- 16 Ocak 2014
- 411
- 187
- 133
- Konu Sahibi CennetiMelegiM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah tamamına erdirsin nazar değmesin gelinlikli resimlerini de paylaşmak nasip olur inşallah :)
Maşallah çok güzelmiş nişanlığın bayıldım
tebriklerr Allah daim etsin inş. bişey soracağım yenimi nişanlandın, dış çekimini nerede yaptrdın? havalar malum pek iyi değilde ben kara kara düşünmekteyim..
"Allah'ın bana "Bak sana ne yazdım" deme şekliydin.. Sevildim,çok ama çok sevdimm... bu sözünü okuyunca o kadar duygulandım ki anlatamam (( yıllarca bende böyle bir günü hayal ettim biliyo musun ve hayallerim yıkıldı aldatıldım çok severken
neyse canım çok güzel nişanlığın falan ALLAH ayırmasın sizi İNŞAALLAH Amin
Allah tamamına erdirsin inşallah bir ömür boyu mutluluklar dilerim
Masallah cok guzel gozukuyor kiyafetin hem de mavi ne cici darisi basima :)
Rabbim sabr versin gerçekten çok üzüldüm ama bak demekki nasibin değilmiş sen onunla geçirdiğin günleri güzel sanıyor olabilirsin ama eminim nasibin karşına çıktığında bu günleri hatırlamayacaksın bile sen yaralarının iyileşmeyceğini düşüneceksin ama asıl kişi karşına çıktığında o yaralarına sihirli bir değnek değecek Rabbim sana dilediğin mutluluğun daha fazlasını verir inşallah canım amin...