- 7 Mart 2019
- 2.939
- 1.460
- 32
-
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Bunlardan bikaçını okudum evet güzeldiZülfü Livaneli’nin kitapları çok güzeldir okumadıysanız öneririm.. Kardeşimin hikayesi,Serenad,Mutluluk,Huzursuzluk,Bir kedi bir adam bir ölüm..
Ay dedim ben mi bişey anlamadım bir iki kısmında güzel sözler var ama genel olarak çok vaov bi kitap değildi yani.Bu arada küçük prensi ben de hiç sevmem ya. Jane austen okudunuz mu. Onun romanları romantik komediyi başlatan romanlardır mesela
Güzel anlamlı cümleler arıyorsanız klasikler pek size göre değil; daha olay örgüsü ve üslup ağırlıklıdır klasikler. Modern romancılara bakın daha size hitap edecektir. Virginia Woolf un mrs dollaway i sevebilirsiniz ya da eski bir feminist roman vardır kadınlara mahsus diye o da çok akıcıdırAy dedim ben mi bişey anlamadım bir iki kısmında güzel sözler var ama genel olarak çok vaov bi kitap değildi yani.
Kitap okuma alışkanlığım yoktu yeni yeni başladım okumaya çok beğenilenlerden başladım klasik vs her türden okurum sonra zaten bi yönelimim olur sanırım uzun bir liste yaptım kendime bakalım beğenilen kitapları gördükçe ekliyorum
kürk mantolu madonnayı bitirene kadar canım sıktı. kitabı okurken hem kararkterlere hem de yazara aşırı sinir oldum. ve hiçbir kitabını okumamaya karar verdimHerkesin çok beğendiği her yerde paylaştığı kitapları okuyorum beni etkilemiyor bu muydu falan diyorum. Mesela kürk mantolu madonna okudum bi ara sıktı sonuna aşırı sinir oldum kalbinde başkası varken ömür boyu başkasına aşık bir şekilde bi kadınla ömür geçirmesine sinir oldumküçük prensi okudum ara vererek okuduğum için mi bilmiyorum hiç beni etkilemedi acaba kitap zevksizi miyim ben
Kitap öneriniz varsa alabilirim
Aynen bende çok sinir oldumkürk mantolu madonnayı bitirene kadar canım sıktı. kitabı okurken hem kararkterlere hem de yazara aşırı sinir oldum. ve hiçbir kitabını okumamaya karar verdimkuyucaklı yusuf, Tehlikeli Oyunlar; yabancılardan da Floss Nehründeki Değirmen, Semerkant, Fahrenheit 451, Adsız Sansız Bir Jude, Gazap Üzümleri, Monte Cristo Kontu, Oblomov, Dorian Gray’in Portresi, Yüzyıllık Yalnızlık hala daha aklıma geldiklerinde açıp açıp okuduğum kitaplar
Bende okuduğum kitapları unutuyorum çok beğendiğimiz kitapları okumak için güzel özellik olur ancakBende okudugum kitaplari unuturum hic sevmedigim bir ozellik bildiginiz unutuyorum olayları biri soyledikce hatirliyorum
Bende kolay kolay begenmem bu arada. Bazilari hakikaten sosyal mecra abartması .. Ama livaneli ve khaled hosseini kitaplarini çok severek okurum dili de akıcı olur film edasında akar kitaplar okumadiysaniz öneririm mutlaka
Güzel anlamlı sözler aramıyorum kısa kısa sözler heryerdr paylaşıyorlar zaten okumaktan zevk alacağım kitaplar istiyorum bi de bana bişeyler katsın istiyorumGüzel anlamlı cümleler arıyorsanız klasikler pek size göre değil; daha olay örgüsü ve üslup ağırlıklıdır klasikler. Modern romancılara bakın daha size hitap edecektir. Virginia Woolf un mrs dollaway i sevebilirsiniz ya da eski bir feminist roman vardır kadınlara mahsus diye o da çok akıcıdır
Mrs dollaway i deneyin hem çok önemli bi yazardır hem de çok ince bi kadın duyarlılığı vardır seveceğinize inanıyorumGüzel anlamlı sözler aramıyorum kısa kısa sözler heryerdr paylaşıyorlar zaten okumaktan zevk alacağım kitaplar istiyorum bi de bana bişeyler katsın istiyorum
Tamam ekleyim listeme teşekkürlerMrs dollaway i deneyin hem çok önemli bi yazardır hem de çok ince bi kadın duyarlılığı vardır seveceğinize inanıyorum
Ne tür kitap önerileri istiyorsunuz ?Herkesin çok beğendiği her yerde paylaştığı kitapları okuyorum beni etkilemiyor bu muydu falan diyorum. Mesela kürk mantolu madonna okudum bi ara sıktı sonuna aşırı sinir oldum kalbinde başkası varken ömür boyu başkasına aşık bir şekilde bi kadınla ömür geçirmesine sinir oldumküçük prensi okudum ara vererek okuduğum için mi bilmiyorum hiç beni etkilemedi acaba kitap zevksizi miyim ben
Kitap öneriniz varsa alabilirim