- 10 Aralık 2013
- 100
- 46
- 34
-
- Konu Sahibi gamzelim123
. Aramakla bulunmuyor maalesef..kader diye bir şey yok. inanmayın böyle şeylere... bir gün denk de gelebilirsiniz sevip sevileceğiniz birine veya hiçbir zaman denk gelmeyedebilirsiniz.
akışına bırakın olursa olur olmazsa olmaz.
yok ille de evlenmeliyim diyorsanız,
"kaderimde ne varsa olur zaten veya kısmetimde olan beni bulur" gibi saçma şeylerle zaman kaybetmeyin. gidin arayın
Ay insallah böyle hikayeler okudugumda tekrar ümitleniyorum :)Bak ben nişanlımdan ayrıldım sonrasında tanıştığım insan beni aldattı ve daha neler neler.. Ben tam ümidimi yitirmiştim ki buarada da yaş 29 olmuştu onu tanıdım ve biz 4 ay sonra evlendik 6 yıldır da evliyim 2 tanede oğlum var:)) ümidini hiç yitirme o seni bulucak :))
Kader inancı ne zamandan beri "saçma bir şey" oldu? Kader inancınız yok diye başkalarının da inancına müdahele etme hakkına sahip değilsiniz. İnanmak zorunda değilsiniz fakat dil uzatamayacağınızın farkında olmanızı isterim.kader diye bir şey yok. inanmayın böyle şeylere... bir gün denk de gelebilirsiniz sevip sevileceğiniz birine veya hiçbir zaman denk gelmeyedebilirsiniz.
akışına bırakın olursa olur olmazsa olmaz.
yok ille de evlenmeliyim diyorsanız,
"kaderimde ne varsa olur zaten veya kısmetimde olan beni bulur" gibi saçma şeylerle zaman kaybetmeyin. gidin arayın
Insallah bendede öyle olur, gecmisimi unuturcak biri cikar :)Soyle hazirlar;
Mesela serefsiz, yalanci biriyle bir iliskin olur. Iliski esnasinda bunun hic farkina varamazsin. Ya bu serefsiz iyi bir oyuncudur, kendini gizliyordur, ya da sen cok sevmissindir, cok mantikli dusunemeyip turlu bahanelerle karsindakinin iyi biri olduguna kendini inandirmissindir. Sonucta aci bir ayrilik yasanir, cok uzulunur, cok aglanir. Fakat karsina gercekten iyi biri ciktiginda ve sen asik oldugunda onun o erdemi olgunlugu seni buyuler. Ozaman anlarsin iste saf sevgi neymis, merhametli olgun bir erkek aslinda ilac gibi gelirmis. Onceden bir iliski yasamak durumunda kaldigin o serefsiz aslinda seni cok guzel bir iliskinin kiymetini bilmeye hazirlar. Kotuyu goren kadin iyinin kiymetini daha cok bilir, daha cok sever, daha cok zevk alir, daha cok baglanir.
Aramakla bulunmaz tabi. Allah ne yazdıysa o olur ona inanıyorum ben. Kimisinin kaderinde evlilik yoktur o ayrı tabi oda ayrı bir imtihan. İmtihan dünyası zaten herşey Allahın elinde bol bol dua et.. Aramakla bulunmuyor maalesef..
KatılıyorumKader inancı ne zamandan beri "saçma bir şey" oldu? Kader inancınız yok diye başkalarının da inancına müdahele etme hakkına sahip değilsiniz. İnanmak zorunda değilsiniz fakat dil uzatamayacağınızın farkında olmanızı isterim.
