Herkesin benim emzirmeme takması artık delirtti

Benım de bır oglum var 6.ayına gırecek konu dıkkatımı cektı bastan sona okudum
Ben hepsını gectım az cok arkadaslar bıldıklerı kadar yardımcıda olmuslar
Tek merak ettıgım sey Ablanız sızın bebegınızı neden emzırdı ustelık sızden habersız

Ablanda ya zeka geriliği var yada über ötesi cimri çocuğunun boğazını bile kısmış derim ben.

çok bilenler vardır ya hani etrafta aslında bir halt bilmiyorlardır işte onlar adamı ipe götürür ve her türlü depresyona sokarlar.bunları bende yaşadım.anladımki ben yumuşak yüzlüyüm höt demediğim için egolarını tatmin ettiler üstümde.öle dolapta özel poşetlerde süt saklamak araştırmak oooo baktılarki bilgiliyiz dur ben senin o bilgini gömeyimde gör dediler diyolar...

ya boşver onalrı sen yanlış ya da doğru bildiğin gibi yap.
çocuk senin.. bir çocuğu en güzel annesi düşünür..
ben mama vermek zorunda kaldım sütüm yetmiyordu. tabi kv verdirtti. belki de gerçekten açtı çocuk bilemem ama ileride çok kilo almaya başladı. dr hemen kes mamayı sütün yetiyor desede kesemedim. çocuk alışmıştı..

onlar aslında kötülüğümüze eğil iyiliğimize söylüyorlar kendilerince ama gelgör ki her zaman dedikleride doğru değil. tamam deyip yapmayın. ya da biraz sert bir dille çocuk benimse ben büyüteyim bırakın da deyip kapatın konuyu..

Bebek sizin, meme sizin, hayat sizin ne isterseniz yaparsınız. saçma sapan konuşan cahil insanları takmayın bence.

sen onları boşver. bebeğinin doktoruna git sor o ne derse onu yap. konuşanlarAda doktor böyle söyledi de takmadığını anlasınlar

Kızlar bebeginize rotavirus asısı yaptırdonız mı peki ben yaptrmdım gec kaldım galiba bebegım 4aylık

herkes çok biliyor zaten.
içine atacagına dısına at bence :=) çekınme ver söyleyenlerın cevaplarını

yeni moda da anne sütü faşizmi
ilk günden beri sütle beraber mama veriyorum oğluma. ne yapayım, aç mı bıraksaydım? yemediğim şey kalmadı süt olsun diye, hepsi kilo yaptı, iyice depresyona girdim. emzirme danışmanları mı çağırmadım, her bulduğum hemşireyle mi görüşmedim. olmuyorsa olmuyor. 25 günlükten beri de emmiyor zaten, o zamandan beri sağıp veriyorum. anne sütüyle kafayı bozup oğlumu ihmal edemem, kimse kusura bakmasın.

he he deyip geçiyorum artık. eğer emzirmememle ilgili çok üzerime gelirlerse, mamaya çok laf ederlerse, hee evet lavaboya döküyorum ben çocuk almasın diye diyorum. babası dışında laf etmek kimseye düşmez. allahtan annem, eşim, babam bu süreçte yanımdalardı da sadece ev dışındakilerle mücadelem vardı. allah kolaylık versin sana...

Ablam değil gorumcem gizlice emzirmis ruh hastası yada sapık olduğunu düşünüyorum çok kızdım yüzüne karşıda sütun bile yol çocukların ortaokul çağında ama sen bulduğun ilk bebeğin ağzına gizlice izin almadan memeni veriyorsun kusura bakma ama sapikmisin dedim

Ablanda ya zeka geriliği var yada über ötesi cimri çocuğunun boğazını bile kısmış derim ben.

Ya boş boş sallıyor onun çocukları hep bizim elimizde büyüdü uyumak için yada temizlik yapmak için anneme atar giderdi 1 sokak vardı aramızda bırakıp bırakıp gittiği çocukları ne ara emzirmis acaba sırf bilmislik yapmak için öyle diyor

Hatta aklıma geldi ortanca oğlu 5 aylıkken anneme bırakıp 18 saatlik yola kayninin düğününe gitti nerdeyse 10 gün sonra geldi kendi unutmuş bizimde unuttugumuzu sanıp bol keseden atıyor

Benim kv çocuklarını 6.aya kadar emzirmiş aklnca banada öyle yaptırcak bende inat etim 20. Aya kadar. Emzirdim ek gıda olayını şuanki durumu söylemicm bile ne verdiysem karşı.. Ama dinlemiyorum kulak asmıyorum bıktm dış çevreyi katmıyorum hiç.. Sizde aldırmayn sabırla sağlıkla emzirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…