Herkesin kaderinde biri varmidir

kader diye bir şey yok. inanmayın böyle şeylere... bir gün denk de gelebilirsiniz sevip sevileceğiniz birine veya hiçbir zaman denk gelmeyedebilirsiniz.

akışına bırakın olursa olur olmazsa olmaz.

yok ille de evlenmeliyim diyorsanız,
"kaderimde ne varsa olur zaten veya kısmetimde olan beni bulur" gibi saçma şeylerle zaman kaybetmeyin. gidin arayın :KK52:
. Aramakla bulunmuyor maalesef..

Bak ben nişanlımdan ayrıldım sonrasında tanıştığım insan beni aldattı ve daha neler neler.. Ben tam ümidimi yitirmiştim ki buarada da yaş 29 olmuştu onu tanıdım ve biz 4 ay sonra evlendik 6 yıldır da evliyim 2 tanede oğlum var:)) ümidini hiç yitirme o seni bulucak :))
Ay insallah böyle hikayeler okudugumda tekrar ümitleniyorum :)

kader diye bir şey yok. inanmayın böyle şeylere... bir gün denk de gelebilirsiniz sevip sevileceğiniz birine veya hiçbir zaman denk gelmeyedebilirsiniz.

akışına bırakın olursa olur olmazsa olmaz.

yok ille de evlenmeliyim diyorsanız,
"kaderimde ne varsa olur zaten veya kısmetimde olan beni bulur" gibi saçma şeylerle zaman kaybetmeyin. gidin arayın :KK52:
Kader inancı ne zamandan beri "saçma bir şey" oldu? Kader inancınız yok diye başkalarının da inancına müdahele etme hakkına sahip değilsiniz. İnanmak zorunda değilsiniz fakat dil uzatamayacağınızın farkında olmanızı isterim.

Soyle hazirlar;
Mesela serefsiz, yalanci biriyle bir iliskin olur. Iliski esnasinda bunun hic farkina varamazsin. Ya bu serefsiz iyi bir oyuncudur, kendini gizliyordur, ya da sen cok sevmissindir, cok mantikli dusunemeyip turlu bahanelerle karsindakinin iyi biri olduguna kendini inandirmissindir. Sonucta aci bir ayrilik yasanir, cok uzulunur, cok aglanir. Fakat karsina gercekten iyi biri ciktiginda ve sen asik oldugunda onun o erdemi olgunlugu seni buyuler. Ozaman anlarsin iste saf sevgi neymis, merhametli olgun bir erkek aslinda ilac gibi gelirmis. Onceden bir iliski yasamak durumunda kaldigin o serefsiz aslinda seni cok guzel bir iliskinin kiymetini bilmeye hazirlar. Kotuyu goren kadin iyinin kiymetini daha cok bilir, daha cok sever, daha cok zevk alir, daha cok baglanir.
Insallah bendede öyle olur, gecmisimi unuturcak biri cikar :)

Bu arada mutlu olabilmek icin bir erkege ihtiyac yok. Hatta gozlemlerime gore bekar bayanlar kendilerine daha cok deger veriyor, daha bakimli, daha guzel, daha aktif, daha genc kaliyor. Ilk ayrilik evresinden sonraki acili donemi atlatinca, ben kendimi cok cook iyi hissetmistim. Her sabah acik havada mis gibi kosuyordum, kulagimda en guzel sarkilar son ses... Arkadaslarimla cok daha sik vakit geciriyordum, ki bir suru yeni insanla tanisabildim boylece. Cevrem daha cok artti, her tanidigim insan bana yeni seyler katti. Daha cok kitap okudum, daha cok film izledim, daha cok calistim. Herseyi nedense daha cok yaptim ben. Gunlerim hep daha yogun gecti, uyusuk halimden eser kalmadi. Daha guclu, daha enerjik, daha hayat dolu, daha alimli, daha guzel hissettim kendimi. Ben kesinlikle bekar kadinla hayatinda bir erkek olan kadinin farkli oldugunu dusunuyorum. Simdi yine yavastan tembel hallerime dondum. Nedense insan esi varken okadar da sosyallesmeye ihtiyac duymuyor. Off bekarliga ozendim su an. Bekar kizlar gercekten uzulmeyin, kiymetini bilin. Bekarlik gercekten guzel, ve pek cok avantaji var. Kocam bunlari duymasin :KK48:

Bu arada mutlu olabilmek icin bir erkege ihtiyac yok. Hatta gozlemlerime gore bekar bayanlar kendilerine daha cok deger veriyor, daha bakimli, daha guzel, daha aktif, daha genc kaliyor. Ilk ayrilik evresinden sonraki acili donemi atlatinca, ben kendimi cok cook iyi hissetmistim. Her sabah acik havada mis gibi kosuyordum, kulagimda en guzel sarkilar son ses... Arkadaslarimla cok daha sik vakit geciriyordum, ki bir suru yeni insanla tanisabildim boylece. Cevrem daha cok artti, her tanidigim insan bana yeni seyler katti. Daha cok kitap okudum, daha cok film izledim, daha cok calistim. Herseyi nedense daha cok yaptim ben. Gunlerim hep daha yogun gecti, uyusuk halimden eser kalmadi. Daha guclu, daha enerjik, daha hayat dolu, daha alimli, daha guzel hissettim kendimi. Ben kesinlikle bekar kadinla hayatinda bir erkek olan kadinin farkli oldugunu dusunuyorum. Simdi yine yavastan tembel hallerime dondum. Nedense insan esi varken okadar da sosyallesmeye ihtiyac duymuyor. Off bekarliga ozendim su an. Bekar kizlar gercekten uzulmeyin, kiymetini bilin. Bekarlik gercekten guzel, ve pek cok avantaji var. Kocam bunlari duymasin :KK48:
Tabi olabilir ama bende artik kendi ailemi kurmak istiyorum, kendi evimi düzenlemek istiyorum. Sevdigim olsun istiyorum, sevilmek istiyorum. Cocuklarim olsun istiyorum. Yterince bekar kaldim hayatimi yasadim :)

Tabi olabilir ama bende artik kendi ailemi kurmak istiyorum, kendi evimi düzenlemek istiyorum. Sevdigim olsun istiyorum, sevilmek istiyorum. Cocuklarim olsun istiyorum. Yterince bekar kaldim hayatimi yasadim :)
Olur canim istiyorsan neden olmasin :) Sadece zaman meselesi, her istedigimiz istedigimiz an olmuyor. Hatta hic beklenmedik anlarda oluyor. Ben sana anin tadini cikar diyorum. Gun gelecek "cocuktan, ev isinden, calismaktan firsat bulup gezemiyorum" diye sikayet edecksin.

Olur canim istiyorsan neden olmasin :) Sadece zaman meselesi, her istedigimiz istedigimiz an olmuyor. Hatta hic beklenmedik anlarda oluyor. Ben sana anin tadini cikar diyorum. Gun gelecek "cocuktan, ev isinden, calismaktan firsat bulup gezemiyorum" diye sikayet edecksin.
Olabilir yasim geldi geciyor 29 oldum yasitlarim hep evli :KK43: artik benden 5-6 yas kücüklerin dügününe nisanlarina gitmekten biktim. Herkesde ayni soru sen ne zaman evleniyosun:KK43:

Tüm bu olmusuzluklar dogru kisiyi bulmak icin mi yasanir? Bir gün bende sevip sevilecekmiyim? Kafamda deli sorular ..

Eğer tüm olumsuzluklar doğru kişiyi bulmak için olsaydı...

Tacize, tecavüze, hakarete uğrayanlar büyük aşklarla ödüllendirilirler...

Hayatı boyunca aşktan yüzü bir gün gülmeden ölüp gidenler olmazdı.

Gönül meseleleri "benden bir gitti ondan da bir gelsin, bu ilişkide çok çektim diğerinde yüzüm gülecek" şeklinde olmuyor maalesef.

Siz kalbinizi temiz tutup yanlış kişilerde ısrar etmeden çok severek ama asla kendinizi ezdirmeden karşı tarafa kalbinizi açın...

Kıymetini bilip bilmemek ona kalmış ama burada anahtar kendinizi ezdirmemek unutmayın.

Kimseye durup dururken "seni çok üzmüşler, al bu kişi mükafatın, seni çok sevecek" denmiyor.

Bir kere geldiğiniz dünyada kimseye büyük anlamlar yüklemeden huzurunuz için yaşayın...

Huzur sizi mutluluğa, sevgiye, sağlığa, dünyada elde edilebilecek tüm güzelliklere götürür.