Tabi olabilir ama bende artik kendi ailemi kurmak istiyorum, kendi evimi düzenlemek istiyorum. Sevdigim olsun istiyorum, sevilmek istiyorum. Cocuklarim olsun istiyorum. Yterince bekar kaldim hayatimi yasadim :)Bu arada mutlu olabilmek icin bir erkege ihtiyac yok. Hatta gozlemlerime gore bekar bayanlar kendilerine daha cok deger veriyor, daha bakimli, daha guzel, daha aktif, daha genc kaliyor. Ilk ayrilik evresinden sonraki acili donemi atlatinca, ben kendimi cok cook iyi hissetmistim. Her sabah acik havada mis gibi kosuyordum, kulagimda en guzel sarkilar son ses... Arkadaslarimla cok daha sik vakit geciriyordum, ki bir suru yeni insanla tanisabildim boylece. Cevrem daha cok artti, her tanidigim insan bana yeni seyler katti. Daha cok kitap okudum, daha cok film izledim, daha cok calistim. Herseyi nedense daha cok yaptim ben. Gunlerim hep daha yogun gecti, uyusuk halimden eser kalmadi. Daha guclu, daha enerjik, daha hayat dolu, daha alimli, daha guzel hissettim kendimi. Ben kesinlikle bekar kadinla hayatinda bir erkek olan kadinin farkli oldugunu dusunuyorum. Simdi yine yavastan tembel hallerime dondum. Nedense insan esi varken okadar da sosyallesmeye ihtiyac duymuyor. Off bekarliga ozendim su an. Bekar kizlar gercekten uzulmeyin, kiymetini bilin. Bekarlik gercekten guzel, ve pek cok avantaji var. Kocam bunlari duymasin
Olur canim istiyorsan neden olmasin :) Sadece zaman meselesi, her istedigimiz istedigimiz an olmuyor. Hatta hic beklenmedik anlarda oluyor. Ben sana anin tadini cikar diyorum. Gun gelecek "cocuktan, ev isinden, calismaktan firsat bulup gezemiyorum" diye sikayet edecksin.Tabi olabilir ama bende artik kendi ailemi kurmak istiyorum, kendi evimi düzenlemek istiyorum. Sevdigim olsun istiyorum, sevilmek istiyorum. Cocuklarim olsun istiyorum. Yterince bekar kaldim hayatimi yasadim :)
Olabilir yasim geldi geciyor 29 oldum yasitlarim hep evliOlur canim istiyorsan neden olmasin :) Sadece zaman meselesi, her istedigimiz istedigimiz an olmuyor. Hatta hic beklenmedik anlarda oluyor. Ben sana anin tadini cikar diyorum. Gun gelecek "cocuktan, ev isinden, calismaktan firsat bulup gezemiyorum" diye sikayet edecksin.
Tüm bu olmusuzluklar dogru kisiyi bulmak icin mi yasanir? Bir gün bende sevip sevilecekmiyim? Kafamda deli sorular ..
Valla genceciksin daha :) Ben de 22 23 yaslarinda evlenen kisilere sasiriyorum. Herkesin tercihi tabiiki ama "yasim geldi artik" diye dusunme.Olabilir yasim geldi geciyor 29 oldum yasitlarim hep evliartik benden 5-6 yas kücüklerin dügününe nisanlarina gitmekten biktim. Herkesde ayni soru sen ne zaman evleniyosun
sorularına cevap verıyorum ewet gun gelecek bu olumsuzluklar senı presnses gıbı yasatacak bırıne göturecekkk emın olabılırsın bundann
inan benm yaşadıgım sıkıntılardan sonra eşimle tanışma hikayemi anlatsam roman çıkar şuan okadar sıkıntıdan sonra çok şükür eşimle mutluyum seviyorum seviliyorumslm kizlar, bir bozulan nisandan sonra ve ondan sonra tanistigim insanlarinda bahanesiz ortadan kaybolmasindan sonra iyice ümidimi yitirdim. Herkesin kaderinde biri varmidir? Tüm bu olmusuzluklar dogru kisiyi bulmak icin mi yasanir? Bir gün bende sevip sevilecekmiyim? Kafamda deli sorular ..
Ayyy tesekkur ederim ben de gher gordugumde guluyorum cnm yaaAlakasi ama konuyu okurken dayanamadim kacinci gorusum bu seni su profil resmine her gorusumde guluyorum benim adam da delirdin mi ne gece grcr diyor :))))
Ne kadar güzel yazmışsın. Allahım yaşatır mi acaba bana bu duyguyu. Aa yaşadıklarım boşuna değilmiş diyecek miyim bendeSoyle hazirlar;
Mesela serefsiz, yalanci biriyle bir iliskin olur. Iliski esnasinda bunun hic farkina varamazsin. Ya bu serefsiz iyi bir oyuncudur, kendini gizliyordur, ya da sen cok sevmissindir, cok mantikli dusunemeyip turlu bahanelerle karsindakinin iyi biri olduguna kendini inandirmissindir. Sonucta aci bir ayrilik yasanir, cok uzulunur, cok aglanir. Fakat karsina gercekten iyi biri ciktiginda ve sen asik oldugunda onun o erdemi olgunlugu seni buyuler. Ozaman anlarsin iste saf sevgi neymis, merhametli olgun bir erkek aslinda ilac gibi gelirmis. Onceden bir iliski yasamak durumunda kaldigin o serefsiz aslinda seni cok guzel bir iliskinin kiymetini bilmeye hazirlar. Kotuyu goren kadin iyinin kiymetini daha cok bilir, daha cok sever, daha cok zevk alir, daha cok baglanir.
tavsiyem herzaman hakkında hayırlısını dile ,demekki gidenler hayırlı değilmiş. Hayırlı insanlarla karşılaşman dileği ile..slm kizlar, bir bozulan nisandan sonra ve ondan sonra tanistigim insanlarinda bahanesiz ortadan kaybolmasindan sonra iyice ümidimi yitirdim. Herkesin kaderinde biri varmidir? Tüm bu olmusuzluklar dogru kisiyi bulmak icin mi yasanir? Bir gün bende sevip sevilecekmiyim? Kafamda deli sorular ..