Hermes 24 faubourg?

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
Kızlar bu parfümü önerir misiniz? Çok ağır bir koku değil gibi çiçeksi yazıyor ama emin olamadım. Kullanan var mı aranızda

Teninizde deneyin mutlaka...Parfümler herkeste farklı kokar çünkü...

yahu bu parfum pahali degil mi? ben ismi yanlis mi anladim acaba ?
deodorantlarin etkisi az oluyor teninizde parfumun ve deodarantin etkisi farkli olabilir. net etki icin parfumu denemelisiniz.

yahu bu parfum pahali degil mi? ben ismi yanlis mi anladim acaba ?
deodorantlarin etkisi az oluyor teninizde parfumun ve deodarantin etkisi farkli olabilir. net etki icin parfumu denemelisiniz.

Canım internette baya indirimdeydi ondan sordum

Arkadaşlar unutmadan fikrimi yaazayım dedim, belki işinize yarar. Hermes 24 edt 50 ml elime geçti geçen gün. O ara indirimdeydi 100 tl'ye aldım...
İlk sıktığımda ayyyy bu ne yaaa birine mi versem acaba dedim. 20-30 dk sonrasında ise bileğimi koklamadan duramıyordum, mükemmel bir şeye dönüştü. Kış için kalıcı çiçeksi ve asil bir koku istiyorsanız şiddetle öneririm
yorum ve koku içeriğine şuradan bakabilirsiniz:
http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/24-Faubourg-27.html

Ne tarz bir koku? avonun extraordinary ine benziyor diye okumuştum. Çikolata içerikli mi? Ben çok şekere gelemiyorum. Mesela 212 sexy, miracle forever, lancome un son kokusu, pacorobanne xs gibi kokuları sevmiyorum. Diesel fuel for life ve Marc jacobs dot almayı düşünüyordum farklı olarak. Bunlar sizce nasıl?

avonun kokusunu bilmiyorum canım. çikolata yok. öyle içini bayan bir koku falan değil. ben de şekerli kokuyu sevmem. çiçeksi bir koku ama oturaklı aynı zamanda. oldukça kalıcı. yaz dışında her daim kullanılabilir. Dot gibi cıvıl cıvıl bir koku değil, o daha ilkbahar sonbahara uygun ki onu da çok severim. çiçeksi olsun, kalıcı olsun, aynı zamanda iç baymayan "asil" bir koku olsun dersen kesinlikle öneririm :) tabii tene göre de değişebilir, benim tenim yağlı, ondan da kalıcı olmuş olabilir...

Tşk ederim canım. Sanırım hermesin başka bir kokusu benziyor extraordinary e. Bende senin bahsettiğin gibi bir koku arayışındayım. Hermese bakayım bende :) sen nereden almıştın ? 100 tl çok iyi fiyat orjinal parfüm için.

Hepsiburadadan almıştım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…