Herkese merhaba

VARKAN

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
2
0
6
34
İzmir
öncelikle hepinize merhaba. Aranıza yeni katıldım. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Ben geçtiğimiz ay boş gebelikten dolayı kürtaj oldum. Merak ettiğim ise şu boş gebelik neden olur. Internetten araştırıyorum kromozomal nedenler diyor bu nedenlerin ne olduğu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Merhaba canım. Ben de boş gebelik geçirmiştim. Dr um kesin bir sebebi olmamakla beraber vücuttaki bir enfeksiyondan da kaynaklanabilir demişti.

Benim doktorum, bozuk sperm, bozuk yumurta o ay döllenirse, vücut hatalı yumurtayı kabul etmez ve büyütmez. Kese varsa da içinde bebek olmaz tarzı bir anlatım yapmıştı. Yani bu gebelik normal devam etse idi, muhtemelen bebekte başka sorunlar da çıkabilirdi dedi. Böylesi daha hayırlı en azından en başından kabulleniliyor.

Canim bende yasadim ayni seyi bir sebep bulunmuyor en azindan kotu sonuc cikmadi benim dusuk olarak sayiliyor ben bir adet korundum sonra biraktim hamile kaldim su an iki aylik canim sakin kafani takma ins seninde olur hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…