herkezi mutlu etmeye çalışıyoruz peki ama biz

adaylaarda

iyi düşün:iyi olsun :))
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
1.583
4
43
herkezi mutlu etmeye çalışıyoruz.eşimizi,kendi ailemizi,eşimizin ailesini uğraşıyoruz didiniyoruz gerçi çoğunluklada yaranamıyoruz peki biz,bizi mutlu etmeye çalışıyorlarmı.siz memnunmusunuz bu durumdan

kesinlikle hayır hep ben birilerini mutlu etmeye çalışıyorum ama karşılığında hep gözyaşı buluyorum

dün hastaydım ayrıca bu ara psikolojimde çok kötü.eve gittik kayınvalidem aradı memleketlerinden üvey abisi kardeşine gitmiş benide götürün diye bizde almaya gittik kayınvaldemi saat 21:45 evden çıktı teyzelere gittik geriye saat 01:15 geldik.teyzelerde herkez arapça konuştu bende tv seyrediyordum çok ses oluyor diye kapattılar boş boş etrafa baktım.anlamadığın bir dilde konuşuyorlar napabilirimki? kimse buda çalışıyor biraz dinlensin erken gidelim erken gelelim demiyor.tamam gidelim ama erken dönsek olmuyormu benim dışımda herkez evhanımı öğlene kadar uyuyor erkekler desen onlarda eve gelip ayağını oturup yatıyor.ben eve gelince camşırları toplamdım,çamaşırları makinaya attım sonrada uyudum yoksa yorgunluktan sızdımmı bilmiyorum.niye kimse bana acımyor

hayat hep böyle arkadaşlar hep fedakarlık hep insanlar bir şekilde kullanıyolar peki ya bizm günahımız ne onu anlamıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

artık kimseyi mutlu etmeye çalışmıyorum çocukluğumdan beri hep yaptım zaten ama ne oldu ben hep ezildim geri planda kaldım artık bende bencil olmaya başladım ne yaparsan yap herks kendini düşünüyor seni kimse düşünmez kimsenin umrumda olmazsın.herkes birbirinin üstüne basıp geçiyor anladım ki bu bencil dünyada ne yaparsan yap kimse kıymet bilmez

arkadaşlar anladımki kayınvalidemiz bizi iyi olduğumuz sürece seviyorlar eğer hasta olursak onlar için bitmişiz demektir.saygıya gelincede saygısızlık yapan gelinler daha çok seviliyor emin olun. eltim bir sürü şey yaptı çocuğu oldu 1 sene olacak evine bile gidemiyorlar korkularından ama bir görseniz nasıl el üstünde tutuyorlar.banada diyorlarki birşey olduğunda sen bizdensin nasıl birşeyse bu anlamadım.kendi çocukları öksürdüğünde korkularından mahfoluyorlar bizler hasta olduğumuzda bişey olmaz deniliyor.nasıl sevgi bu ya nede olsa el kızıyız

sadece çalışan değil, tüm hanımlar icin aynı durum geçerlidir.. Bunun kaynağı ise kız yetiştirmeden kaynaklanıyor bence. beni annem aman abine babana hizmet et, onu yap bunu yap, onlar anlamaz, eve yardım et, işine koştur,.. nişanlını idare et, erkek o dio..sadece bize denmio erkeklerde fedakarlık etmek üzere programlandıgımızı coktan örenmisler, bunu jest olarak değil zorunluluk olarak görüolar..görew olarak..o yüsden coguda anlamıo..analari hic anlamıo elin kızını haliyle ,, anlasa anlamamazlıktan gelio..

ben kendime yol cizdim, Yaptığım Jestler Zorunluluk haline dönüştüğünü hissettiğimde karşı atağa gecip onun jest oldugunu hatırlatıyorum...ve kendimide düsünmeye kendime vakit ayırmaya özen gösteriyorum...cünkü kendine vakit ayırmayanlar calisip didinip herkez yaranmaya calisanlarida görüyorum, hic madalyaları yok..

çocukları öksürdüğünde korkularından mahfoluyorlar bizler hasta olduğumuzda bişey olmaz deniliyor.nasıl sevgi bu ya nede olsa el kızıyız

kesinlikle dogru söyledin..kayınpederim esime valiz tasıtmadı bana da koskoca ahsaptan agır bir masayı tut da cekelim dedi.ertesi gün ayagım incindi yürüyemiyordum.cayları o yüzden esim koyuyordu .koskoca yaslı adam kıyamadı ona kalktı kendi koydu cayını ve bana da ters ters baktı..ve ben o sırada cok agrı cekiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…