- Konu Sahibi VanessaRinki
Yeşil renginden nefret ettim sayende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fesatlanmayı bırakıp kendini gelistir sende bulursun zengin kocapatolojik derecede kendimi kıyaslıyorum herkes ve bütün günüm bunu düşünmekle geçiyor resmen
kuzenim var evli ve ezengin koca buldu çok güzel bulunduğu ve herkes ona yürüdüğü için onun gibi olmak istiyorum
arkadaşımın fiziği çok güzel her gören erkek peşinden ayrılmıyor kafede gharsonluk yapıyor ben de okumayıp onun gibi erkeklerden ilgi görmek istiyorum.
onlar gibi beğenilen fark edilen birisi olmak istyorum.
beğenilmek iltifat istiyorum.
Çok beklersin. İçinin fesatlığı yüzüne vurmuşsa ne yapsan boş.patolojik derecede kendimi kıyaslıyorum herkes ve bütün günüm bunu düşünmekle geçiyor resmen
kuzenim var evli ve ezengin koca buldu çok güzel bulunduğu ve herkes ona yürüdüğü için onun gibi olmak istiyorum
arkadaşımın fiziği çok güzel her gören erkek peşinden ayrılmıyor kafede gharsonluk yapıyor ben de okumayıp onun gibi erkeklerden ilgi görmek istiyorum.
onlar gibi beğenilen fark edilen birisi olmak istyorum.
beğenilmek iltifat istiyorum.
Çok teşekkür ederim farketmemişim hiçKişinin profiline tıkladığınızda yazıyor izle ya da göz ardı et seçenekleri.
Niye onu özledik mi ki Allahım sen koruAcaba Zorunlualan gibi sen de bir gün çekip gitsen seni özler miyiz ki?
Bunu haftalar once yazmissiniz, hic tanimadiginiz adamlar icin ask acisi cektigini zannetmek ne kadar sacmaysa etrafinizdaki insanlara bakip hasetlenmek de ayni derecede sacma hatta acinasi..O kadar pişmanım ki koskoca pandemide falan bile para kazanmaya kendime eğitime gelişime önem vermek yerine saçma sapan ağlayıp dövünüp sanaldan hiç tanımnadığım adamlara aşık olduğumu zannedip aşk acısı çekiyordum
mallıkta nirvana falanım
Zengin heriflerin yanında kendi sosyokültürel seviyesinden kendi çevresinden kendileri gibi insanlar oluyor.Bizim prenses ise koca arıyor
Oturduğu yerden buldukları da belli şimdi konuşturma beni. Koca bulmak için bile kalkması lazım.Bizim prenses ise koca arıyor