herkese slmar bı cogunuz benı belkı hatırlar ıkı defa tup bebek yaptırıp ıkısındede dollenme olmamıstı cok uzulmustum.geceler boyu allaha dua edıp rabbımın bana bı cocuk vermesını dılerdım cok uzulurdum sabaha kadar netlerde arastırma yapardım kendımeokadar ıskenceler ettım ama sonra ınsan dusununce bukadart uzulmenınyersız oldugunu anlıyor ben bunları neden yazıyorum cunku sızede ders olsun ve bu kadar yıpratmayın kendınızı sımdı ha sımdı dıyeceksınızkı noldu olan bısey esımden ayrıldım bayadır da burda yoktum zaten sımdı rabbıme sukredıyorum ıyıkıde cocuk olmamıs yarın bosanma davası acılıyor ve bunu cok ıyı anladımkı rabbım onceden bıldıgı ıcın bazı seylerı bızım ıyılımız ıcın nasıp etmez kızlar kendınıze gelın ve bu kadar yıpratmayın her serde bı hayır her hayrıda bı ser arayın moralınızı bozmak ıstemem ama bukadar cxok uzulmeyın sızı cok ıyı anlarım cunku aynı sıkıntılardan gectım ve bende hıcbı problem yoktu ama sonuc degerımı bılmegen bır koca ve elımde bombos bı 0 la kaldım bole yapayalnız allahım kımsenın yuvasını yıkmasın vardır bundada bı hayır degın gecın rabbım ıns butunıstıyegenlere hayırlı evlatlar nasıp etsın bazılarınız belkı bana kızıcak ama kenıdınızı toparlamanızı ıstedım sadece alaha emante oluna.s.