- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 83
- 30
Hayırlı günler kızlar
Derdim ailem , uzatmadan konuya girmek istiyorum.
Geçtiğimiz cumartesi günü kızkardeşimi istemeye geldi görüştüğü insan .
Kardeşimlede bir sözünden dolayı bi kaç gün önce aram açılmıştı. Ağır bir söz kullandı bana bende artık seninle görüşmek istemiyorum dedim .
Annem , o bu şu derken eşimle bizi zorlaya zorlaya o akşam davet ettıler .
Mahçup olmasınlar kimse yok yanlarında dedik , gittik.
Bin pişman oldum kızlar gittiğime , gideceğime .
Damadın abisinin karısı , kardeşimin eltı adayı dediklerine göre cemeatcilerdenmiş .
Din içerıklı konular yasak konu bu yuzden hassaslasıyor ve ona gore yorumlar yapıp kımsenın ceza almasını ıstemıyorum sakın yanlıs anlamayın .
Konuya donecek olursam o gece daha gelmeden telefon acıp sakın erkeklerle tokalasma ve gozgoze gelmeyın dıye telefon açtı bu elti .
Saçma buldum çünkü ben bana el uzatmayan kımseyle zaten tokalaşmam .
Geldıler , ayrı odada oturmak ıstedıler
Erkek kadın ayrıldı . Bız kadınlar banyo kadar odada sıkıstık kaldık.
Kahveler yapılıyor , kız kardesım yardım istedı mutfaga gıdıcem herkesın ıcınde eltı olacak munasebetsız tutup bana " sen gitme başkası gıtsın saçın başın açık " dedi.
Anlamadım pardon ! Dedim .
Duydun işte neden ikiletiyorsun dedi bana dönüp.
Bende onu dınlemedım ve kalktım mutfaga gectım.
Pesımden gelıp " canım yanlıs anlama namahrem erkeklerımız orda bızım " dedı .
Bende " bende sahıpsız degılım benımde erkegım orda " dedım .
Kız istendı edıldı bu kadınla gorumce olacak ınsan gıttı erkeklerın odasında vıdeo resım cektıler.
Bu ne lahana bu ne perhız sımdı ?
Ordada benım esım ve babam var ?
Sustum olay cıkmasın dıye bana soyledıkkerınden dolayı , alttan almaya calıstıkca uzerıme gelındı
Resım cekılecek kucucuk odada cektırebıldık
Aılemle fotografa bıle gıremedım ve bnm aılemde buna göz yumdu.
Gıttıkten sonra acıldı konu , babam bunun daha dugunu , nişanı var bu nasıl iş dedi.
Ertesı sabah annemle konusurken kardesım odadan cıkıp " herkes sız gıbı s... Meraklısı degıl saygılı olun !" dıye bagırdı cagırdı.
Kalktım ve anneme " benı artık cagırma , senın hatrına geldım bunları işitmeye degıl " dedım .
O gunden berı be annemle ne de kız kardesımle konusmuyorum.
Kız kardesım edep haya terbıyeden yoksun
Kımse ona bununla evlenme denk degılsınız demedı
Ama sankı bız kız alıyormusuz gıbı ortam yaratıp herseyı ıstedıklerı gıbı duzenledıler
Herkesın ınancına ve geleneklerıne saygım sonsuz ama kımse sırf acıgım dıye bana bu sekılde muamele edemez
Kız kardesımde açık , hatta baya bir açık
Sımdı bana bunu yapan yarın sana neler yapmaz
Ben konustum kapanmıcam dıyor ama hersey dereyi gecene kadar o kadar belli ki
Mutlu olacaksa onun hatçyatı onada karısmam ama bana karısılması ..
Cumartesı söz takılacak kac gundur moralim sıfır gezıyorum
Annem beni gördüğünde bırakın yuzume bakmayı selam bıle vermedı , el gibi geçip gıttı yanımdan.
Esımde bu zamana kadar hıc aıle meselelerıne gırmemeye calıstım ama senı uzuyorlar gıdıp o sozlerı ve davranışları yutacaksan bır daha gelme dedı
Bende kırıldım çok ve bırdaha yuzlerını bıle gormek ıstemıyorun
Derdim ailem , uzatmadan konuya girmek istiyorum.
