Bu arada mutlu olabilmek icin bir erkege ihtiyac yok. Hatta gozlemlerime gore bekar bayanlar kendilerine daha cok deger veriyor, daha bakimli, daha guzel, daha aktif, daha genc kaliyor. Ilk ayrilik evresinden sonraki acili donemi atlatinca, ben kendimi cok cook iyi hissetmistim. Her sabah acik havada mis gibi kosuyordum, kulagimda en guzel sarkilar son ses... Arkadaslarimla cok daha sik vakit geciriyordum, ki bir suru yeni insanla tanisabildim boylece. Cevrem daha cok artti, her tanidigim insan bana yeni seyler katti. Daha cok kitap okudum, daha cok film izledim, daha cok calistim. Herseyi nedense daha cok yaptim ben. Gunlerim hep daha yogun gecti, uyusuk halimden eser kalmadi. Daha guclu, daha enerjik, daha hayat dolu, daha alimli, daha guzel hissettim kendimi. Ben kesinlikle bekar kadinla hayatinda bir erkek olan kadinin farkli oldugunu dusunuyorum. Simdi yine yavastan tembel hallerime dondum. Nedense insan esi varken okadar da sosyallesmeye ihtiyac duymuyor. Off bekarliga ozendim su an. Bekar kizlar gercekten uzulmeyin, kiymetini bilin. Bekarlik gercekten guzel, ve pek cok avantaji var. Kocam bunlari duymasin