• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkes şu doktora gidin diye tavsiyede bulunuyo ben gitmeyin diye tavsiyede bulunucam

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
kızlar bursa da şevket yılmaz hastanesine giden ya da gidicek olan arkadaşlara söylüyorum kesinlikle murat kadıoğluna gitmeyin. sebebinide hemen açıklıyorum öncelikle ben ilk evliliğimde hamile kaldım bulunduğum ilçede 2 doktor vardı biri bayan biri ise murat kadıoğlu bayanla ilgili çok kötü şeyler duyduğum için ona gitmiştim ilk muayenede kese göründü ama bebek yoktu daha sonra benden kan geldi hemen aradık yatsın yarın gelsin dedi gittik rahim sıkılaştırıcı ilaç verdi haftaya gel dedi. 1 hafta sonra tekrar gittik hala boş keseden başka bişey görünmüyodu sonra bana rahim sıkılaştırıcı iğne verdi haftaya yine gel belki görünür dedi buarada hala benden azar azar kan geliyodu. annem de vardı buarada yanımızda annem dedi ki haftaya da görünmezse ne olucak o zaman hoplasın zıplasın düşürsün yapıcak bişey yok dedi. neyse sonra ablam aradı annem onunla konuştu hemen başka ile ablamın doktoruna gittik ultrasona girdim en son adet tarihime göre 8 haftalık olması gereken gebelik 5 haftalık görünüyomuş ve kese tamamen boşmuş hiç bişey görünmüyo sen boşuna rahim sıkılaştırıcı ilaç kullanmışsın. gelişemediği için kese boş olduğu için ne yaparsan yap rahim onu yabancı madde olarak algılayıp düşücek o kürtaj olman lazım ama istersen yine de 1 hafta bekleyelim ama görünüceğini sanmıyorum bu süre içinde düşük olma ihtimali yüksek dedi ve gebeliği sonlandırdık. ondan bi süre sonrada bi tanıdığım hamileliği boyunca hep ona gitmişti doğum zamanı geçmiş bebek artık karnında hareket etmiyomuş ona gittiler tekrar durumu anlatmışlar idda etmiş yok demiş senin doğuma var ultrasona girmene gerek yok diye sonra eşi bağırmış doktora bi bak niye hareket etmiyo bu çocuk diye ultrasonda bi bakıyo kordon bebeğin boynuna dolanmış ya ultrasona girmeden eve gitselerdi kordon boğazını sıkıp ölückti belkide bebek neyse o durumu görünce hemen sezeryana almış. daha kötü şeylerinde olmasını engellemek amacıyla bu konuyu açıyorum ve lütfen murat kadıoğluna gitmeyin

Back