Herkesin ilişkisinde yapmak isteyeceği bir şey. Ney mi ?

SerpilAylin

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
4
0
16
İstanbul
Merhaba kardeşlerim. Konumuz Doğum günü sürprizi. Ancak bu özür videosu sürprizi, teklif video sürprizi gibi şeylerde olabilir. Bu konuda isteyenlerin birbirilerine yardımcı olmakta duyarlı olmasını bekliyorum. Amacım kendim ve herkes için faydalı olacak bir şey yapmak. Sürpriz şöyle, türkiyedeki tüm illerde video çekimi ile sevdiğiniz kişinin doğum gününü kutlamak.Bu siz olmayacaksınız, sizin veya benim anlaştığım kişi olacak. Mesela ağrıdaki anlaştığım bir kişi, oranın ağrı olduğunun anlaşılacağı bir yerde telefon kaydı ile; seni tanımıyorum ama iyiki doğdun serpil ağrıdan selamlar diyerekten kayıt yapıp bana gönderecek. Aynı şekilde bende isteyen herkese bunu istanbul dolmabahçe sarayının önünden video çekerek isteyen kişiye yollayabilirim. Bu hiç zor olmayan bir şey ve herkesin sevdiğine yapmak isteyeceği bir şeydir. Bir yıl sürem var ve türkiyedeki her ilde bunu yapacağım. Ayrıca yurt dışında anlaştığım kişilerde var almanyada ve slovakyada. bunu sizin içinde yaptırabilirim.. Böyle bir şeyi hem kendisi için hemde başkalarına yapmak isteyen, yorum olarak ben varım demesi yeterli.Daha sonra mesajlaşarak detaylıca konuşuruz. Dediğim gibi ben istanbuldan video çekip isteyen herkese yapabilirim. Sizdende başka illerde olanlar destek bekliyorum. Eğer anlamayan varsa daha açık anlatmaya çalışırım.

Ne güzel bir şey düşünsenize, bi cd içinde her ilden sizin doğum gününüzü kutlayan çocuk,kız,kadın,adam,amca,nineyi görüyorsunuz.

Lütfen kendiniz için olmasa bile isteyen için 30 saniyelik video çekip gönderin. Hiç zor bir şey değil.

http://www.youtube.com/watch?v=eoq0NKrpe1I&feature=player_embedded

İşte bi örneği böyle. Bence çok güzel bir hediye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…