Herşeyde Sen Varsın Unutamadım

Maariftakvimi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2018
1.710
2.694
Günaydın kızlar
Ben aylardir sanki bu şarkı sözlerini iliklerime kadar yaşıyor gibiyim
Once sunu belirteyim detay anlaasam sanki yanlis anlasilacağımı düşündüğüm icin detaylara girmeden anlatabilme kabiliyetine sahio degilim o yuzden konuyu ve ayrintilari ayiricam detayla ugrasamam diyenler varsa cizgiden donraki kısımı okuyabilirler

Kızlar önce kendimi şöyle anlatayım 34 yaşındayim ve hayatımda flört aşk kısa sureli ilişki yani özetle anlayacağınız hayatımda hiç romantik ilişkim olmadı yakın sayılabilecek erkek arkadaşımda olmadı ben ise ergen yaşlardan beri karşılıkli sevip sevileceğim birinin karşıma çıkacağı günü bekledim ve sonunda kabul ettim yok öyle biri gelmeyecek hani hisseder ya insan hayatımda evlilik falan kimse olmayacak bunu hissediyorum

Biraz saçma gelecek ama yinede hayatımda birinin varlığını hissetmek istiyorum..Hani yine gezip beraber keyifli zaman gecirsem yanimda destek oldugunu bildigim biri olsun onada razıyım.Kriterleri bu kadar düşürdüm anlayacagınız
Aslında işin espirisi bir yana arkadaşcada olsa ben rahat rahat herkesle diyalog kurup muhabbet edemiyorum nasıl söyleyeyim aynı dilden konusup aynı kafadan olan çok az insan var normal hayattada sanaldada böyle.Ornek vereyim 100 kişiyle tanışsam içinde kendime yakın 2 kişi belki bulabilirim belki bulamam

Ve sorun şu ki gercekte yada sanalda arkadaşca olsada tanıştığım iyi anlaştığım biri cesitli sebeplerden hayatimdan çıkınca kendimi ayni bu şarkı sözündeki gibi hissediyorum hep o kisiyle yasananlar aklima takilip duruyor
-------------------------------------------------------------------------------_____________________________________________ bir suredir can sıkıntısından sanal alemde dolaşıyorum sanalda ne arıyorsun çevrende hiç yok mu demeyin hiç yok gerçekten hiç yok is yerindeki insanlardan benim jenarasyonuma yakın çok az insan var yaşitlarımin çoğu evli nisanli yada hayatlarinda biri var hatta neredeyse benden 10 yas küçükler bile evli. Bırakın karşı cinsi muhabbet edecegim hemcinslerimi bile bulamiyorum artık

Chatte biriyle tanıştık muhabbet çok saçma birseyden basladı konuşunca cocukken aynı sehirde ayni mahaede yasadigimizi hatta ilk okulu ayni okulda okudugumuzu babalarımizin bile ayni isyerinden emekli oldugunu ogrendik yüzlerce kisi icinde boyle bir rastlanti ikimizide sassirtti sohbet muhabbet neredeyse yillardir kimseyle kafa yapim bu kadar uyumamıştı kimseyle muhabbet ederken bu kadar eğlenmemiştim planlar programlar vs yaptik sonradan yanlış anlaşılmadan kaynakli bir gerginlik yasadik ve arkadasligimiz sonlandi ve ben onu gercekten çok özlüyorum mesela ben İstanbula hic gitmemiştim beraber gideriz diye kararlastirmıştik şimdi bi daha İstanbulun adini anmak bile gecmiyor icimden daha bir sürü şey üstünden aylar geçmesine ragmen düşündükçe boğazıma yumru oturuyor chate gireyim belki birileriyle konusurum kafam dağılır diyorum o zamandan beri kimseyle 5 dk nin ustunde muhabbet devam ettiremiyorum nerdeyse butun yakın arkadaslarimin tayini cikti ev is spordan baska bi aktivitem yok aklimdan bir turlu atamiyorum

Dedigim gibi arkadasca bile olsa cok kimseyle o enerjiyi yakalayamiyorum boyle bir durumdada aylarca hatta yillarca unutamadigim oluyor

Belli bi yaştan sonra seçici ve özenli oluyoruz zaten insan hayatında ne eksikse ona odaklanıyor. Bende size benzer bir durumdayım :)

O yanlış anlaşılmayı düzeltemez misiniz?

Kendisiyle yüz yüze bile görüşmemişsiniz anladığım kadarıyla? Sanaldan birine bağlanmışsınız. Enerjinizin tutup tutmadığını böyle asla anlayamazsınız. Hem bir yanlış anlaşılma yüzünden aranız bozuldu ise enerjiniz o kadar da tutmuyor demektir. Boşverin gitsin.

Kendinize faydalı aktiviteler, hobiler, uğraşlar bulabilirsiniz. Hem yeni ortamlar da olur.

