• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyde yanımda olur arkamda durur dediğim eşim beni hayal kırıklığına uğrattı

erkekler pek konusmayi sevmez boyle konularda ama siz de ona laf soyleseydiniz iciniz rahatlardi bari

Bunun mizmiz olmakla alakası yok ki ailevi şeylere burnunu sokup senin kardeşin başka adamdan gibi bir cümleyi ne curetle kurabilir sinirden ağladım mizmizliktan değil .
Yahu ben de diyorum bir densiz için bu kadar aglanır mi? Kadın kahkaha atmıştır bir de arkanızdan. Siz de lafları boy boy sayıp üstüne kahkaha atın bakalım o nasıl sinir oluyor görelim. Ayrıca ben size birsey söyleyim hiçbirimiz paşa dedelerimizin torunları değiliz herkes de curet eder böyle densiz konuşmaya. Ama hemen ağzının payı verip susturmak lazım böyle tipleri banyolara kapanıp aglamaktansa. Sınır olmayın siz de onu sinir edin.

Sen eşine ndn takılıyosun adam kötü bişey dememiş ki arkamda durmadı deyince sanki köpeklerin önüne attı adam seni. Bence eşine boşuna yüklenme. O kadına haddini bildir

ulan ensenin kıllı olma ihtimaline bile takılmayalım da. Kardeşinden, annenin 2. evliliğinden , babanla annenin siyah saçlı olmasından , kime ne ? o sevsin diye mi çocuk doğuracakmışsın . çok sinirlendim çoookk :sinirli:. ay birde senin anlatma ihtimaline karşın kocana seni övüyor . bak ben onu sana övüyorum , o beni sana kötülüyor ayağına yatıracak güya . yoksa bu devirde kimse kendine had bildiren birini sevmez ...

yeri açılınca bir daha karşılaşırsanız sende şakayla karışık bu kıyafetin olmamış sanki ama moda bilginin az olduğunu benim gelinliğime topuz saçın gitmeyeceni anlamamandan anlamalıydım de

bidaki görüsmende sende kadının agzına s.. sonrada saka yaptım de . oturup kendini üzmene degmezler esin de kadında

Kadın çok edepsizmiş gerçekten .. Ben de yapım gereği gelemem böyle şeylere cevap da veremem öyle aklıma gelmez karşımdakinin yaptığı gibi ona da yapayım beceremem öyle şeyleri.Cevap vermem veya bozulduysam bile gidip de ağlamam tutarım kendimi ama ona bir dalga konusu yapacak malzeme daha vermem,yüksek ihtimalle ev sahibinden müsade ister kalkardım ve o kadının olmadığı zamanlarda o eve giderdim.Onun davranış tarzını Eğer siz yapabiliyorsanız yapın aynı onun gibi hem de madem sizi 'çok sevmiş' ;)
Sizi sadece eşinize yüklenmeniz konusundan hatalı buldum ,napsın adamcağız kadının ağzını burnunu kırıp buyur karıcım diye eline mi versin:) Arkanda durması olayı bu değil bence bunu yapmadı diye eşinize haksızlık etmeyin.Ha yine de biraz daha anlayışlı olup can sıkıntını dinleyip en azından kıyamam karıma deyip sarılsaydı belki gönlünüz daha hoş olurdu ama olmamış. Siz de kendinizi bu kadar harap etmeyin. Başlığı görünce ben de dedim 7 mahalle evi basmaya geldi de koca ortadan kayboldu heralde :))

Eşiniz farkındadır da işte dahil olmak istememiş sıyırmış kendini işin içinden.

Eşine senden iyi bahsetmesi kendini iyi göstermesinden değil,bence seni biraz kıskanmış,kendi minik beynince aşağılamak istemiş egosunu tatmin etmek için..Keşke sinirlerin biraz güçlü olsaymış ki böyle tiplerin istediği de koşup lavaboda ağlaman zaten ..Kocaya takılma irkek milleti biraz safça oluyor anlamazlar kimin ne olduğunu..O kadınla da mümkün olduğunca bir araya gelme.

