- 6 Mayıs 2024
- 21
- 7
- 1
- Konu Sahibi saudadeeee
-
Sen gör diye yapıyor bence:)Merhaba, daha yenilerde eski sevgilimle ayrılığımızdan bahsetmiştim. 1 hafta bitti 2 hafta olacak ayrılalı. Hesabı normalde gizliydi arkadaşlarımı, beni yani ondan haber alabileceğim herkesi takipten çıkartmıştı. Bugün hesabına baktığımda hesabını herkese açık yaptığını gördüm. Sevgiliyken profilinden kaldırmasını istediğim fotoğrafı da arşivden çıkartmış. Hikayesine de bana attığı fotoğrafı atıp öne çıkanlara eklemiş. Yeni takip ettiklerinde kız vs yok. Stalklamak istemiyorum ama istemsiz şekilde stalklarken buluyorum kendimi. Sizce amacı ne? Hikayelerine asla bakmıyorum bu arada. Onun çok yakın olmadığı benim yakın olduğum arkadaşım attı storysini.
Diğer açtığım konuyu okursanız ne kadar çıkmazda olduğumu anlayabilirsiniz, kavgalı şekilde ayrılmadık ayrılmadan öncesinde de herhangi bir ilgisizliği, kötü davranışı vs yoktu hatta 2-3 ay sonrası için planlar yapıyordu şuraya gideriz bunu yaparız gibiSen ben misinnnn
Benimki de aynısını yaptı sonra hesabını açtı şimdi tekrar kapattı.
Bir yandan birlikte olmayı isterken diğer yandan istemeyerek ama olması gereken ayrılığı yaşamışsanız normal
Kim bilir kaç tane kız o hesaba bakıp acaba ne yapmaya çalışıyor dediMerhaba, daha yenilerde eski sevgilimle ayrılığımızdan bahsetmiştim. 1 hafta bitti 2 hafta olacak ayrılalı. Hesabı normalde gizliydi arkadaşlarımı, beni yani ondan haber alabileceğim herkesi takipten çıkartmıştı. Bugün hesabına baktığımda hesabını herkese açık yaptığını gördüm. Sevgiliyken profilinden kaldırmasını istediğim fotoğrafı da arşivden çıkartmış. Hikayesine de bana attığı fotoğrafı atıp öne çıkanlara eklemiş. Yeni takip ettiklerinde kız vs yok. Stalklamak istemiyorum ama istemsiz şekilde stalklarken buluyorum kendimi. Sizce amacı ne? Hikayelerine asla bakmıyorum bu arada. Onun çok yakın olmadığı benim yakın olduğum arkadaşım attı storysini.
Hesabını geri gizliye aldı takip ettiği takip edilen sayısı aynı kız takip etmemişBence bir amacı yok, öylesine açmıştır. Belki de eklediği kızlar neye benzediğini görüp kabul etsin diye açmıştır
Önceki açtığım konuda yazdım neden ayrıldığımızı özetle sorumluluk almak istemedi ailesi de etken olduniye ayrılmıştınız?
haklısın tuzağa düşmemek için hesabının açık olduğu süreçte attığı storylere vs bakmadımstalklansın diye yapılır zaten bu tarz şeyler
benim de hesabım genelde herkese açıktır . stalklayanlarım var biliyorum
hesap kapalı olunca merak edenin stalklasa da görebileceği bişey olmuyor, malzeme olmayınca bakmayı kesiyorlar
ama hesap açık olunca baktığında görecek bişeyi oluyor her zaman
ve bu sayede stalklamaya devam ediyor
ajjddjkefke tam keriz silkme işi aslında
gizli bakmanın yolları var aslında, baktığında adın gözükmüyor. bunun için siteler var hesabınla giriş yapmana bile gerek yokhaklısın tuzağa düşmemek için hesabının açık olduğu süreçte attığı storylere vs bakmadım
Herhangi bir şey yapacak “bir durum” yok bence. Eski sevgilinizin yaptığı her şeyi, böyle ufak tefek şeyleri üstünüze alınırsanız hayatınızı zorlaştırırsınız. Böyle şeylere anlam yüklemeyin. Dönmek isteyen döner net bir şekilde, bu kadar basit. Bir erkek eski sevgilisi bir aksiyon alsın diye böyle şeyler yapmaz. Sizin bir adım atmanız için veya sizinle ilgili herhangi bir sebepten hesabını açıp size attığı fotoğrafı hikayesine eklediğini düşünmüyorum. Belki sorsanız size attığını bile hatırlamıyordur o fotoğrafı. Beğenmiştir koymuştur.Bu durumda benim ne yapmam gerekiyor? sessizliğimi koruyorum. Herhangi bir adımım ya da adım atma düşüncem yok çünkü beni yarı yolda bıraktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?