcem fotoğrafımızı çek gelinimle whatsappa atalım abla kardeş demişti ,o da daha dün gelenle abla kardeş oluyorsun beni unuttun hem biz aynı soydanız o el vs vs, her neyse tam o sırada ben görümcemin kızıyla yerde oyun oynuyordum görümcem hadi foto çekinelim deyince ayağa kalktım tam kalkarken beni çekip ahaha sakat gibi çıktın aynı demeler,

sen düğünde saçını neden saldın yoksa boynun mu kıllı herkes topuz yapar sen saldın , ki ben kılsız tüysüz bir insanımdır yani sırf diyecek laf bulamıyor bunu diyor,

bakalım sizin çocuğunuz nasıl olacak ne zaman yapcanız senin düğünde gördüm sizde sarı çok kardeşin de sarı senin ,sizin çocuk sarı olabilir ama olmasın hiç sevmem sarı kafalıları ahahaha deyip gülmeler ,aa bu arada kardeşinin babası farklıydı değil mi canım (annemin 2. evliliğinden kardeşim )yoksa annenle baban sarı değil başka adamdan olduğu için sarıdır , böyle abuk sabuk cümleler,sanki kardeşim tüpçüden doğdu ,annemin nikahlı kocası.
Kadın bunları gülerek söylüyor kızlar , yani ben şakasına diyorum ayağına yatıyor anlıyor musunuz, yaşının gerektirdiği olgunlukta davran,ne çirkin bir üslup bu dedim sinirden gittim lavaboya ağladım başka bir şey diyemedim sinirden yüzümü yıkadım görümcem de peşimden geldi o kadın da arkamdan aman ne hassassın ben şakacıyımdır diyor, kızlar şaka mı olur böyle zaten kadın geldiğinden beri onun bunun lafını ediyor ölü eti yiyor nasılsınız napıyosunuz demeden başladı anlatmaya dırdır dır sonra sıra bana geldi,

her neyse esas konuya giriyorum şimdi :

Ben eşime anlatmamıştım bu olayı çünkü eşimin işleri çok yoğun stressli dönem de,canını sıkmayayım dedim,
bu kadınla da bugün karşılaşmışlar,

eşim amcasının dükkanına gitmişti bugün öğlende bir iş olmuş yardım etmeye, sonra amcasıyla dışarıda otururken kadınla eşini görmüş , evi orda kadının, işte eşime demiş ki geçen ablan da tanışma fırsatı oldu eşinle ne tatlı çok iyi bir kız çok sevdim onu demiş, eşim de eve gelince anlattı off ne mal kadın ya iki yüzlü sana iyi göstermeye çalışıyor kendini dedim, anlattım olanları, eşim de o şakacıdır diyor bana ya normal mi söyledikleri ne biçim şakaymış bende o zaman küfür edeyim ona şaka diyeyim olur mu dedim off anlatma kafam şişti kadın muhabbetinden ne var kadınlar böyledir dedi ben böyle miyim dedim kime kötü laf ettiğimi duydun dedim, sen değilsen kadınlar böyle dedi,geçen teyzen de densizlik etmişti onun yaptığını anlatınca ayıp etmiş dedin ama bunu neden savunuyorsun dedim , o üvey teyzem zaten sık görüşmüyoruz sevmiyorum onu ama bu iyi bir insan vs birşeyler söyledi övdü resmen aman aman bir daha asla sana kötülemem çok seviyormuşsun akrabalarını bana herkes ağzına geleni saysın onlara söz söylemek yok sen elalemi savun dedim sana bir şey diyenin ağzına s..... dedi ee bunu savunmak niye dedim o şakacı şaka yapıyor dedi sonra da dinleyemicem ben dışarı çıkıyorum dedi

