- Konu Sahibi Mavihuydurbende2
-
ablam kullandı göğsündeki kitleMerhaba MMS solüsyon kullanan tanıdığınız varmı,
ablam kullandi. Yan etkisi yokmuş herpes için de tedavi ediciymis. Bize bir tanıdık ulaştırdı ama internetten önce bir araştırın isterseniz. Belki satan kişiler size bilgi verirler.Kullandıktan sonra hiç atak yaşamamışlar mı ? Bilgi alabilirsen nerden nasıl alcamıza bizde deneyelim
Kimse yok mu su çiçeği aşısı olan ?Merhaba su ciçiçe aşısını vurdurup yarar sağlayan varmi
Öncelikle teşekkür ederim kadın doğuma gittim ve tipik valtex ile baskılama tedavisi verdi ancak okudugum deneyimlere göre pek etkili değil tedavi konusunda yaktırmayı ilk defa duyuyorum bir araştırıcamBildiğim kadarıyla yaktırıyorlar belli bir süre Sonra tekrar bu işlemi yaptırmaları gerekiyor doktor kontrolünde olmaları gerekiyor sürekli.Eğer siz birliktelik yaşadıysanız bir kadın Doğuma gidip numune aldırıp özel bir test yaptırmanız gerekiyor durumu anlattıktan Sonra doktor gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır .
Bu virüsü taşıyan kadınlar rahim ağzı kanserine yakalanma olasılığı normal bir kişiden daha çoktur. O yüzden sevginiz hayatınıza mal olabilir. Bir an önce uzaklaşmanız gerek kendi cezasını kendi çeksinMerhabalar, hayatımın en zor döneminden birisindeyim. 2 buçuk senelik bir sevgilim var birbirinizi çok seviyoruz. Elbette herkes gibi bizimde derdimiz sıkıntımız oluyor. Lakin yakın Zaman'da ben birşey öğrendim. Sevgilim Herpes hastalığına sahip bu hastalık Hakkı'nda ne biliyorsunuz bilmiyorum ama ben araştırdım. Bulaşıcı bir hastalıkmış ve cinsel yolla bulaşıyormuş. Ağrılı semptomlar falan gözüküyormuş. İsterseniz bir siz de bakın. Herneyse sevgilim benden önce ilişki yaşamış ve bu hastalığı kapmış, Çünlü yeni bir hastalık değilmiş ama erkekler pek anlamazmış bu virüsü taşıdığını zaten başka birşey için kan tahlili verdiğinde bu virüsü taşıdığını öğrendik. Ve gerçekten evleneceği insanın yani cinsel ilişkiye gireceği insana da bulaşıyormuş. Normal doğum yapamazmışsın mesela çocuğa da bulaşırnış falan. Belki aranızda bu hastalığı Bilen vardır? Bu ne derece etki ediyor kadınlarda? Ya ben napıcam kafayı yicem? Nolursunuz yardım edin. Bu arada biz cinsel ilişkiye henüz girmedik. O yüzden Bana bulaşmadı henüz. Nılursunuz yardım edin. Ayrılmak mı lazım bapıcam? Yani bu allahtan gelen bir hastalıkta değil? Bazı mekanlarda bulaşmış bir cinsel hastalık. Ben onu çok seviyorum napıcam?
MerhabaMerhabalar, hayatımın en zor döneminden birisindeyim. 2 buçuk senelik bir sevgilim var birbirinizi çok seviyoruz. Elbette herkes gibi bizimde derdimiz sıkıntımız oluyor. Lakin yakın Zaman'da ben birşey öğrendim. Sevgilim Herpes hastalığına sahip bu hastalık Hakkı'nda ne biliyorsunuz bilmiyorum ama ben araştırdım. Bulaşıcı bir hastalıkmış ve cinsel yolla bulaşıyormuş. Ağrılı semptomlar falan gözüküyormuş. İsterseniz bir siz de bakın. Herneyse sevgilim benden önce ilişki yaşamış ve bu hastalığı kapmış, Çünlü yeni bir hastalık değilmiş ama erkekler pek anlamazmış bu virüsü taşıdığını zaten başka birşey için kan tahlili verdiğinde bu virüsü taşıdığını öğrendik. Ve gerçekten evleneceği insanın yani cinsel ilişkiye gireceği insana da bulaşıyormuş. Normal doğum yapamazmışsın mesela çocuğa da bulaşırnış falan. Belki aranızda bu hastalığı Bilen vardır? Bu ne derece etki ediyor kadınlarda? Ya ben napıcam kafayı yicem? Nolursunuz yardım edin. Bu arada biz cinsel ilişkiye henüz girmedik. O yüzden Bana bulaşmadı henüz. Nılursunuz yardım edin. Ayrılmak mı lazım bapıcam? Yani bu allahtan gelen bir hastalıkta değil? Bazı mekanlarda bulaşmış bir cinsel hastalık. Ben onu çok seviyorum napıcam?
Elif hanım şuanda aşısı yok diye biliyorum sizden ricam arkadaşınıza sorabilirmisiniz aşı yaptırdılarsa ne aşısı yapıldı ve nasıl bir tedavi uygulandı paylaşırmısınız cünkü bir cok insan bu durumdan muzdarip büyük yardimınız dokunurarkadaşımın nişanlısında da vardı ve aşısı varmış. hatta evliler sağlıklı çocukları da var. ama aşısı vardı yaptırmışlardı
vurdurmadım gerekde duymuyorum.Kimse yok mu su çiçeği aşısı olan ?
arkadaşımın nişanlısında da vardı ve aşısı varmış. hatta evliler sağlıklı çocukları da var. ama aşısı vardı yaptırmışlardı
Nasıl baş ediyorsun peki ?vurdurmadım gerekde duymuyorum.
su çiçeğine yorum yaptım .oyle bır hastalığım yok çok şükür.sonradan farkettim normal su çiçeği olmadığınıNasıl baş ediyorsun peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?