Benim eşim de zamanında birkaç akrabasını bu şekilde korudu laf ettirmedi. Özellikle kuzeninin eşi yüzünden tartışmıştık sinirden ağlamıştım. Lafa gelince sana kimse laf edemez icraata gelince ezilen ben . Yine de kendimi bozup onların seviyesine düşüp cevap vermedim fesatlık düşünüp arkalarından iş yapmadım sadece mesafe koydum.. Kaynanamgil falan sorunca da dedikoduya girmeden kötü birisi konuşmama gerek yok falan deyip geçiştirdim. 2 hafta önce akrabaların toplandığı bir ortam oldu herkesle küsmüş ortalığı karıştırmaya çalışmış kimseyle konuşmuyormuş. Eşim de bu konuşmalar olmadan önce anlamıştı da iş işten geçmişti. İçinde kötülük taşıyan insanlar bir şekilde dibe batıyor, belalarını buluyor. Kalplerindeki kötülükte boğulsunlar sen canını sıkma :) Çok üstelerse sen de cevap ver bu şakaysa şakadan hoşlanmıyorum ben bana yapma de ama en iyisi aynı ortamda bulunmamak. Eşine de anlatma şahsen ben yine biriyle kötü olsam şu davranışı hoşuma gitmedi bu kişiyle konuşmak istemiyorum sen konuşabilir görüşe bilirsin derim.

Kızlar konuyu detaylı anlatayım ki ona göre yorum yapın gerçekten kafam attı sinirim çok bozuk devamlı ağlıyorum :

Elalem görümcesi yüzünden tartışır , biz görümcemin görümcesi yüzünden .....

Şimdi benim görümcem uzaktan akrabası ile evli eşim de doğal olarak tanıyor görümcesini

Zaten üniversiteyi 1 yıl aynı şehirde okumuşlar, eşim gittiğinde o 3.teymiş ,eşim 1 yıl okuyup yatay geçişle üni değiştirmiş her neyse, yani oradayken de zaman geçirmişler 1 yıl boyunca, kadın bu arada eşimden 4 yaş büyük , o zaman ki sevgilisi şuan ki eşiyle birlikte aynı evde yaşıyorlarmış, yani hep beraber vakit geçirmişler, bunu neden anlatıyorum çünkü diyecekler olabilir eşinle onun arasında zamanında birşey olmuş olabilir mi diye

Her neyse

Bu kadınla biz aynı ortama geldik salı günü görümcemin evinde,
görümcem fotoğrafımızı çek gelinimle whatsappa atalım abla kardeş demişti ,o da daha dün gelenle abla kardeş oluyorsun beni unuttun hem biz aynı soydanız o el vs vs, her neyse tam o sırada ben görümcemin kızıyla yerde oyun oynuyordum görümcem hadi foto çekinelim deyince ayağa kalktım tam kalkarken beni çekip ahaha sakat gibi çıktın aynı demeler,

sen düğünde saçını neden saldın yoksa boynun mu kıllı herkes topuz yapar sen saldın , ki ben kılsız tüysüz bir insanımdır yani sırf diyecek laf bulamıyor bunu diyor,

bakalım sizin çocuğunuz nasıl olacak ne zaman yapcanız senin düğünde gördüm sizde sarı çok kardeşin de sarı senin ,sizin çocuk sarı olabilir ama olmasın hiç sevmem sarı kafalıları ahahaha deyip gülmeler ,aa bu arada kardeşinin babası farklıydı değil mi canım (annemin 2. evliliğinden kardeşim )yoksa annenle baban sarı değil başka adamdan olduğu için sarıdır , böyle abuk sabuk cümleler,sanki kardeşim tüpçüden doğdu ,annemin nikahlı kocası.
Kadın bunları gülerek söylüyor kızlar , yani ben şakasına diyorum ayağına yatıyor anlıyor musunuz, yaşının gerektirdiği olgunlukta davran,ne çirkin bir üslup bu dedim sinirden gittim lavaboya ağladım başka bir şey diyemedim sinirden yüzümü yıkadım görümcem de peşimden geldi o kadın da arkamdan aman ne hassassın ben şakacıyımdır diyor, kızlar şaka mı olur böyle zaten kadın geldiğinden beri onun bunun lafını ediyor ölü eti yiyor nasılsınız napıyosunuz demeden başladı anlatmaya dırdır dır sonra sıra bana geldi,

her neyse esas konuya giriyorum şimdi :

