- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
- Konu Sahibi VanessaRinki
Zayiflamalisinnnnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya aura diye bir şey var güzellik yanında halt etmiş.Bence siz kendinizi biraz geliştirmeye çalışın ki özgüveniniz artsınyine güzel olmam ki
Bunların cevapları yüzlerce kez yazıldı sana, senden bir cacık olmaz. Ağla dur haline, belki mavi peri haline acıryine güzel olmam ki
Yazıyor ya zatenAğlayarak günlüğüne yaz
Güzellik gecici? Aura denen bir sey var. Sende ne aura ne de güzelligi ne de zekasi desem kalbin kirilir artik bikmaya basladik. Burdaki kk üyeleri ciddiye almiyorsan yaz günlük defterinepatolojik derecede kendimi kıyaslıyorum herkes ve bütün günüm bunu düşünmekle geçiyor resmen
kuzenim var evli ve ezengin koca buldu çok güzel bulunduğu ve herkes ona yürüdüğü için onun gibi olmak istiyorum
arkadaşımın fiziği çok güzel her gören erkek peşinden ayrılmıyor kafede gharsonluk yapıyor ben de okumayıp onun gibi erkeklerden ilgi görmek istiyorum.
onlar gibi beğenilen fark edilen birisi olmak istyorum.
beğenilmek iltifat istiyorum.
Tam olarak öyle yapıyoAğlayarak günlüğüne yaz
Bizim prenses ise koca arıyorSenin yaşındayken spor salonlarından çıkmıyordum; yabancı dillerimi geliştiriyor, kazandığım parayla yurt dışına çıkıyordum ve yeni insanlarla tanışıyordum. Oturduğun yerden olmuyor yani.
öyle mükemmel şekilde model/manken gibi güzel olmana gerek yok kiyine güzel olmam ki
Acaba ne oldu ona yaAcaba Zorunlualan gibi sen de bir gün çekip gitsen seni özler miyiz ki?
Okumak ile güzelliği kıyaslamasına ben anlam veremedim yani okul mu okumak istiyor kendini mi geliştirmek istiyor koca mı istiyorBizim prenses ise koca arıyor
Koca istiyor kocaOkumak ile güzelliği kıyaslamasına ben anlam veremedim yani okul mu okumak istiyor kendini mi geliştirmek istiyor koca mı istiyor
Biz de sey derler, icime fit (fitne) koyacagima totoma et koyarim.Bir söz var Vanessa duydun mu bilmiyorum insan fesatligindan şişer diye kilo vermek istiyorsan hasetlenmeyi bırak.
Acaba ne oldu ona ya
Var zaten göz ardı edebiliyorsunuzKeşke üye engelleme olsa şu sitede
Ay nasıl ediyoruz ben bilmiyorum anlatır mısınız ? Vallahi bu kızın konuları beni baydı artık.Var zaten göz ardı edebiliyorsunuz
Kişinin profiline tıkladığınızda yazıyor izle ya da göz ardı et seçenekleri.Ay nasıl ediyoruz ben bilmiyorum anlatır mısınız ? Vallahi bu kızın konuları beni baydı artık.