- 19 Mart 2015
- 475
- 204
- 32
-
- Konu Sahibi Lookinside
Annem bir tartisma sirasinda aglamaya baslayarak ben kanserim dedi kolon kanseriymis (dedemi de o hastaliktan kaybettik karadenizliyiz sulalede 3 kisiden ikisi kanser teyzemler dayim vs) ben ilk once inanmadim beni yola getirmek icin soyluyor heralde dedim cok kirici konusmustu kavga ederken ben de ona artik calisip kendim her seyimi karsilayip size yuk olmayacagim madem bu kadar zoruna gidiyor gorusmeyiz filan dedim o esnada bunu soyleyince cddi olduguna inanmadim belirtilere bakiyorum hicbiri annemde yok tedavi ol diyorum senin dertlerinle ugrasmaktan tedaviyi erteledim fazla para kazanmak icin ucretli derse gidiyorum biliyorsun ben kendimi birakirsam sana ne olur filan diyor babana hastaneye gotur beni dedigimde essegin mi var burda deyip kapiyi carpip cikti kimim var ki benle memlekette ilgilensin hastayken bana baksin baksana sen benden kotusun diyor( cok agir psikolojik rahatsizliklar geciriyorum) burda hastaneye gidelim diyorum iki ay hastanede mi yatacagim burda yazin ortasinda diyor hastanede mi yatmak gerekiyormus ki diyorum bilmiyorum ki napilcak diyo sonra bagirsaklarimdan bobreklerime kadar kanser hucreleri var vs diyor aglamaya basliyor kalk doktora gidiyoruz diyorum onemli bir sey degil ben halledecegim diyor ben de kotu haldeyim abimin ve babamin umrunda bile degiliz onlar biz olsek sevincek vaziyetteeler anneme uzuluyorum kendimi sucluyorum olmek istiyorum annemin mutlu olmasini istiyorum ben hic iyi degilim anneme bir sey olursa o an kendimi keserim camdan atarim bisey yaparim ama dondum kaldim cozum bulamiyorum en korktugum sey basima geldi allahim benden al anneme onur ver derdim hep ben boyle bir seyi kaldiramam
Evet ama bunlarin hicbirini biz ona veremiyoruz ben okulu uzattim benim yuzumden emekli oldugu halde ek derslere giriyor 57 yasinda kadin ayda 700 tl fazla kazanabilmek icin abim desen surekli annemi sucluyor hayatimla oynadiniz diye babamdan ayrilmadigi icin anneme kufurler ediyor aptalsin keske ben de senin gibi enayi bir kadin bulsam diyor aglatiyor onu surekli babam desen her allahin ggunu siddet aldatma asagilama kufurler.. Of kaldiramiyorum ben de su an yasiyorsam tek sebebi annem. O da bana aynisini soyluyor. Ben istanbulda onu hangi doktora goturmeliyim bilen var mi anadolu yakasinda ?Geçmiş olsun.anneniz hastayim demiş ağır bir hastalık teşhisi konmuş. Bir sürü tahlil yapılmış olmasi gerek. Bunları sorun.
Bir de annenizde çok yıpranmış galiba babanızın ilgisizligi abiniz de öyle sizin psikolojik problemleriniz.ben de kendinizi hi tarafa koyup annenizle ilgilenin. babanızla konuşun. Blöf yapmış olsa bile annenizin dinlenmeye huzura ilgi ve sevgiye mutlu bir aileye ihtiyacı var bence.
Benim de onu aklim almiyor hem hasta olsa nasil bu kadar gecistirir diyorum hem benim annem beni uzmemek icin her seyi goze alan insan nasil sirf ben insafa geleyim yola geleyim diye boyle agir bir sey soyler ki diye dusunuyorum. Benim tahminim evet doktor kansere cevirebilir kotu huylu olabilir demistir annem de onu direk kanserim diye algilamistir gibi.. Simdi dedim yine randevu alalim diye yok diyor ben memlekette gidecegimGeçmiş olsun ama düşündüğünüz gibi sizi yola getirmek için söylüyor olmasın. Bir anne nasıl evladını suçlar ki böyle bir şey de bilemedim ama ne yapın edin hastaneye gidin birlikte.
