Herpes hastalığı !!!! Lütfen yardım! Çok zor durumdayım?

Merhaba MMS solüsyon kullanan tanıdığınız varmı,
ablam kullandı göğsündeki kitle
Kullandıktan sonra hiç atak yaşamamışlar mı ? Bilgi alabilirsen nerden nasıl alcamıza bizde deneyelim
ablam kullandi. Yan etkisi yokmuş herpes için de tedavi ediciymis. Bize bir tanıdık ulaştırdı ama internetten önce bir araştırın isterseniz. Belki satan kişiler size bilgi verirler.

Bildiğim kadarıyla yaktırıyorlar belli bir süre Sonra tekrar bu işlemi yaptırmaları gerekiyor doktor kontrolünde olmaları gerekiyor sürekli.Eğer siz birliktelik yaşadıysanız bir kadın Doğuma gidip numune aldırıp özel bir test yaptırmanız gerekiyor durumu anlattıktan Sonra doktor gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır .

Öncelikle teşekkür ederim kadın doğuma gittim ve tipik valtex ile baskılama tedavisi verdi ancak okudugum deneyimlere göre pek etkili değil tedavi konusunda yaktırmayı ilk defa duyuyorum bir araştırıcam

Bu virüsü taşıyan kadınlar rahim ağzı kanserine yakalanma olasılığı normal bir kişiden daha çoktur. O yüzden sevginiz hayatınıza mal olabilir. Bir an önce uzaklaşmanız gerek kendi cezasını kendi çeksin

arkadaşımın nişanlısında da vardı ve aşısı varmış. hatta evliler sağlıklı çocukları da var. ama aşısı vardı yaptırmışlardı

Merhaba
Siz erken öğrenmişsiniz bunu ileri ki yıllarda öğrenen çok kadın var
Normal doğum yapamazsınız bu kesin . Bebeğe bulaşır . Belki de zaten yapmamalısınız her işte bir hayır vardır .
Evet ilk ilişkide size bulaşacak ama bunlar uyuyan virüslerdir. Her zaman ağrı vs yapmaz. Belki de hiç sorununuz bile olmayacak .Ama ben psikolojik olarak bunu kaldıramam derseniz ayrılacaksınız yani cinselliğinize etki ederse kötü olur.

arkadaşımın nişanlısında da vardı ve aşısı varmış. hatta evliler sağlıklı çocukları da var. ama aşısı vardı yaptırmışlardı
Elif hanım şuanda aşısı yok diye biliyorum sizden ricam arkadaşınıza sorabilirmisiniz aşı yaptırdılarsa ne aşısı yapıldı ve nasıl bir tedavi uygulandı paylaşırmısınız cünkü bir cok insan bu durumdan muzdarip büyük yardimınız dokunur

Bu sana sevgilin tarafından ilişkinizin ilk 1-2ayında söylemmeliydi.
Yani sizi kendine aşık etmeden.
Çnkü ciddi bir konu.
Ben bu tip şeylerden irrite olan biriyim.
Kendimde ufacık bişe çıkınca bile dibi görüyorum ruhsal açıdan ,kötü bişeymi falan die.
Extra bir hastalığı göz göre göre kabul edemezdim.
Lütfen detaylı araştırın.

Propolis propolis propolis hem ic hem de sur bana dua edeeceksin.ucuza kacma iyisinden al piyasa da sahteleri dolasio 50 ml en az 100 tl civari olsun.internnetten yabanci makalelerden cok okudum ben bu konuda ve Turkiye de tedavisi yok denio ama yabanci otoriteler bunu bi tedavi olarak kabul edio

Benim bir arkadaşımın da sevgilisi buna benzer bir virüs kapmış.Kız düşünüyordu evlenip evlenmemeyi.Aşısı varmış ama aşılar çok ağırmış yüzde küçük bir ihtimal de felç olma olasılığım var diye anlatmıştı.Öyle bir durumda sevgilim bana bakar herhalde diyordu.Galiba 2 kere aşı vuruldu psikolojik olarak kötü oldu vücudum karıncalanıyor intihar bile edebilirim bıktım diye anlatmıştı nasıl birşeyse artık.Aşıyı bir daha yaptırmıcam dedi başka doktorlara gitti bu karıncalanmalar için zamanla geçer demişler.Şimdi 2 yıllık evliler virüs durumu ne oldu bilmiyorum yaşları da büyük tüp bebek için uğraşıyorlar .

Cok zor bir durum ama bence uzman bir doktora danışın kafanizdaki bütün sorulari sorun hakkinizda hayırlısı olsun

Konu eski ama madem hortlatilmis ben de yazayım.
Genç kızlar, kadınlar, Romalılar :))
Kondom sadece hamilelikten korunmak için değildir, 'icime boşalmadi,hamile kalmam di mi' diye konular açmadan önce düşünmeniz gereken böyle hastalıklar da var.
Aşkınızdan ölecekseniz yine ölün, yakinlasacaksaniz yakınlaşın ama bir koşu gidip kondom almayı sakin sakın ihmal etmeyin!
Konu sahibine gelince, ocaktan bu yana çok zaman geçmiş ama ben olsam ayrılırdım. Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkması vardır.
Hadi eski sevgilisinden kapsa yine bir derece ama böyle pis mekanlara gidip hastalık kapan adama da aciyamam. Kaldı ki iki yıllık bir birliktelik süreciniz olmuş ve henüz beraber olmamissiniz. Geneleve giden insan bence bu bahaneye de sığınıp gider iki senede. Belki de sizle beraberken kapmıştır. Sonuçta bu iki senede hiç mi kan tahlili vermedi? Ben güneş yanığına gittim buna bile 'nolur nolmaz diye' önce kan testi istediler.

Ne kadar zor bir durum.ayrilmaktan baska care yok malesef.ama onu seviyorsun anlamdigim kadariyla malesef sizin icin cok kotu bir durum olmus.aslinda eminim o da cok uzgundur ayrilmayi sadece sen degil o da iatemeli seni seviyorsa.onun icin de ne zor .senden ayrilsa baska biriyle evlenecek olsa ona soylemeyecek mi karisik bir durum

Doğacak çocuğunuza bulaşma ihtimali varsa eğer,sizin sevginizden çok onun buyurken yaşayacağı zor ve dışlanmış hayatını, reddedilebilicegini, asik olmaya korkacacagini,ergen oldugunda;" bile bile bana bu kotulugu niye yaptiniz" diye yuzunuze haykirabilecegini hayal edin ve vazgecin.bu tarz durumlarda sevgi değil, doğacak çocuğun hayatı ölçülup biçilir.bencil olmayın.

Off çok kötü kimsenin başına vermesin Allah çok dikkat edin lütfen
Çok önemli bu,bekar arkadaslarıma her fırsatta söylüyorum uyarıyorum

Kondom herpes hastalığını tamamen engellemiyor.
Dışta kalan yüzeylerin temasıyla da olabiliyor.
Herpes hastalığının tedavisi yok.
İleride kadınlarda rahim ağzı kanseri riskini arttırıyor diye biliyorum.
Hastalık sinsi,yıllarca saklanabiliyor bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…