kızlar durum bu çok kötüyüm ağlıyorum yorumlarınızı okucam ama cevap veremeyebilirim kafam dolu çünkü yarın falan sakinleşince yazıcam uzun oldu biraz okursanız sevinirim iyi akşamlar
Ya aslinda esinize soylemek yerine kendiniz halletmelisiniz biraz sert dille ben saka kaldiramiyorum bacim bana bunlarla gelme diyebilirsin . eger bir daha soyleyip gulerse sizde onu bozun yine sacmaladin diyin yada bunun simdi neresi komik paavazsizsin diyin yani siz halledin bu konuyu erkeklerin karismasi gereken bir durum yok ortada . esinizin ne yapmasini istiyorsunuz kulagindan tutup bir daha benim esimle boyle konusma demesinimi ? Eger gorumcesinin gorumcesi olmasaydi bir erkek.size boyle birsey yapsaydi esinizin karismasi uygun olurdu. Yani aglancak bir durum da yok ayni evde.oturmuyorsunuz kapinizi ortun.muhattap olmayin

Kızlar konuyu detaylı anlatayım ki ona göre yorum yapın gerçekten kafam attı sinirim çok bozuk devamlı ağlıyorum :

Elalem görümcesi yüzünden tartışır , biz görümcemin görümcesi yüzünden .....

Şimdi benim görümcem uzaktan akrabası ile evli eşim de doğal olarak tanıyor görümcesini

Zaten üniversiteyi 1 yıl aynı şehirde okumuşlar, eşim gittiğinde o 3.teymiş ,eşim 1 yıl okuyup yatay geçişle üni değiştirmiş her neyse, yani oradayken de zaman geçirmişler 1 yıl boyunca, kadın bu arada eşimden 4 yaş büyük , o zaman ki sevgilisi şuan ki eşiyle birlikte aynı evde yaşıyorlarmış, yani hep beraber vakit geçirmişler, bunu neden anlatıyorum çünkü diyecekler olabilir eşinle onun arasında zamanında birşey olmuş olabilir mi diye

Her neyse

Bu kadınla biz aynı ortama geldik salı günü görümcemin evinde,
görümcem fotoğrafımızı çek gelinimle whatsappa atalım abla kardeş demişti ,o da daha dün gelenle abla kardeş oluyorsun beni unuttun hem biz aynı soydanız o el vs vs, her neyse tam o sırada ben görümcemin kızıyla yerde oyun oynuyordum görümcem hadi foto çekinelim deyince ayağa kalktım tam kalkarken beni çekip ahaha sakat gibi çıktın aynı demeler,

sen düğünde saçını neden saldın yoksa boynun mu kıllı herkes topuz yapar sen saldın , ki ben kılsız tüysüz bir insanımdır yani sırf diyecek laf bulamıyor bunu diyor,

bakalım sizin çocuğunuz nasıl olacak ne zaman yapcanız senin düğünde gördüm sizde sarı çok kardeşin de sarı senin ,sizin çocuk sarı olabilir ama olmasın hiç sevmem sarı kafalıları ahahaha deyip gülmeler ,aa bu arada kardeşinin babası farklıydı değil mi canım (annemin 2. evliliğinden kardeşim )yoksa annenle baban sarı değil başka adamdan olduğu için sarıdır , böyle abuk sabuk cümleler,sanki kardeşim tüpçüden doğdu ,annemin nikahlı kocası.
Kadın bunları gülerek söylüyor kızlar , yani ben şakasına diyorum ayağına yatıyor anlıyor musunuz, yaşının gerektirdiği olgunlukta davran,ne çirkin bir üslup bu dedim sinirden gittim lavaboya ağladım başka bir şey diyemedim sinirden yüzümü yıkadım görümcem de peşimden geldi o kadın da arkamdan aman ne hassassın ben şakacıyımdır diyor, kızlar şaka mı olur böyle zaten kadın geldiğinden beri onun bunun lafını ediyor ölü eti yiyor nasılsınız napıyosunuz demeden başladı anlatmaya dırdır dır sonra sıra bana geldi,

her neyse esas konuya giriyorum şimdi :