Annem bir tartisma sirasinda aglamaya baslayarak ben kanserim dedi kolon kanseriymis (dedemi de o hastaliktan kaybettik karadenizliyiz sulalede 3 kisiden ikisi kanser teyzemler dayim vs) ben ilk once inanmadim beni yola getirmek icin soyluyor heralde dedim cok kirici konusmustu kavga ederken ben de ona artik calisip kendim her seyimi karsilayip size yuk olmayacagim madem bu kadar zoruna gidiyor gorusmeyiz filan dedim o esnada bunu soyleyince cddi olduguna inanmadim belirtilere bakiyorum hicbiri annemde yok tedavi ol diyorum senin dertlerinle ugrasmaktan tedaviyi erteledim fazla para kazanmak icin ucretli derse gidiyorum biliyorsun ben kendimi birakirsam sana ne olur filan diyor babana hastaneye gotur beni dedigimde essegin mi var burda deyip kapiyi carpip cikti kimim var ki benle memlekette ilgilensin hastayken bana baksin baksana sen benden kotusun diyor( cok agir psikolojik rahatsizliklar geciriyorum) burda hastaneye gidelim diyorum iki ay hastanede mi yatacagim burda yazin ortasinda diyor hastanede mi yatmak gerekiyormus ki diyorum bilmiyorum ki napilcak diyo sonra bagirsaklarimdan bobreklerime kadar kanser hucreleri var vs diyor aglamaya basliyor kalk doktora gidiyoruz diyorum onemli bir sey degil ben halledecegim diyor ben de kotu haldeyim abimin ve babamin umrunda bile degiliz onlar biz olsek sevincek vaziyetteeler anneme uzuluyorum kendimi sucluyorum olmek istiyorum annemin mutlu olmasini istiyorum ben hic iyi degilim anneme bir sey olursa o an kendimi keserim camdan atarim bisey yaparim ama dondum kaldim cozum bulamiyorum en korktugum sey basima geldi allahim benden al anneme omur ver derdim hep ben boyle bir seyi kaldiramam
Annem bir tartisma sirasinda aglamaya baslayarak ben kanserim dedi kolon kanseriymis (dedemi de o hastaliktan kaybettik karadenizliyiz sulalede 3 kisiden ikisi kanser teyzemler dayim vs) ben ilk once inanmadim beni yola getirmek icin soyluyor heralde dedim cok kirici konusmustu kavga ederken ben de ona artik calisip kendim her seyimi karsilayip size yuk olmayacagim madem bu kadar zoruna gidiyor gorusmeyiz filan dedim o esnada bunu soyleyince cddi olduguna inanmadim belirtilere bakiyorum hicbiri annemde yok tedavi ol diyorum senin dertlerinle ugrasmaktan tedaviyi erteledim fazla para kazanmak icin ucretli derse gidiyorum biliyorsun ben kendimi birakirsam sana ne olur filan diyor babana hastaneye gotur beni dedigimde essegin mi var burda deyip kapiyi carpip cikti kimim var ki benle memlekette ilgilensin hastayken bana baksin baksana sen benden kotusun diyor( cok agir psikolojik rahatsizliklar geciriyorum) burda hastaneye gidelim diyorum iki ay hastanede mi yatacagim burda yazin ortasinda diyor hastanede mi yatmak gerekiyormus ki diyorum bilmiyorum ki napilcak diyo sonra bagirsaklarimdan bobreklerime kadar kanser hucreleri var vs diyor aglamaya basliyor kalk doktora gidiyoruz diyorum onemli bir sey degil ben halledecegim diyor ben de kotu haldeyim abimin ve babamin umrunda bile degiliz onlar biz olsek sevincek vaziyetteeler anneme uzuluyorum kendimi sucluyorum olmek istiyorum annemin mutlu olmasini istiyorum ben hic iyi degilim anneme bir sey olursa o an kendimi keserim camdan atarim bisey yaparim ama dondum kaldim cozum bulamiyorum en korktugum sey basima geldi allahim benden al anneme omur ver derdim hep ben boyle bir seyi kaldiramam
Iste ben guclu olamiyorum ki elimde degil o beni ben onu daha kotu yapiyoruz destek olmaya calisiyorum izin vermiyor ve kotu bi haldeyim dediginiz gibi o da beni kurtarmanin derdinde elimden geleni yapiyorum yalandan gulumsemeye calisiyorum hep ama gozlerimi acamayacak kadar bitkinin gecirdigim ataklari gorseniz hak verirsinizÖncelikle geçmiş olsun,
Şimdi söyleyeceklerime lütfen darılmayın.
Annenizin bu kadar çökmesinin ve tedaviye gitmeyi istemeyecek kadar umutsuz olmasının tek sebebi sizsiniz.
Benim dağ gibi evladım var bana ne olabilir ki? deyip sığınacağı bir evladı yok ne yazıkki.
Sürekli yıkık, çökük, psikolojik sorunları olan, bitmiş bir evlat görüyor karşısında ve hiç olmazsa son gücüme kadar yine ben kendimi feda edeyim diyor.
Annenize yardım etmek istiyorsanız önce kendinizi tedavi edin. Silkelenin ve kendinize gelin!
Benim de kv kanser. Üstelik 4. evrede. Ama maşallah biz ona o kadar eğlenceli vakit geçirtiyoruz, ve her zaman ne olursa olsun bi aile olduğumuzu, birbirimiz için her fedakarlığı yapacağımızı o kadar çok hissettiriyoruz ki, bi arkadaşına yada komşusuna ben kanserim dese kimse inanmaz. O kadar hayat doludur maşallah.
Ve bu hastalık inanın stresle çok ilintili. Çok şükür son birkaç aydır hastalık yayılmıyor..
Lütfen kendinize çeki düzen verin ve annenize yanında olduğunuzu hissettirin.
Kesinlikle birakmama izin vermiyor ben seneye de odeyecegim diyor hayir almayacagim diyorum asil o zaman seni reddederim ben senin o okulu bitirdigini gormek istiyorum diyor.. ve babami da takinti haline getirmis asla ama asla bosanmaz ondan annemin bahanesi para almak ama icten ice nasil sevdigini gorebiliyorum bir onceki konumda var hatta mesajlari vsDaha önceki konunuzu biliyorum
Annen kanserse bence düzgünce konuşun, özel okuldan da ayrıl, annen zaten baban senin okul paranı veriyor diye evliydi
Nereden baksan 2-3 sene vardı okulunun bitmesine çünkü
Annen babanı boşasın, nafaka da alır. kendi maaşı ile de tedavisini karşılarsınız
Sende baştan hazırlan üniversite sınavına, istediğin bir devlet üniversitesi için
Güzel bir başlangıç yapın, tamam üniversite için zaman para kaybettin ama olsun yeniden sıfırdan başlayın