• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey yalanmıymış .. ?

PaskalyaYumurta

Tari Elensar ( * Pıtırcık )
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
4.213
508
163
34
Merhaba kızlar ve ablalarım.
Moralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum.
Ne yapmam lazım , düşünmeyi nasıl bırakacağım bilmiyorum.
Fikrinize ihtiyacım var.
Baştan anlatıyorum.
Son zamanlarda ilişkim çatırdıyordu zaten ama sevgimiz çok fazlaydı yada ben öyle sanıyordum bilmiyorum.
Artık neye inancağımı bilmiyorum.
İnancım , güvenim yerle bir.
Erkek arkadaşım 3 haftadır telefonda farklı ama yanımda bir anormallik yok. Yani ne öncekinden fazla alakalı nede soğuk. Herzaman ki mutlu çiftlerden , konuşan , gülen , beraber eğlenen. Aşık çiftlerden. Neyse işten ayrıldı evde sürekli tecilide bitti askere gidecek . Ondan mesaj atmak istemiyordur dedim o da dedi zaten konuşacak bişey bulamıyorum evde bunalıyorum. Sıkıntısı var dedim önceki konumda da bundan kaynaklanacağını konuşmuştuk.
Bende üstüne gitmemeye başladım neden mesaj atmıyorsun aramıyorsun diye.
Buraya kadar normal.
Ayın 24 ünde bana bir kargo gönderecekti benim için birşeyler yazmıştı onu gönderdinmi diye sordum aaa unuttum bebem dedi. Bende ben bekliyordum ama bikere beni şaşırtsan olmaz mı dedim . Dönüp bana neden bi beklenti içindesin deyince ben sinirlendim son zamanlarda bişey yapmadığın için olabilir mi ama tabi içten gelen bişey bu birdaha konusunu açmam dedim. Bana aferin yazdı. Benim öfkem tavan yaptı tabi. Ne demek aferin ya dalgamı geçiyorsun sen benimle biz gerçekten bir süre konuşmayalım dedim. Bana dönüp de artık o terkederimler bilmem ne yaparlar eskide kaldı farkında mısın , atma ozaaman birdaha mesaj dedi. Ben şok tabi.
2 gün önce beni sevdiğini askere gidip geldikten sonra bizim için çalışağını söyleyen , Evimiz için eşya modelleri anlatan adam gitti yerini tanımadığım adam aldı..
Hazmedemedim tabi o mesajı. Kızdım daha çok söylendim.
25inde mesaj atmadık 26 sında yazdığım mesajlara cevap vermedi.
İnanamadım onun bu haline.
Dedim ki ya inanamıyorum ne kadar basitti böyle herşey. Ben seninle maddi manevi herşeyimi paylaştım bu kadar mı yalandı herşey.
Bugün sabah uyandım mesajlarıma cevap yazmamış. Göreceğim ya inanamıyorum çünkü bu sevgisiz haline. 11 de sakaryadan kalktım istanbula gittim. Dedim ki geliyorum yüzünü göreceğim bakalım sen gerçekten bu musun ? Gelme dedi ama ben binmiştim bile. Bindim dedim gelme eve git daha kötü olacak bak dedi.
Dedim geliyorum. Gelme diyorum dedi.
Ve gerçekten de gelmedi ben salak gibi gittim ve geri döndüm.
Gurursuz ve onursuz gibi davrandım.
Otobüs boyu ağladım gözlerim şiş. O kadar zoruma gitti ki anlatmadım kimseye.
Herşey bir anda değişti.
Şuan o kadar mutsuz bir haldeyim ki ne yapmalıyım bilmiyorum.
Karışık anlattım mı bilmiyorum kusuruma bakmayın.

canım bir anda değişmesi beni çok şaşırttı açıkcası ve sen en büyük fedakarlığı yapıp yanına kadar gidiyorsun fakat o gelmiyor bile :47: çok ama çok yanlış birşey yaptığı affedilir gibi değil bence aramayı sormayı kesinlikle bırak asla arkasına düşme :20:aranızdaki sıkıntı her ne olursa olsun sen oraya gitmişsin seni boş çevirmekte ne demek ya:47: bırak burnu sürtsün sana ulaşamasın sakın yumuşama canım sakınn:20:

canım bir anda değişmesi beni çok şaşırttı açıkcası ve sen en büyük fedakarlığı yapıp yanına kadar gidiyorsun fakat o gelmiyor bile :47: çok ama çok yanlış birşey yaptığı affedilir gibi değil bence aramayı sormayı kesinlikle bırak asla arkasına düşme :20:aranızdaki sıkıntı her ne olursa olsun sen oraya gitmişsin seni boş çevirmekte ne demek ya:47: bırak burnu sürtsün sana ulaşamasın sakın yumuşama canım sakınn:20:

Gurursuz ve onursuz gibi davrandım değil mi :26:

Bende bir türlü hazmedemiyorum yaptığını. Pişman olursa çok geç olacak beni çok yaraladı çünkü.
Sanırım bir yalanı yaşadım yada dengesi şaştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım anlattıkların kadar yorum yapacağım..