Ben eşime anlatmamıştım bu olayı çünkü eşimin işleri çok yoğun stressli dönem de,canını sıkmayayım dedim,
bu kadınla da bugün karşılaşmışlar,

eşim amcasının dükkanına gitmişti bugün öğlende bir iş olmuş yardım etmeye, sonra amcasıyla dışarıda otururken kadınla eşini görmüş , evi orda kadının, işte eşime demiş ki geçen ablan da tanışma fırsatı oldu eşinle ne tatlı çok iyi bir kız çok sevdim onu demiş, eşim de eve gelince anlattı off ne mal kadın ya iki yüzlü sana iyi göstermeye çalışıyor kendini dedim, anlattım olanları, eşim de o şakacıdır diyor bana ya normal mi söyledikleri ne biçim şakaymış bende o zaman küfür edeyim ona şaka diyeyim olur mu dedim off anlatma kafam şişti kadın muhabbetinden ne var kadınlar böyledir dedi ben böyle miyim dedim kime kötü laf ettiğimi duydun dedim, sen değilsen kadınlar böyle dedi,geçen teyzen de densizlik etmişti onun yaptığını anlatınca ayıp etmiş dedin ama bunu neden savunuyorsun dedim , o üvey teyzem zaten sık görüşmüyoruz sevmiyorum onu ama bu iyi bir insan vs birşeyler söyledi övdü resmen aman aman bir daha asla sana kötülemem çok seviyormuşsun akrabalarını bana herkes ağzına geleni saysın onlara söz söylemek yok sen elalemi savun dedim sana bir şey diyenin ağzına s..... dedi ee bunu savunmak niye dedim o şakacı şaka yapıyor dedi sonra da dinleyemicem ben dışarı çıkıyorum dedi

kızlar durum bu çok kötüyüm ağlıyorum yorumlarınızı okucam ama cevap veremeyebilirim kafam dolu çünkü yarın falan sakinleşince yazıcam uzun oldu biraz okursanız sevinirim iyi akşamlar
Canım bölelerime tatlı tatlı laf sokup gülüp gececeksin, sacma sapan lafları hareketleri kabul edip azını acmayıp eşine gidip anlatmıcaksın. Yoksa o anlamazya böle olur yada seni sinsi sinirli vs zanneder.. Aynısını ben yaşadım ordan biliyorum.

Eşinize, sana da komik geldiğine göre bunlar zeka seviyenden şüpheye düştüm deseydiniz bakalım
o zaman gülebiliyor muydu? Bunlar şaka filan değil zaten hakaret, kötülük, fesatlık ve görgüsüzlük..
Siz kadından çok zaten eşinize takılmışsınız belli ki haklı olarak.. kadın sonuçta değer verdiğiniz biri değil.
Size bunları söylerken görümceniz orada yok muydu?
Benim evimde misafir olan biri başka bir misafirime böyle davransa ondan
önce ben ağzının payını verir oturturum.

Canım bölelerime tatlı tatlı laf sokup gülüp gececeksin, sacma sapan lafları hareketleri kabul edip azını acmayıp eşine gidip anlatmıcaksın. Yoksa o anlamazya böle olur yada seni sinsi sinirli vs zanneder.. Aynısını ben yaşadım ordan biliyorum.

Bence aynısını onlara yapacaksın anlasın bakalım nasıl oluyor. Senin şuran şöyle ahahaa diye güleceksin
sinirlenince de eşine desin sen ne kadar sinirli sinsi bir insansın diye..
Biraz empati yapabilmek lazım yani kadın konu açılınca anlatmış ne kadar ikiyüzlü bir insan olduğunu..

Söyledikleri basit şeyler değil ne demek sakat gibi çıktın.. boynun mu kıllı düğünde saçını ondan açık
bıraktın? Bir de kardeşine söyledikleri var..

Biri bana anam bir babam ayrı (yada baba bir ana ayrı) kardeşim den oturu öyle ithamda bulunacak ebsini s... Esimde buna gulecek şaka yapmış diyecek aynı ortamda durmam. Bunun sakasinin olmayacagini bilmiyorlarsa gitsinler bi zahmet!!!!

Kadin baya kıskanmış seni
Boyle dengesizleri hic sevmem

orda ağladığını farkederse, kadın senin üstüne gelir çünkü edepsizin önde gideni. Eşin onu komik biri olarak tanımış, onun yanında da sana bişey demediği için anlamasını bekleme. Üzme kendini ilerde anlar ama şuan değil.

Back