ben ne deyim ahhh ahhh beni bitiren bu baslıgı görünce esime sesli okudum yani.ben bıktım ben usandım.yarın 1 ay olacak doğum yapalı lohusayım yani,hemde sezaryen kötüyüm yani sendromdayım memelerim çatlamış yağda kızarmıs sosis gibi kanıyor, ayaklarıma tırnak batmsı olms üzerine basamıyorum ruh halim bitik perişanım .ve bebeğimi çok emziremediğim için mama verdim sık emziremediğim için vicdan azabı cekiyorum ilk kez anne olmsum bilmyrum öğreniyorum herseyi ve onca derdin içinde beni kudurtan laflar.. ac bu cocuk ac ac.mama ver almasın memeyi sonra aferim sütün yetmez sütün az ye ye süt yapar (karsı komsu süt yapar diye kelle paca getirmiş agzıma sürmem)bütün sülale sefreber herkesin derdi benim memem benim sütüm siz emzirin arkadas.aranıyor bu cocuk doymamış.işte yalancıktanda emse bile meme arıyor (ben patlamş memelerimle yalancıktan emzirirmişim lafa bak)annemin lafları ne ya ahh kuzum ahh annem sütüm olsada ben emzirsem seni, bu annen seni ac bıraktı. Ve ben en sonunda patladım eger biri bu cocuk ac derse olay cıkacak dedim ve bu espri konusı oldu bebek tebriğine gelen herkes amann ac bu cocuk diyor:)beni kudurtmak için.sunun kızı söyle emziriyor yok ben söyle emzirdim.ben bıktım daha cok sey yazcamda bebeğim aglıyor ben emziriyim ac bu cocuk ac:)bittim yani elin lafından yanlız değilsin:)