Belli bi yaştan sonra seçici ve özenli oluyoruz zaten insan hayatında ne eksikse ona odaklanıyor. Bende size benzer bir durumdayım :)

O yanlış anlaşılmayı düzeltemez misiniz?
Eskidende oyleydim ama git gide bu durum dahada coğaliyor zaten bulundugum toplumda yas farkinin olmadida etkili ama çoğunluk ergen gibi geliyor geçen bi arkadasimla onun calistigi kuruma gittim çok iyi bolumlerden mezun 10-15 kisi hareketleri tavırları eglence tipleri sanki ergen gibi geldi o kadar şaşırdım ki

Yanlis anlasilma ondan kaynaklıydi o aciklamaya calisti ben biraz ofkeli davrandim kirılmistim sonrasinda o isten dolayı yurtdisina gitti zaten pek yazmadi ben özur diledim tekrar duzeltebiliriz diye konustum oda akisina birakalim dedi tamam dedim sonradinda tavirlari ayni soguk olunca bende arkadasligimizi bitirelim dedim oda itiraz etmedi
Anlatirken bile icime okuz oturmus gibi hissediyorum

Söylediklerinizde haklısınız bende bunlari düşündüm ama inanin genel hayatin icinde tanistigim insanlardan cok daha farkliydi

Bulhndugum yer doguda cok gelişmemiş bir yer silemle yasiyorum belli sartlar limitli hani kafami dahitacak seylere yonlendim ama faydasi yok

Ee ama siz hiç sabırlı olup akışa bırakmışsınız ki yurt dışına geçici olarak sadece iş için gittiyse bence bi adım daha atın ve sadece "nasılsın" gibi basit girişlerde bulunun ama kalıcı gittiyse bu yüzden de uzak duruyor olabilir.

Valla donanım başka bir şey, ne yaşla ne eğitimle ilgisi yok, beni tatmin etmeyen sohbetler ve iletişimler o kadar zaman kaybı gibi geliyor ki, kendime zaman ayırmayı tercih ediyorum, kitap, balkonumdaki çiçekler, evcil hayvanlarım, haftasonlari istedigim yere kaçma lüksüm.. Netflix tarzı platformlar vb.

Sizin gibi üzüldüğüm kaygilandigim dönemi bırakıp öyle güzel bir denge kurdum ki, huzurumu kıskanmayan kalmadı ve tuhaf belki ama insanlar daha çok yaklaşmaya etrafımda dönmeye başladı negatiflerden arınıp size keyif veren şeylere odaklanın inanın kendiliğinden yoluna giriyor her şey.

Biraz arabesk geldi tavrınız açıkçası bana. Özlediğiniz için mesaj atabilirsiniz mesela çok gergin sonlanan bir ilişki değilse.

gecen haftalarda ben de böyle konu açmıştım
yok yani yok böyle biri, artık aramıyorum da, hevesim çok kaçtı.
buradaki insanlar "önce kendinizi gözden geçirn", "sosyalleşin", "güzel giyinin, "arkadaş olacağınız bir erkekle tanışın "diyeceklerdir, ama bence olay o da değil. kimler kimler ne şahane ilişkiler yaşıyor :) (zoruma gitmiyor kızlar algınızı buraya çekmeyin, kimleri ima ettiğimi aklı selim insan anlar )
yani kısacası olmayınca olmuyor, bazıları gerçekten çok şanslı bu konularda.
ne diyelim Allah çirkin şansı versin (kendimi Adriana Lima olarak asla görmüyorum ama hala şu çirkin sansından yararlanamadım )

Kimseyi kabul etmedin mi? Neden olmadı ?

Yalnız ilk paragrafta insanları ergence tavırlarla itham ederken ikinci paragrafta ergenliğin nirvanasına ulaşmışsınız.

Probleminiz yalnızlık. Yalnızlık duygusuyla bir şekilde hayatınıza almayı başarabildiğiniz insanlara aşırı bağlanıyorsunuz. Seçici olduğunuzu düşünmüyorum, insanlarla iletişim kurmak ve sürdürmekte problem yaşıyorsunuz sadece. İletişim kurmayı başarabildiklerinize de bağımlılık geliştiriyorsunuz.

Sabırsız oldugum konusunda haklısınız belki biraz beklesem daha farkli olabilirdi ama simdi dönüsü olmayan yola girdigimi farkedebiliyorum

Iki kere denedim zaten sonradada gorusmeyelim kararini o onayladi

Ailemle yasiyorum aslinda ailemle yaşamasam belki biraz daha farkli olabilirdi durum benim icin ama kendime ait bi odaya bile sahip degilim insan iliskilerine gelince git gide insanlardan sosyal cevreden uzaklastigimi hissediyorum yakin arkadaslarim kafa dengim olan herkes gitti bildiginiz tek basima kaldim gibi hissediyorum

Evlilik fikrini zaten kafamdan tamamiyle attim gecen bi arkadasim insanlardan uzak durusun seni cool gösteriyor insanlar seninle iletisim kurmak istiyorlar diyor ama benim hic öyle bir amacim yok fikrimin enerjimin uydugu insanlarla birarada olmayi cok ozledim ve samimi olmak gerekirse hersey bir yana hayatimda karsi cinsin varligina cok ihtiyac duyuyorum artik evlilik bile olmasa olur diye dusunuyorum

Diğer üyeye net bir yanıt vermemişsiniz. O yüzden soruyorum.

