Hersey ters gidiyor

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
Bunaldım.
İsyan etmek istemiyorum ama sanki bu ara hersey ters gidiyor.
Borcumuz var (çok az insanın yoktur gerçi) bebek geliyor. Para gelme ihtimali olan bütün yollar umudumuz varken kapanıverdi.
Bebek rızkı yla gelir derler. Ama ben çok şanslı bir insandım artık hiç öyle değilim hiç bir işim yolunda gitmiyor.
Kpss puanım var ama devlet benim bölümümde bu ara alım yapmıyor.

Bir sınav için başvuru yapmaya çalıştım 3 dakika içinde kontenjan doldu internet hızım yavaş geldi kaldım öyle.

Mutsuz hissediyorum kendimi bebekte etkilenecek diye de korkuyorum ama hangi kapıyı calsam yüzüme kapanıyor. Hamile olduğum için özel de iş bulamıyorum.

Eşim de bunaldı farkındayım eskisi gibi gülmüyor yüzü bana hissettirmemeye çalışıyor ama anlıyorum.

Çaresiz hissediyorum attığım her adım boşa gidiyor sanki sabırla bekliyorum sabrım tükeniyor.

En son bugün bir çekiliş şansımız vardı 1000 de 5 ihtimaldi ama umudumuz vardı o gerçek olsaydı hersey çok güzel olacaktı o umutta gitti.

Ben bu bunalım durumundan nasıl kurtulurum sizce hanımlar

Dua edin. Muhakkak her zorlukla beraber bir kolaylik vardir, diyor Rabbimiz.
Bol dua..

Allah yardimcin olsun canim gercekten bebek rizkiyla gelir uzulme bakarsin olmadik yerden bir kapi açılır rahatlarsin gonlunu ferah tut

Dua edin. Muhakkak her zorlukla beraber bir kolaylik vardir, diyor Rabbimiz.
Bol dua..
Hep dua ediyorum ama her kapı kapandığında daha çok dibe batıyor gibi hissediyorum. Güçlü bir insanım yani öyleydim hamilelikten mi bilmiyorum çok güçsüz hissediyorum

Allah yardimcin olsun canim gercekten bebek rizkiyla gelir uzulme bakarsin olmadik yerden bir kapi açılır rahatlarsin gonlunu ferah tut
İçim sıkılıyor sanki hep böyle gidecek gibi geliyor. Ailem ben çalışmak istemiyorum diye düşünüyor onlarla konuşmak daha çok geriyor sanki buldum is ben çalışmıyorum

Hep dua ediyorum ama her kapı kapandığında daha çok dibe batıyor gibi hissediyorum. Güçlü bir insanım yani öyleydim hamilelikten mi bilmiyorum çok güçsüz hissediyorum

Sonucta insaniz. Bazen neden diyebiliyoruz. Ama zaten en zor zamanlarda sabir gostermek zorundayiz. Allah borclarinizdan duze cikarsin insallah.
Size tavsiyem Vaki'a suresini bol bol okuyun..

Hayır canim hiç canını sıkma hamile halimle çalışmak zorunda değilsin o aileler çok bilirler ya yardım etsinler o zaman sen merak etme dua et gerisini rabime bırak

Gecenin en karanlık anı güneşin dogmaya en yakın olduğu zamandır ne güzel bebisiniz geliyor inşAllah rabbim bir yol bir kapı acar şükür ediin allah büyük

Hayır canim hiç canını sıkma hamile halimle çalışmak zorunda değilsin o aileler çok bilirler ya yardım etsinler o zaman sen merak etme dua et gerisini rabime bırak
Ailem çalışmadan evlenme dediler ama kısmet okul biter bitmez evlenip başka şehire gelin geldim. Uzun çabalar sonucu iş buldum. Bana söz verdikleri hiç bişeyi yapmadılar 5 ay sonra işi bırakmak zorunda kaldım. Sonra her yere başvuru yaptım. Hiç aklımda yokken hamile kaldım. Hep çocuğumun iyi bir geleceği olsun isterdim o yüzden borçlar bitmeden düşünmüyordum. Ailemden yardım istemem istesem ellerinden geleni yaparlar onlar benim evde durmama bozuluyorlar o kadar okudun emek verdin boşa gitmesin diyorlar haklılar aslında. Ama iş bulamıyorum

Bunaldım.
Borcumuz var (çok az insanın yoktur gerçi) bebek geliyor. Para gelme ihtimali olan bütün yollar umudumuz varken kapanıverdi.
Bebek rızkı yla gelir derler. Ama ben çok şanslı bir insandım artık hiç öyle değilim hiç bir işim yolunda gitmiyor.