Bu noktaya nasıl geldiniz ?

terkederimler diyor anladığım kadarıyla sen terkederim blöfleriyle çocuğu sıkmışsın artık gidersede gitsin yoruldum diyor..

sakın onu savunduğumu düşünme ancak muhakkak ki bu noktaya gelmede seninde payın vardır, kimse biten bi ilişkide ben suçsuzum demesin..

askere gideceğini, çalışmadığını söylüyorsun..

erkekler bizim gibi değiller onlar sorumluluklarının daha ağır oldğunu düşündükleri için daha kolay vazgeçebiliyorlar..

bu sebeple sen bazı konularda daha anlayışlı olmalısın ve bekle eğer gerçekten seninle bir ömür istiyorsa döner gelir, arayıp üzerine gitme, boğma onu, kendi haline bırak..

ancak seni hiç sevmemiş dediğin gibi koca bi yalandan ibaretse herşey emin ol içindeki acı soğuyunca kurtulduğun için sevineceksin bir yalanla bir ömür sürmez, görüyoruz..

aa gerizekalıya bak sen
o kadar yolu tep paşa hazretleri gelmeye tenezzül etmesin
sakın sakın arama sorma.

Benim üzüldüğüm tek nokta bu işte.
Aramayı düşünmüyorum ama kalbim işte :31:

canım anlattıkların kadar yorum yapacağım..

Bu noktaya nasıl geldiniz ?

terkederimler diyor anladığım kadarıyla sen terkederim blöfleriyle çocuğu sıkmışsın artık gidersede gitsin yoruldum diyor..

sakın onu savunduğumu düşünme ancak muhakkak ki bu noktaya gelmede seninde payın vardır, kimse biten bi ilişkide ben suçsuzum demesin..

askere gideceğini, çalışmadığını söylüyorsun..

erkekler bizim gibi değiller onlar sorumluluklarının daha ağır oldğunu düşündükleri için daha kolay vazgeçebiliyorlar..

bu sebeple sen bazı konularda daha anlayışlı olmalısın ve bekle eğer gerçekten seninle bir ömür istiyorsa döner gelir, arayıp üzerine gitme, boğma onu, kendi haline bırak..

ancak seni hiç sevmemiş dediğin gibi koca bi yalandan ibaretse herşey emin ol içindeki acı soğuyunca kurtulduğun için sevineceksin bir yalanla bir ömür sürmez, görüyoruz..

Bu noktaya benim çok dürüst oluşumdan geldik
Her sorduğuna doğru cevap vermem yüzünden geldik.
Ufak tefek saçma şeyler.
Yok yok savunduğunu düşünmüyorum. Söyleyin bende hatamı bileyim canım .
Bende suçluyum , suçum yok değil.
Ancak hazmedemediğim tek nokta gittiğim halde gelmemesi.
Kabul edemediğim yaşadıklarımızı bir çırpıda yok etmese bile öyle yapmış gibi davranması :25:

Her şeyi geçtim senin gidip onun gelmemesi gerçekten kötü olmuş.
Canının nasıl acıdığını tahmin edebiliyorum.
Sen onun için fedakarlık yapıp git ve o gelmesin.
Bence hiç arama anlasın nasıl canının acıdığını eminimki seviyorsa pişman olucak.

Her şeyi geçtim senin gidip onun gelmemesi gerçekten kötü olmuş.
Canının nasıl acıdığını tahmin edebiliyorum.
Sen onun için fedakarlık yapıp git ve o gelmesin.
Bence hiç arama anlasın nasıl canının acıdığını eminimki seviyorsa pişman olucak.

Nasıl canım acıyor biliyor musun anlatamam sana
Belki daha kötü olacaktı ondan gelmedi.
Ama sebep ne olursa olsun yıktı beni.

canım yaaa gercekten cok bencillik yapmıs onun yapacagı seyi sen yapmıssın ama anlayıssız bir sevgilin var asker psikolojimi acaba sen calısıyomusun

Nasıl anlasın bu çocuk hatasını,sen taa nerelere gitmişsin,seninle bir çay içmeye bile gelmemiş..çok vicdansız..bence çok sevmemiş,seven biri kırgınken bile o kadar yolu gelen öyle kız arkadaşına kıyabilir mi,dayanamaz gelirdi..o nasıl her şeyi silip seni yok sayıyorsa seninde öyle yapman lazım,üzerine gitme bakalım,belki kafası karışmıştır..dönerse bunun acısını çıkartırsın..rahat hisset biraz..

Son düzenleme:
Nasıl anlasın bu çocuk hatasını,sen taa nerelere gitmişsin,seninle bir çay içmeye bile gelmemiş..çok vicdansız..bence çok sevmemiş,seven biri kırgınken bile o kadar yolu gelen öyle kız arkadaşına kıyabilir mi,dayanamaz gelirdi..o nasıl her şeyi silip seni yok sayıyorsa seninde öyle yapman lazım,üzerine gitme bakalım,belki kafası karışmıştır..dönerse bunun acısını çıkartırsın..rahat hisset biraz..