Geçtiğimiz cumartesi günü kızkardeşimi istemeye geldi görüştüğü insan .
Kardeşimlede bir sözünden dolayı bi kaç gün önce aram açılmıştı. Ağır bir söz kullandı bana bende artık seninle görüşmek istemiyorum dedim .
Annem , o bu şu derken eşimle bizi zorlaya zorlaya o akşam davet ettıler .
Mahçup olmasınlar kimse yok yanlarında dedik , gittik.
Bin pişman oldum kızlar gittiğime , gideceğime .
Damadın abisinin karısı , kardeşimin eltı adayı dediklerine göre cemeatcilerdenmiş .
Din içerıklı konular yasak konu bu yuzden hassaslasıyor ve ona gore yorumlar yapıp kımsenın ceza almasını ıstemıyorum sakın yanlıs anlamayın .
Konuya donecek olursam o gece daha gelmeden telefon acıp sakın erkeklerle tokalasma ve gozgoze gelmeyın dıye telefon açtı bu elti .
Saçma buldum çünkü ben bana el uzatmayan kımseyle zaten tokalaşmam .
Geldıler , ayrı odada oturmak ıstedıler
Erkek kadın ayrıldı . Bız kadınlar banyo kadar odada sıkıstık kaldık.
Kahveler yapılıyor , kız kardesım yardım istedı mutfaga gıdıcem herkesın ıcınde eltı olacak munasebetsız tutup bana " sen gitme başkası gıtsın saçın başın açık " dedi.
Anlamadım pardon ! Dedim .
Duydun işte neden ikiletiyorsun dedi bana dönüp.
Bende onu dınlemedım ve kalktım mutfaga gectım.
Pesımden gelıp " canım yanlıs anlama namahrem erkeklerımız orda bızım " dedı .
Bende " bende sahıpsız degılım benımde erkegım orda " dedım .
Kız istendı edıldı bu kadınla gorumce olacak ınsan gıttı erkeklerın odasında vıdeo resım cektıler.
Bu ne lahana bu ne perhız sımdı ?
Ordada benım esım ve babam var ?
Sustum olay cıkmasın dıye bana soyledıkkerınden dolayı , alttan almaya calıstıkca uzerıme gelındı
Resım cekılecek kucucuk odada cektırebıldık
Aılemle fotografa bıle gıremedım ve bnm aılemde buna göz yumdu.
Gıttıkten sonra acıldı konu , babam bunun daha dugunu , nişanı var bu nasıl iş dedi.
Ertesı sabah annemle konusurken kardesım odadan cıkıp " herkes sız gıbı s... Meraklısı degıl saygılı olun !" dıye bagırdı cagırdı.
Kalktım ve anneme " benı artık cagırma , senın hatrına geldım bunları işitmeye degıl " dedım .
O gunden berı be annemle ne de kız kardesımle konusmuyorum.
Kız kardesım edep haya terbıyeden yoksun
Kımse ona bununla evlenme denk degılsınız demedı
Ama sankı bız kız alıyormusuz gıbı ortam yaratıp herseyı ıstedıklerı gıbı duzenledıler
Herkesın ınancına ve geleneklerıne saygım sonsuz ama kımse sırf acıgım dıye bana bu sekılde muamele edemez
Kız kardesımde açık , hatta baya bir açık
Sımdı bana bunu yapan yarın sana neler yapmaz
Ben konustum kapanmıcam dıyor ama hersey dereyi gecene kadar o kadar belli ki
Mutlu olacaksa onun hatçyatı onada karısmam ama bana karısılması ..
Cumartesı söz takılacak kac gundur moralim sıfır gezıyorum
Annem beni gördüğünde bırakın yuzume bakmayı selam bıle vermedı , el gibi geçip gıttı yanımdan.
Esımde bu zamana kadar hıc aıle meselelerıne gırmemeye calıstım ama senı uzuyorlar gıdıp o sozlerı ve davranışları yutacaksan bır daha gelme dedı
Bende kırıldım çok ve bırdaha yuzlerını bıle gormek ıstemıyorun