Siz bu adamla hiç yüz yüze görüştünüz mü ?

Görüntülü görüşme , sesli arama yaptınız mı yoksa sadece bir site üzerinden mi yazışma yaptınız ? Birbirinizde iletişim bilgileriniz var mı , karşınızdakinin gerçek kimliğini biliyor musunuz ?

Kendinize ait bir alaninizin olmamasi oldukca zor haklisiniz. Bana da cool diyorlar ve kibirli ve havali çoğunluğa uyamayinca soylenen bir suru gereksiz yakistirma iste.. hangi sehirdesiniz?

Eşimin çok iyi sakin bi arkadaşı var oda sürekli bize iyi biri yok mu etrafta diyip duruyor 35 yaşında öyle sosyal medyada aktif biri değil anlamaz bile, iş ev. Keşke tanışma şansınız olsaydı

Benimde evlilige dair ne umudum ne hevesim kalmadi ama en azindan hayatımda yinede varligini hissedecegim biri olsa diyorum.

Bi arkadasim var erkek arkadasiyla 3 yildir görüşüyorlar evlilik falan dusunmuyorlar ama cokta mutlular ve gercekten arkadasimin hayatina erkek arkadasi girdiginden beri o kadar mutlu pozitif oldu ki yuzune gulusune bile güzellik geldi hic yoksa bari oyle birsey olsun diyorum oda yok

Kesinlikle dedjgjniz gibi bazilafi cok sansli bende bakiyirum bazisi erkek arjadasina kkcasina kok sokturuyor hayati burnundan getiriyor ama cokta seviliyor sans meselwsi

evet, sevmek sevilmek insanı bir başka yapar yani insana bi güzellik gelir.
evet,son cümlenize katılıyorum ne kdar doğru bulmasamda.
dışarıda hep bu tarz kadınların ilişkilrinin olduğunu görüyorum, en basiti gecen avm de kadın eşine öyle ters davrandı ki ben arkadaşı olsam o kadının çeker giderdim ama adam sakinleştirdi.
bu devirde byle kadın olmak gerekiyor, ha birde aşırı albenili giyinmeniz, aşırı dolgulu dudak ve çokca flörtöz olmanız gerkiyor sanırım erkekler rekabetli kadınların peşindn gidiyor bunu kimse inkar etmesin.
eskidendi o sadakat iiç güzellik vs diye direten insnlar.
şimdi herkes birbirine like atıp DM de yürümekle iş yaoıyor.
yazık, gercekten ben de birini istesem de şu leş devrde böyle şeyleri görünce yalnızlığımın daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Ilk paragraf icin soyle soyleyeyim universite bitirmis mezun olmus gencler ve gercekten iyi bolumlerden mezun gencler ama sakalar hala lise cagindaki gibi yani ciddi olarak soyluyorum kendimi lisede hasari bi sınifın icinde gibi hissettim birbirileriyle akayli sakalar absurt espiriler ben bunlqri kotu bir durum olarak görmüyorum ama öyle bir ortamda jendimi ne rahat hissedebilir nede mutlu zaten bunuda buf parca kendi yaşım ve kuşagimla ilgili oldugunu düşünüyorum.

Ikinci paragrafa gelince ben yasadigim durumu seçicilik olarak gormuyorum sadece kendi yaoima uygun insanlarla karsilasmadigimi soyluyorum yani kim olursa olsun herkesin bir cizgisi bir arkadas profili vardir benim kastettigim durumda bu yani evet yalnuzlik var ama kendi arkadas profilime yada duygusal iluski profilime yakin biri hayatıma girince baglaniyorum kaybetmek istemiyorum zaten durumumunda nirmal olmadiginjn bilincjndeyim

Yaşınız ve kuşağınızla ilgisi yok, karakterinizle ilgisi var. Aynı kuşak sayılırız sizden büyüğüm, ben olsam eğlenirdim onlarla mesela.

Hayatımıza giren, arkadaş olduğumuz insanlar yüzde yüz bize benzemezler, benzememeliler de zaten. O zaman sosyal açıdan köreliriz, sizde olduğu gibi. Biriyle liseli gibi geyik yaparken öbürüyle dedikodu yapabiliriz. Bir başkasıyla siyaset konuşurken diğeriyle jazz tarihi hakkında sohbet edebiliriz. Sosyal açıdan gelişim ancak bu şekilde mümkün. Tamamen kendimize benzeyen, kendi ilgi alanlarımıza sahip, kendi yaşımızda insanlarla bir arada olmaya odaklanırsak muhtemelen yalnız kalırız hadi diyelim üç beş kişi girdi hayatımıza o zaman da yerimizde sayarız, bir adım ilerleyemez, yeni şeyler öğrenemez, eğlenceli bir hayat yaşayamayız. Kendi penceremizden bakar kalırız sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…