Ben eşime anlatmamıştım bu olayı çünkü eşimin işleri çok yoğun stressli dönem de,canını sıkmayayım dedim,
bu kadınla da bugün karşılaşmışlar,

eşim amcasının dükkanına gitmişti bugün öğlende bir iş olmuş yardım etmeye, sonra amcasıyla dışarıda otururken kadınla eşini görmüş , evi orda kadının, işte eşime demiş ki geçen ablan da tanışma fırsatı oldu eşinle ne tatlı çok iyi bir kız çok sevdim onu demiş, eşim de eve gelince anlattı off ne mal kadın ya iki yüzlü sana iyi göstermeye çalışıyor kendini dedim, anlattım olanları, eşim de o şakacıdır diyor bana ya normal mi söyledikleri ne biçim şakaymış bende o zaman küfür edeyim ona şaka diyeyim olur mu dedim off anlatma kafam şişti kadın muhabbetinden ne var kadınlar böyledir dedi ben böyle miyim dedim kime kötü laf ettiğimi duydun dedim, sen değilsen kadınlar böyle dedi,geçen teyzen de densizlik etmişti onun yaptığını anlatınca ayıp etmiş dedin ama bunu neden savunuyorsun dedim , o üvey teyzem zaten sık görüşmüyoruz sevmiyorum onu ama bu iyi bir insan vs birşeyler söyledi övdü resmen aman aman bir daha asla sana kötülemem çok seviyormuşsun akrabalarını bana herkes ağzına geleni saysın onlara söz söylemek yok sen elalemi savun dedim sana bir şey diyenin ağzına s..... dedi ee bunu savunmak niye dedim o şakacı şaka yapıyor dedi sonra da dinleyemicem ben dışarı çıkıyorum dedi

kızlar durum bu çok kötüyüm ağlıyorum yorumlarınızı okucam ama cevap veremeyebilirim kafam dolu çünkü yarın falan sakinleşince yazıcam uzun oldu biraz okursanız sevinirim iyi akşamlar
sen niye o ortamda sıcağı sıcağına tepkini vermedin de eşine yakınıyorsun.
eşin ne anlasın orada nasıl bir diyalog döndüğünü.
bütün bu saçmalıklar olurken görümcen napıyordu?
kendine bu kadar laf söyletme bi daha ki sefere.
kendi meseleni kendin halledeceksin.
baktın ileri gidiyor iki kelimeyle tersleyecektin oturacaktı:))
neden ağlayıp ta aciz bir duruma soktun kendini.
iki kelime söyleyip aa şaka yapıyorum ben deseydin sen de.

sen niye o ortamda sıcağı sıcağına tepkini vermedin de eşine yakınıyorsun.
eşin ne anlasın orada nasıl bir diyalog döndüğünü.
bütün bu saçmalıklar olurken görümcen napıyordu?
kendine bu kadar laf söyletme bi daha ki sefere.
kendi meseleni kendin halledeceksin.
baktın ileri gidiyor iki kelimeyle tersleyecektin oturacaktı:))
neden ağlayıp ta aciz bir duruma soktun kendini.
iki kelime söyleyip aa şaka yapıyorum ben deseydin sen de.
Ben tepki vermedim diye bir şey demedim konuma da yazdım kadına üslubun çok çirkin kaç yaşındasın yaşına göre davran olgun ol dedim bunları bağırarak söyledim zaten ben lavaboya gittim yüzümü yıkamaya sinirden, ağlayarak gitmedim bir yüzümü yıkayayım dedim ama kadın özellikle kardeşime laf etti başka adamdan bilmem ne dedi sanki başka adamdan olmuş da annem babama kakalamış gibi izlenim bıraktı annemin ikinci evliliğinden nikahlı kocasından yani bu lafı sinirimi bozdu ben lavaboda ağlamaya başladım zaten çıkarken de suratını görmedim kadının,kadın benim ağladığımı görmedi yani arkamdan şaka yapıyorum ne hassassın gibi şeyler söyledi sadece

Ağlaman yersiz olmuş. Sen de lafını söyleyip gül yani.
Kadının yanında ağlamadım ben yüzümü yıkamaya gittim sinirden lavaboya sinirlerim boşaldı yoksa onun lafı beni üzemez kıramaz tanımam etmem sadece hadsiz birisi sinirimi altüst etti kocama da karın çok iyi çok tatlı demiş çok sevdim bilmem ne kendini iyi göstermeye çalışıyor

Back