- 6 Şubat 2018
- 125
- 129
- 23
- 32
- Konu Sahibi Mavihuydurbende2
-
Tamam sizin dediginiz gibi oyle baska bir şeyden gelmis olsa sevdigim insan der kabuledersin. Ne sekilde kaptigi belli. Neden kabul etsin ki. Siz bile bile bu hastalığa yakalanmak ister miydiniz
Ben onu savunmuyorum zaten benim kızdığım nokta hastalık hakkında acımasızca konuşmalar bile bile kim hasta olmak ister benimki şükür genital herpes değil elimde ve kolumda çıkıyor çeken bilir bunasıl bir hastalık allah kimseye vermesin adamın yaptığı Tabiiki yanlış ama evlenme ayrıl çocuklarını düşün gibi yorumlar çok yanlış kimsenin 1 sn sonraya garantisi yok ben daha çocuktum evde. Birden bire çıktı
Sizi anliyorum evet kimsenin garantisi yok. Ama bile isteye de hasta olunmaz umarım ayrılmıştır.
Merhaba MMS solüsyon kullanan tanıdığınız varmı,Herpes rahatsızlığı olan arkadaşlar mms solusyon denilen bisey var. Kullanıp iyilesenler var. Araştırmanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun
Kullandıktan sonra hiç atak yaşamamışlar mı ? Bilgi alabilirsen nerden nasıl alcamıza bizde deneyelimHerpes rahatsızlığı olan arkadaşlar mms solusyon denilen bisey var. Kullanıp iyilesenler var. Araştırmanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun
AyrılMerhabalar, hayatımın en zor döneminden birisindeyim. 2 buçuk senelik bir sevgilim var birbirinizi çok seviyoruz. Elbette herkes gibi bizimde derdimiz sıkıntımız oluyor. Lakin yakın Zaman'da ben birşey öğrendim. Sevgilim Herpes hastalığına sahip bu hastalık Hakkı'nda ne biliyorsunuz bilmiyorum ama ben araştırdım. Bulaşıcı bir hastalıkmış ve cinsel yolla bulaşıyormuş. Ağrılı semptomlar falan gözüküyormuş. İsterseniz bir siz de bakın. Herneyse sevgilim benden önce ilişki yaşamış ve bu hastalığı kapmış, Çünlü yeni bir hastalık değilmiş ama erkekler pek anlamazmış bu virüsü taşıdığını zaten başka birşey için kan tahlili verdiğinde bu virüsü taşıdığını öğrendik. Ve gerçekten evleneceği insanın yani cinsel ilişkiye gireceği insana da bulaşıyormuş. Normal doğum yapamazmışsın mesela çocuğa da bulaşırnış falan. Belki aranızda bu hastalığı Bilen vardır? Bu ne derece etki ediyor kadınlarda? Ya ben napıcam kafayı yicem? Nolursunuz yardım edin. Bu arada biz cinsel ilişkiye henüz girmedik. O yüzden Bana bulaşmadı henüz. Nılursunuz yardım edin. Ayrılmak mı lazım bapıcam? Yani bu allahtan gelen bir hastalıkta değil? Bazı mekanlarda bulaşmış bir cinsel hastalık. Ben onu çok seviyorum napıcam?
Önce kendi sağlığını düşün bence.aşk geçici2 senedir beraberiz, yani ama sonuçta ömür boyu beraber olmayı planlıyoruz yani önümüzde o kader Zaman varken of çok zor durumdayım
Aşısı var. Kadin dogum doktoruna gidin.Merhabalar, hayatımın en zor döneminden birisindeyim. 2 buçuk senelik bir sevgilim var birbirinizi çok seviyoruz. Elbette herkes gibi bizimde derdimiz sıkıntımız oluyor. Lakin yakın Zaman'da ben birşey öğrendim. Sevgilim Herpes hastalığına sahip bu hastalık Hakkı'nda ne biliyorsunuz bilmiyorum ama ben araştırdım. Bulaşıcı bir hastalıkmış ve cinsel yolla bulaşıyormuş. Ağrılı semptomlar falan gözüküyormuş. İsterseniz bir siz de bakın. Herneyse sevgilim benden önce ilişki yaşamış ve bu hastalığı kapmış, Çünlü yeni bir hastalık değilmiş ama erkekler pek anlamazmış bu virüsü taşıdığını zaten başka birşey için kan tahlili verdiğinde bu virüsü taşıdığını öğrendik. Ve gerçekten evleneceği insanın yani cinsel ilişkiye gireceği insana da bulaşıyormuş. Normal doğum yapamazmışsın mesela çocuğa da bulaşırnış falan. Belki aranızda bu hastalığı Bilen vardır? Bu ne derece etki ediyor kadınlarda? Ya ben napıcam kafayı yicem? Nolursunuz yardım edin. Bu arada biz cinsel ilişkiye henüz girmedik. O yüzden Bana bulaşmadı henüz. Nılursunuz yardım edin. Ayrılmak mı lazım bapıcam? Yani bu allahtan gelen bir hastalıkta değil? Bazı mekanlarda bulaşmış bir cinsel hastalık. Ben onu çok seviyorum napıcam?
Tedavisi var. Aşısı var. Yaptırın.Hayır hiç bir şekilde tedavisi yok ilaçlarla baskı altına alınıyor ama çıkmaz ve bulaşmaz diye bir durum yok garantisini doktorlar vermiyor. Bulanabilirmiş ve tedavisi yok
Yarının garantisi var mı diyenler olmuş. Tabiki yarının garantisi yok. Aşkla bakan göz bir çok kusuru görmez başka bir hastalık olsa sevgilinin yanında durup gücün yettiğince onunla mücadele etmeni önerirdim. Ama bu şartlarda hastalık sana bulaşmadan ondan ayrılmanı ve arkana bakmadan kaçmanı öneririm.
Evet yarının garantisi yok
Yarın seni aldatabilir
Yarın farklı sebeplerden anlaşmazlıklarınız olabilir
Yarın bir boşanma davası olsa ve bu hastalığı senden kaptığını söylese aksini ispatlayacak sağlık raporunuz var mı
Evlenirken herşey toz pembe diyorlar ya çok doğru. Evlendikten bir süre sonra pişman eder seni bi de sağlığından olma.
Ne konular okudu bu gözler kk da
Arada kaynamasın tekrar söyleyeyim hemen ayrıl
Aşısı var. Kadin dogum doktoruna gidin.
Ah cidden benim kafa gitti, pardon. HPV olarak düşündüm bi an. herpesin aşısı yok, yanlış bilgi olmasin.Tedavisi var. Aşısı var. Yaptırın.
Yarının garantisi var mı diyenler olmuş. Tabiki yarının garantisi yok. Aşkla bakan göz bir çok kusuru görmez başka bir hastalık olsa sevgilinin yanında durup gücün yettiğince onunla mücadele etmeni önerirdim. Ama bu şartlarda hastalık sana bulaşmadan ondan ayrılmanı ve arkana bakmadan kaçmanı öneririm.
Evet yarının garantisi yok
Yarın seni aldatabilir
Yarın farklı sebeplerden anlaşmazlıklarınız olabilir
Yarın bir boşanma davası olsa ve bu hastalığı senden kaptığını söylese aksini ispatlayacak sağlık raporunuz var mı
Evlenirken herşey toz pembe diyorlar ya çok doğru. Evlendikten bir süre sonra pişman eder seni bi de sağlığından olma.
Ne konular okudu bu gözler kk da
Arada kaynamasın tekrar söyleyeyim hemen ayrıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?