Herkese iyi geceler

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.682
1.051
Merhaba kizlar size içim den geçenleri yazmak istiyorum bi dert değil , :) oğlum 1 e başladı tatlımı tatlı seker mi şeker onu çok seviyorum o kadar çok seviyorum ki anlatamam kelimeler yetmez , annelik gerçekten delilik , bir bebek gibi kucagim da seviyorum :) başka çocuğum yok ondan mi bu bağlılık bilmiyorum :) her zerresine aşığım:)

Merhaba kizlar size içim den geçenleri yazmak istiyorum bi dert değil , :) oğlum 1 e başladı tatlımı tatlı seker mi şeker onu çok seviyorum o kadar çok seviyorum ki anlatamam kelimeler yetmez , annelik gerçekten delilik , bir bebek gibi kucagim da seviyorum :) başka çocuğum yok ondan mi bu bağlılık bilmiyorum :) her zerresine aşığım:)

Allah bağışlasın. Peki konunuzun BDV de işi ne ?

Allah bagislasin. Burasi bdv yani bir derdim var dert yoksa konuyuda buraya acmaya sebep yok.

Allah bağışlasın evladinizi. Siz böyle yazınca aklıma şey geldi. Bu çocuk evlenincede böyle demezsiniz dimi? Kimse anacı erkek, yada evladına aşırı düşkün ana sevmiyor.

Bilmiyorum öyle yazmak istedim ya :)
Allah bağışlasın🧿 ama 45 cezanızdan yaklaşık 36-37 tanesi kategori dışı konu sebebiyle ve siz hala kurallara uymamaya devam ediyorsunuz.
Alakası olmayan konuları bdvye açmaya devam ederseniz uzun süreli banlı kalırsınız bilginize.

X