• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Herkesin fotoğrafı varda benim olmazmı :)))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

CennetiMelegiM

Artık üç kişiyiz :) 24.05.2014
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
411
187
133
$444444.jpg $9.jpg "Allah'ın bana "Bak sana ne yazdım" deme şekliydin.. Sevildim,çok ama çok sevdimm:16:

hayirli olsun Allah tamamina erdirsin bende bugun nisanlandim rabbim isteyen herkese bu mutlulugu tattirsin

tebriklerr Allah daim etsin inş. bişey soracağım yenimi nişanlandın, dış çekimini nerede yaptrdın? havalar malum pek iyi değilde ben kara kara düşünmekteyim..

İyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim rabbim hepinize nasip etsin darısı tüm bekarların başına olsun:16:

tebriklerr Allah daim etsin inş. bişey soracağım yenimi nişanlandın, dış çekimini nerede yaptrdın? havalar malum pek iyi değilde ben kara kara düşünmekteyim..

14 eylülde nişanlandım canım :21: dış çekimimi küçük çamlıca ve beykoz sahilinde yaptırdım hava sabah yağmurluydu ve çok ağlamıştım o gün planladığım gibi olmayacak diye :1: ama saat 11e doğru hava açtı :D

"Allah'ın bana "Bak sana ne yazdım" deme şekliydin.. Sevildim,çok ama çok sevdimm... bu sözünü okuyunca o kadar duygulandım ki anlatamam :((( yıllarca bende böyle bir günü hayal ettim biliyo musun ve hayallerim yıkıldı aldatıldım çok severken :(
neyse canım çok güzel nişanlığın falan ALLAH ayırmasın sizi İNŞAALLAH Amin

Allah tamamına erdirsin inşallah bir ömür boyu mutluluklar dilerim:16::nazar:

"Allah'ın bana "Bak sana ne yazdım" deme şekliydin.. Sevildim,çok ama çok sevdimm... bu sözünü okuyunca o kadar duygulandım ki anlatamam :((( yıllarca bende böyle bir günü hayal ettim biliyo musun ve hayallerim yıkıldı aldatıldım çok severken :(
neyse canım çok güzel nişanlığın falan ALLAH ayırmasın sizi İNŞAALLAH Amin

Rabbim sabr versin :( gerçekten çok üzüldüm ama bak demekki nasibin değilmiş sen onunla geçirdiğin günleri güzel sanıyor olabilirsin ama eminim nasibin karşına çıktığında bu günleri hatırlamayacaksın bile sen yaralarının iyileşmeyceğini düşüneceksin ama asıl kişi karşına çıktığında o yaralarına sihirli bir değnek değecek :70: Rabbim sana dilediğin mutluluğun daha fazlasını verir inşallah canım amin...

maşallah süper olmuş
. benim düğün soğuk havalara geldi dış mekan çekimi yapamamıştık. gerçi iç mekan çektiğide bişeye benzemiyo. adam dijitalini bile bize vermiyo tanesinden 15 lira alırım diyo haram olsun verdiğimz para.albümü yaptı tutuşturdu elimize

Rabbim sabr versin :( gerçekten çok üzüldüm ama bak demekki nasibin değilmiş sen onunla geçirdiğin günleri güzel sanıyor olabilirsin ama eminim nasibin karşına çıktığında bu günleri hatırlamayacaksın bile sen yaralarının iyileşmeyceğini düşüneceksin ama asıl kişi karşına çıktığında o yaralarına sihirli bir değnek değecek :70: Rabbim sana dilediğin mutluluğun daha fazlasını verir inşallah canım amin...

ALLAH razı olsun canım çok sağol :) Amin,Amin,Amin bi hürmeti TAHA ve YASİN diyorum :)

Back