Olabilir yasim geldi geciyor 29 oldum yasitlarim hep evli :KK43: artik benden 5-6 yas kücüklerin dügününe nisanlarina gitmekten biktim. Herkesde ayni soru sen ne zaman evleniyosun:KK43:
Valla genceciksin daha :) Ben de 22 23 yaslarinda evlenen kisilere sasiriyorum. Herkesin tercihi tabiiki ama "yasim geldi artik" diye dusunme.

slm kizlar, bir bozulan nisandan sonra ve ondan sonra tanistigim insanlarinda bahanesiz ortadan kaybolmasindan sonra iyice ümidimi yitirdim. Herkesin kaderinde biri varmidir? Tüm bu olmusuzluklar dogru kisiyi bulmak icin mi yasanir? Bir gün bende sevip sevilecekmiyim? Kafamda deli sorular ..
inan benm yaşadıgım sıkıntılardan sonra eşimle tanışma hikayemi anlatsam roman çıkar şuan okadar sıkıntıdan sonra çok şükür eşimle mutluyum seviyorum seviliyorum
ser görünen herşey hakkımda hayırlı oldugu için olmus yasanmış şükür

herkesin kaderinde yoktur aşkını bulmak. belki bazılarımız da sevgilisiz, eşsiz olmayı tecrübe etmeye gelmişizdir. yine de istemeli. kaderin anahtarı duadadır.

Soyle hazirlar;
Mesela serefsiz, yalanci biriyle bir iliskin olur. Iliski esnasinda bunun hic farkina varamazsin. Ya bu serefsiz iyi bir oyuncudur, kendini gizliyordur, ya da sen cok sevmissindir, cok mantikli dusunemeyip turlu bahanelerle karsindakinin iyi biri olduguna kendini inandirmissindir. Sonucta aci bir ayrilik yasanir, cok uzulunur, cok aglanir. Fakat karsina gercekten iyi biri ciktiginda ve sen asik oldugunda onun o erdemi olgunlugu seni buyuler. Ozaman anlarsin iste saf sevgi neymis, merhametli olgun bir erkek aslinda ilac gibi gelirmis. Onceden bir iliski yasamak durumunda kaldigin o serefsiz aslinda seni cok guzel bir iliskinin kiymetini bilmeye hazirlar. Kotuyu goren kadin iyinin kiymetini daha cok bilir, daha cok sever, daha cok zevk alir, daha cok baglanir.
Ne kadar güzel yazmışsın. Allahım yaşatır mi acaba bana bu duyguyu. Aa yaşadıklarım boşuna değilmiş diyecek miyim bende

Bir erkek eşittir mutluluk demek değil canım. 27 yaşımda evde kaldım Tüm arkadaşlarım evli diyerek evlendim ve 29 yaşımda bosandim. düşünüyorum şimdi bir daha evlenir miyim diye. Ancak karşımdaki kişinin beni ikna etmesi gerek. Aksi halde evlilik diye balıklama atlamak buyuk bir aptallık. Mutluluk benim için aç bir kedi köpeği beslemek mesela. Eski eşim bunu bile sorun yapardı. Mutluluk artık elbisemi giyip altına sandaletlerimi çekip istediğim gibi yürümek. Mutluluk arabama atlayıp Son ses müzikle gezmek. Mutluluk durumu iyi olmayan öğrencimi mutlu edebilmek. mutluluğu evlilige bağlayarak acele bir evlilikle 2 yılımı zehrettigim için o kadar pişmanım ki. Ve bakma bunları yazdığıMa. İnsanın kalbi kirilinca eli kolu da kalkmiyo. zamanà öylesine ihtiyacım var ki. Sende mutlu olmaya gayret et. Bisiklet sur. Çiçek besle. Seni mutlu eden şeyler bul.

slm kizlar, bir bozulan nisandan sonra ve ondan sonra tanistigim insanlarinda bahanesiz ortadan kaybolmasindan sonra iyice ümidimi yitirdim. Herkesin kaderinde biri varmidir? Tüm bu olmusuzluklar dogru kisiyi bulmak icin mi yasanir? Bir gün bende sevip sevilecekmiyim? Kafamda deli sorular ..
tavsiyem herzaman hakkında hayırlısını dile ,demekki gidenler hayırlı değilmiş. Hayırlı insanlarla karşılaşman dileği ile..

X