• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkeze merhaba

ipek61

geri sayım başladı
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
338
0
46
İzmir
yıllar oldu nerdeyse hala kilo verme derdindeyim.nedense bende irade denen bişey kalmadı. oğlum kızım derken 85 kiloya kazık çaktım 33 yaşındayım. daha giyilecek çok elbise içine girilecek daha çok kotlar var. gidilecek çok tatil giyilecek rengarenk mayolar var.

offff evde 2 tane kocaman spor aleti var ama bende derman yok :( çok istiyorum kilo vermeyi hele hele burada başarı hikayeleri verreismler gördükçe içim bir tuhaf oldu. bende yapabilirim diye düşündüm ama lütfen bu defa son olsun.

buralarda olucam. bana destek verir misiniz? :(

yıllar oldu nerdeyse hala kilo verme derdindeyim.nedense bende irade denen bişey kalmadı. Oğlum kızım derken 85 kiloya kazık çaktım 33 yaşındayım. Daha giyilecek çok elbise içine girilecek daha çok kotlar var. Gidilecek çok tatil giyilecek rengarenk mayolar var.

Offff evde 2 tane kocaman spor aleti var ama bende derman yok :( çok istiyorum kilo vermeyi hele hele burada başarı hikayeleri verreismler gördükçe içim bir tuhaf oldu. Bende yapabilirim diye düşündüm ama lütfen bu defa son olsun.

Buralarda olucam. Bana destek verir misiniz? :(

ipek kendimi okur gibi oldum bendede irade sıfır ve malesef yazılanlardacok yapmacık geliyo 1 zeytin 2 tutam peynir offff valla komik geliyo daha gerçekçi olmalarını istiyorum ve bugun sordumda nasıl yığılmıyosunuz ve vakit buluyosunuz diye ukalaca cevaplar geldi tabiki bende 33 yasındayım 2 yasında ve 10 yasında 2 kızım bide kocam butun gunumu alıyo ve ben gerçekten yorgun savaşçı gibi oluyorum ne diyete halim nede keyfim kalıyo dedimya sankisende kendimi okudum
şimdilik tek yaptığım bol su içmek
bide burdakileri okuyup belki gaza gelirim diye dolaşıyorum
sevgiler yazmak istersen bende buralarda olucam
:69:

ipek kendimi okur gibi oldum bendede irade sıfır ve malesef yazılanlardacok yapmacık geliyo 1 zeytin 2 tutam peynir offff valla komik geliyo daha gerçekçi olmalarını istiyorum ve bugun sordumda nasıl yığılmıyosunuz ve vakit buluyosunuz diye ukalaca cevaplar geldi tabiki bende 33 yasındayım 2 yasında ve 10 yasında 2 kızım bide kocam butun gunumu alıyo ve ben gerçekten yorgun savaşçı gibi oluyorum ne diyete halim nede keyfim kalıyo dedimya sankisende kendimi okudum
şimdilik tek yaptığım bol su içmek
bide burdakileri okuyup belki gaza gelirim diye dolaşıyorum
sevgiler yazmak istersen bende buralarda olucam
:69:

merhaba elif ada desteğin için çok teşekkür ederim bir çok kadın aynı kaderi paylaşıyoruz. 2 çocuk ve birde koca ev işleri kendimize vakit ayıramaz olduk. ama buna bir dur demek gerekiyor. :59: bu sene yeni bir başlangıç olsun. tamamiyle sana katılıyorum. bir zeytinle parmak uc kadar peynirle olacak iş değil. ben sinir hastası olurum valla :1:bende maydonoz syuna başladım. :D ymek yemeyi biraz azalttım ayda 3 kilo veremeye karar verdim tabi egzersiz şart :) hadi bakalım sende başlamalısınnnn

Merhabalar, istediğiniz mesajı okuyup yorumlamış ama size uygun gelmeyen yani benim uyarım olan mesajı görmemezlikten gelmişsiniz, lütfen verilen uyarıları dikkate alalım forum kurallarını hiçe saymayalım..

Verdiğim linklere göz atınız paylaşım yapabileceğiniz uygun bir yer mutlaka bulacaksınız:71:

Back
X