Ya çok ağır mesajlar atmıştım öfkelenecek diye gelmedi belki de .
Çok sevmemiş mi diyorsun. :S
Çok üzülüyorum ya :(
İnanamıyorum bu gerçekse bile buna.

İnsan o kadar saygıya,emeğe de mi gelmez yaa :43: çok şaşırdım ama sakin ol bence sen elinden geleni yapmışssın için rahat olsun hiç arama da sorma da canım sabret

Ayağına kadar gidiyorsun, ve o tenezzül edip gelmiyor, üstüne bide gelme diyor. Şu erkek milleti kadar nankörünü kedilerde bile görmedim. Sakın, ama sakın arama canım, bi daha da gitme. Bırak, ne hali varsa görsün, yaptığı hatayı anlasın.

Merhaba kızlar ve ablalarım.
Moralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum.
Ne yapmam lazım , düşünmeyi nasıl bırakacağım bilmiyorum.
Fikrinize ihtiyacım var.
Baştan anlatıyorum.
Son zamanlarda ilişkim çatırdıyordu zaten ama sevgimiz çok fazlaydı yada ben öyle sanıyordum bilmiyorum.
Artık neye inancağımı bilmiyorum.
İnancım , güvenim yerle bir.
Erkek arkadaşım 3 haftadır telefonda farklı ama yanımda bir anormallik yok. Yani ne öncekinden fazla alakalı nede soğuk. Herzaman ki mutlu çiftlerden , konuşan , gülen , beraber eğlenen. Aşık çiftlerden. Neyse işten ayrıldı evde sürekli tecilide bitti askere gidecek . Ondan mesaj atmak istemiyordur dedim o da dedi zaten konuşacak bişey bulamıyorum evde bunalıyorum. Sıkıntısı var dedim önceki konumda da bundan kaynaklanacağını konuşmuştuk.
Bende üstüne gitmemeye başladım neden mesaj atmıyorsun aramıyorsun diye.
Buraya kadar normal.
Ayın 24 ünde bana bir kargo gönderecekti benim için birşeyler yazmıştı onu gönderdinmi diye sordum aaa unuttum bebem dedi. Bende ben bekliyordum ama bikere beni şaşırtsan olmaz mı dedim . Dönüp bana neden bi beklenti içindesin deyince ben sinirlendim son zamanlarda bişey yapmadığın için olabilir mi ama tabi içten gelen bişey bu birdaha konusunu açmam dedim. Bana aferin yazdı. Benim öfkem tavan yaptı tabi. Ne demek aferin ya dalgamı geçiyorsun sen benimle biz gerçekten bir süre konuşmayalım dedim. Bana dönüp de artık o terkederimler bilmem ne yaparlar eskide kaldı farkında mısın , atma ozaaman birdaha mesaj dedi. Ben şok tabi.
2 gün önce beni sevdiğini askere gidip geldikten sonra bizim için çalışağını söyleyen , Evimiz için eşya modelleri anlatan adam gitti yerini tanımadığım adam aldı..
Hazmedemedim tabi o mesajı. Kızdım daha çok söylendim.
25inde mesaj atmadık 26 sında yazdığım mesajlara cevap vermedi.
İnanamadım onun bu haline.
Dedim ki ya inanamıyorum ne kadar basitti böyle herşey. Ben seninle maddi manevi herşeyimi paylaştım bu kadar mı yalandı herşey.
Bugün sabah uyandım mesajlarıma cevap yazmamış. Göreceğim ya inanamıyorum çünkü bu sevgisiz haline. 11 de sakaryadan kalktım istanbula gittim. Dedim ki geliyorum yüzünü göreceğim bakalım sen gerçekten bu musun ? Gelme dedi ama ben binmiştim bile. Bindim dedim gelme eve git daha kötü olacak bak dedi.
Dedim geliyorum. Gelme diyorum dedi.
Ve gerçekten de gelmedi ben salak gibi gittim ve geri döndüm.
Gurursuz ve onursuz gibi davrandım.
Otobüs boyu ağladım gözlerim şiş. O kadar zoruma gitti ki anlatmadım kimseye.
Herşey bir anda değişti.
Şuan o kadar mutsuz bir haldeyim ki ne yapmalıyım bilmiyorum.
Karışık anlattım mı bilmiyorum kusuruma bakmayın.

Tüm bu olayları aranızda geçen her şeyi hem de her şeyi bir kenara bırakıp yanına gelmeliydi bence...Bu yaptığı çok anlam içeriyo. Bitmiş bile olsa ilişkiniz yine de sen kalkmış nerelere gitmişsin yanına gelmesi lazımdı.Yaptığı çok ayıp onu geçtim bence tamamen silmiş seni çünkü bunun telafisi yok. Sen gidiyosun ve o gelmeye bile tenezzül etmiyo.Bence bunun telafisi bile olamaz,bence sen de sil tamamen çünkü o öyle davranıyo hayatına devam et eminim pişman olucak ama onu affetme.

Son düzenleme:
Back