- 20 Ocak 2018
- 1.098
- 1.360
- 83
- Konu Sahibi Mavihuydurbende2
-
Öpüstüyseniz birbirinizin bardagini catalini falan kullandiysaniz zaten size de bulasmiszir
Bi arkadaşımı eşinin yüzünden kanser oldu su an kemoterapi görüyor rahim ağzı kanseri
Ki kesinlikle rahim ağzı kanseri yapacak diye bir durum da yok.Arkadaşlar herpesi hiv ile karıştırmış bazılarınız. İkisi başka başka şeyler erkekler hiv taşıyıcısı olabiliyo bu durumda kadınlar hastalığa yakalanıyo ve rahim ağzı kanserine kadar ilerleyebiliyo. Herpes başka birşey aft gibi uçuk gibi düşünün, bağışıklığın önemi büyük bir de oluşum varken temastan kaçınmak gerek. Ki kesinlikle bulaşacak veya bulaşır diye bir şey değil diye biliyorum
Ben de onu anlamıyorum yok hayat kadını bilmem ne. Yaygın da bir virüs bu , umumi tuvaletlerden bile bulasabilme riski var.Konu sahibi millet bilmeden cok fuzuli seyler yazmis hastaliklari birbirine karistirmis es adayin aids mis gibi muamele gosterilmis.
Basit bir ucuk burayi okumak yerine internetten dogru yerlerden arastirin.
Hayat kadini ile birlikte olmus miden nasil alacak yorumlarina hic bakma bile. Ben esime bulastirdim hayat kadini vs de degildim
Bilmeden yapilan yorumlar ustunde durma.
Evet doktor demiş eşiniz biriyle mi birlikteoldu diyeEşinin yüzünden derken bulaşıcı bir hastslık mı geçti
Rahim ağzı kanserinin %99 nedeni hpv virüsüdür bu virüste kadınlarda oluşmaz hpv virüsünün taşıyıcısı erkektir erkekten kadına cinsel yolla bulaşırEşinin yüzünden derken bulaşıcı bir hastslık mı geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?