Herkesle kendimi kıyaslıyorum

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
Merhaba benim derdim şu ki ben herkesle kendimi kıyaslıyorum sakın olaki kıskandım demeyin kıskanmıyorum sürekli o arkadaşım mutlu ben mutsuz o benden iyi bi kul mu ben bu dünyada mı çekiyorum günahlarımın bedelini diye kafayı yiyeceğim yakında.sanırım bu Sebeolur 29 yaşına gelip hala evlenememe atanaMama. Bazı insanlar Doğuştan şanslı sen değilsin diyorum yani kendime çok eziyet ediyorum ne zaman mutlu bi arkadaşımı görsem kendimi kıyaslıyorum sen bu haldesin diyorum ve bu his çok zor bişey

her ınsanın aıle yapısı yasadıkları duyguları dusuncelerı farklıdır.sen kendı basına farklı bır bıreysın boyle dusunmelısın bence kıyaslamaktan vazgec

özenmek ten başka bişey degil ve buda gayet nırmal insani bişeyy bence zaman zaman bendede olmuştur....psikolojik bişey yani insan hayatınd mutlu olabilecegi şeyleri göremiyo şükretmiyo halbuki o özendigmiz insanlarında bize özenecegi bir durumumuz vardır elbette....herşey kısmett insallah işinizde eşinizde olur zamanı geldgnde

http://www.cinmacerasi.com/cin-dusunuru-lao-tzunun-oykusu/
Anlık olumsuzlukları düşünüp üzüldüğümde, istediğim bazı şeyler gerçekleşmediğinde bu öyküyü hatırlayıp daha iyi hissederim.

Sizin şanslı olarak gördüğünüz kişilerin başka problemleri olabilir; şu anda veya gelecekte. Tam tersi sizin için güzel gelişmeler de olabilir. Hayat değişkendir ve sürprizlerle doludur; akışına bırakmak, hiçbir şeyden çok etkilenmemek gerek.

kendinizle kıyasladığınız insanların da derdi var sonuçta.
Ayrıca kendinizi şartlandırmayın evliliğin belli bir yaşı yok ki. kimisi 22sinde evlenir kimisi 35inde. kimisi evlenmeden geçirir hayatını. neticede hayat şöyle yaşanmalı diye bir kural yok, duruma göre karşısınıza ne çıkarıyorsa ona göre seçimler yapıp idame ettiriceksiniz hayatınızı. Allah sağlık sıhhat versin, güzel günler görün inşallah

Herkesin hayatı yaşam biçimi farklı farklı olur ..
elindekiyle mutlu olmayı,şükretmeyi dene
..

Bunlar depresyon belirtileri , psikoloğa git diycem ama o da gıcık gıcık sorular soruyor kendin halletmen lazım bu düşüncelerden sıyrıl , ölümlü dünya de gül geç ne diyim.

herkes kıyaslar kendini..ama abartmadan...sende abartma..herşey kısmet kimisi zengin kimisi fakir kimisi iyi kimisi kötü..bazı tercihlerimizi kendimiz yapamıyoruz malesef..sen haline şükret emin ol senin durumuna özenen vardır..

şuan istediğin hayatı yaşamadığın için böle oldugunu düşünüyorsun ama bu psikolojik bi durum.emin ol olmasını istediğin şeyleri elde ettiğinde yine aynı durum devam edecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…