Bir sınav için başvuru yapmaya çalıştım 3 dakika içinde kontenjan doldu internet hızım yavaş geldi kaldım öyle.

Mutsuz hissediyorum kendimi bebekte etkilenecek diye de korkuyorum ama hangi kapıyı calsam yüzüme kapanıyor. Hamile olduğum için özel de iş bulamıyorum.

Eşim de bunaldı farkındayım eskisi gibi gülmüyor yüzü bana hissettirmemeye çalışıyor ama anlıyorum.

Çaresiz hissediyorum attığım her adım boşa gidiyor sanki sabırla bekliyorum sabrım tükeniyor.

En son bugün bir çekiliş şansımız vardı 1000 de 5 ihtimaldi ama umudumuz vardı o gerçek olsaydı hersey çok güzel olacaktı o umutta gitti.

Biliyorum her zaman mümkün degil ama pozitif düsünmeye calisin. Bol bol dua edin. Bebeginizi düsünün ve artik sansli degilim diye üzülmeyin inanin saglikli bir bebeginizin olmasi bile cok sansli oldugunuzu gösteriyor. Mutluluklar..

Biliyorum her zaman mümkün degil ama pozitif düsünmeye calisin. Bol bol dua edin. Bebeginizi düsünün ve artik sansli degilim diye üzülmeyin inanin saglikli bir bebeginizin olmasi bile cok sansli oldugunuzu gösteriyor. Mutluluklar..
Hep pozitif düşünen bir insandım herseyin hep iyi olacağına inanirdim ve öyle de olurdu. Ama son zamanlarda hiç öyle olmuyor bunaldikca pozitif yanım Yitip gidiyor.
Haklısınız en büyük şans bebeğimin iyi oluşu çünkü hap kullanırken hamile kaldım ve doktor yan etkileri bebeğe zarar vermiş olabilir dedi. Ama şükür sağlıklı gelişimi güzel.

Bunaldım.

probleminizin adı belli: maddi sıkıntı.
bir bebek bekliyorsunuz, iyi bir evliliğiniz var, üniversite mezunusunuz....bakın ters gitmeyen şeylere:stop:
her şey ters gidiyor diyerek olayı yüceltip direncinizi kırmayın.
maddi sıkıntılar çözülür.
eşinle birbirinize moral verin.
Allah manevi sıkıntı vermesin.

probleminizin adı belli: maddi sıkıntı.
bir bebek bekliyorsunuz, iyi bir evliliğiniz var, üniversite mezunusunuz....bakın ters gitmeyen şeylere:stop:
her şey ters gidiyor diyerek olayı yüceltip direncinizi kırmayın.
maddi sıkıntılar çözülür.
eşinle birbirinize moral verin.
Allah manevi sıkıntı vermesin.
Amin allah manevi sıkıntı vermesin. Direncim kırılmış onun farkındayım yeniden onarmaya çalışıyorum. Eşime destek oluyorum manevi açıdan. Ya da olmaya çalışıyorum diyelim çok hassas oldum son zamanlarda

umutsuzluğa kapılmayın, elbette her darlığın bi ferahı vardır, bir evladınız olacak ne güzel bir mutluluk. o sizin tüm yaşadıklarınızı hissediyor, herşey ters gitse bile minicik haliyle kocaman bir ümit kaynağınız var.
inşallah güzel kapılar açılır.

umutsuzluğa kapılmayın, elbette her darlığın bi ferahı vardır, bir evladınız olacak ne güzel bir mutluluk. o sizin tüm yaşadıklarınızı hissediyor, herşey ters gitse bile minicik haliyle kocaman bir ümit kaynağınız var.
inşallah güzel kapılar açılır.
hamile olduğumu öğrendiğim andan beri hep öyle düşündüm minicik kalbi umudumu körükledi ama zaman geçtikçe içim daralıyor işte. bebek hissedecek biliyorum yine de ne yaptıysam üzülmeme engel olamıyorum

Anladım canim ama Su an hamilesin bebek olduktan bir sure sonra calisirsin zaten bu zor zamanlarında yardımcı olsunlar sen zaten çalıştıktan sonra verdiklerini telafi edersin

Anladım canim ama Su an hamilesin bebek olduktan bir sure sonra calisirsin zaten bu zor zamanlarında yardımcı olsunlar sen zaten çalıştıktan sonra verdiklerini telafi edersin
iş bulabileceğim garanti olsa hiç düşünmeyeceğim. doğumdan sonra çalışmak en büyük hayalim oldu resmen. evde durdukça daha çok bunalıyorum arkadaş falan da yok. komşularım da çalışan insanlar haftasonundan haftasonuna görüşüyoruz çok yalnız hissetmeye başladım

Back
X