Herkes lohusa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
25 yaşındaki kızlar mı küçücük çocuk.Küçücük çaocuğun rakı içen adamla ne işi var aynı ortamda.Ne olursa olsun,sen hiçbirşey olmamış gibi davrandığın sürece,eşine sana küsme yüzünü verdiğin sürece seni ezerler.Kalk evine git.Gelen gelir gelmeyen annesiyle kalır.Kayınpeder kovmuş zaten.Sen böyle alttan aldıkça tepene çıkarlar.Eşine biraz dişini kaybet korkusunu göster bak neler oluyor.İki parlar 3.cüde kuzu olur.Pohpohlamayın.İki güzel kelam edince yumuşamayın.

Oturduğum yerde benim sinirlerim zıpladı bu nedir ya. Kimler ruh hastası oluyo acaba bu durumda
Birinin bu adamı şöyle güzel bi sarsması lazım kendisi baba oldugunu idrak edememiş hala annesinin kuyrugunda dolaşıyo. Evliliğin en önemli parçası çocuğumuza anne/baba olacak insanı seçmek degil mi? E nerde bu hikayede baba? Yeni dogum yapmış karısını ve bebegini koruması gereken adam hangi cehennemde biri bulsun bana yani şu hikayede. Ki şu anda o bebegin sadece annesine ihtiyacı var sizi üzen her sey onun da sağlığını bozar.
Hele bebeginizi kucagınızdan alıp da sen git bebek gelmiyo dedikleri an var ya o annelik içgüdüsüyle parçalarım ben o insanları o adam da adam olmadan çocugunh zor görür anneniz vefat etmis başınız sagolsun ama teyzeniz halanız falan yok mu ya hatta birazcık eli maşalı bi arkadaş bile olur. En olmadı babanızla konuşsanız, yani şu dönemde yanınızda birinin olması şart size. Gelsinler kalsınlar bi kaç gün. Kv nin hazır güçsüz anınızı bulmuşken acımaya niyeti yok, kocanız da bi süre daha annenizin etki alanında kalcak gibi görünüyo.

Bu kadarı da abartı yni doğum yapmış kadının evinde gençlerin ne işi va rakı sofrasının ne işi var ve kaynanan bunları nasıl hoşgörüyor. Ne öğrencisi bunlar eşin mi öğrenci yoksa okulda öğretmen filan mı yani çok saçma gecenin bir vakt evde lohusa kadın varken hangi kadın bunu kabul eder anlamadım ama evinize dönün bebeğinize kendiniz bakın eşiniz hep mi ilgisizdi böyleydi kaç yıllık evlisiniz çocuk düşünmekle hata etmişsiniz o zaman.

senin annen baban yok mu onlar nerede ?

Yahu yeni doğum yapmış kadın yan odada, eşi oturmuş rakı sofrasında. Bu karaktersizliği felan da aşıyor artık. Ben olsam boşanırım açık ve net söylüyorum. Çok gururluyumdur, bana yapılan hakaretleri ve davranışları asla unutmam. Yeni doğmuş bebeği annesinin kucağından alıp, anneye defol demek ne ayrıca. Çok sinirlendim, kız kardeşim olsaydın o aileyi darmaduman eder seni hemen yanıma alırdım.

kaynanam ve eşim bunları çok normal görüyor ve bundan rahatsız olan ve kıskanan kadının özgüveninin eksik olduğunu düşünüyorlar ve söylüyorlar, onlara göre erkeğe hiç karışmamak gerekiyor.kocamın babası saz dersi veriyor öğrencilere onlarıda oradan tanıyormuş.eşim hep ilgisiz değildi aslında ama dengesizdir bir çok ilgili bir sürekli hakaret edebilen havadadır.3 yıldır evliyiz ve ben bebeği çok istedim eşimde sürekli bebek yapalım, senden çocuğum olmasını çok istiyorum deyip duruyordu o yüzden korunmadık bile.ben hamile kalınca birden dünyanın en kötü şeyi başına gelmiş gibi davranmaya başladı.bende önceden hesaplasaydık keşke bunları çocuk aldırmak bir korunma yöntemi değil ben kıyamam dedim.tuhaf yani ne yaptığını anlayamıyorum.

sana mı sormalıyım düşüncemi yazarken yeter ya bu nedir buraya yorum yazamaz olduk birilerinden yorumumuz üzerinden hakaret işiteceğiz diye. Elbette bebeğini alıp gidemez adliyeye bende bir anneyim ve o anda konu sahibine yapılanlar karşısında kızgınlıkla söyledim. Ve ben yorumu yaparken de kendi adıma söyledim insanların yorumları üzerinde yorumlar yapmaya çalışırken lafınıza sözünüze dikkat edin .

Off çok üzüldüm yaşadıklarınıza.. Asıl hasta ruhlu olan eşiniz ve kayınvalideniz.. Kendinizi onlardan uzak tutun.. Sıkıntı da yapmayın kendinize.. Kendinizi çocuğunuza odaklayın.. Çocuğunuzun size sizin de ona ihtiyacınız var.. Ve de eşiniz bence kayınvalideniz tarafından doldurulmuş...

Şaka gibi ya. Sanki o kızlar gelene kadar size çok harika davranmışlar, bi dediginizi iki etmemişler, o kızlar gündüz saati 5 dk çaya uğrayıp bebegi uzaktan sevmiş de (yeni doğan ziyareti en fazla bu kadar olur ) siz paranoya yapıp kızları kıskanmışsınız gibi. Ay bunlar insanı kendinden şüpheye düşürür, delirtir yani.

yuhhh artık, tutulacak bir yanı olmaz mı bu insanlar rakı denizinde boğulasıcalar bebeğin başında gece yarısı, milletteki rahata kaynana da ki genişliğe bak, başında bulsun inaşllah ne yaşattıysa.

Düşüncenizi yazarken bana sorun mu diyorum ? Siz nasıl düşüncenizi yazdıysanız bende kendi düşüncemi yazıyorum.
Eşiyle- sevgilisiyle sorunu olan biri konu açınca hemen ''ayrılın, boşanın '' laflarını görüyorum. Boşanmak sonrasında o süreçleri anlatmak kolay şeyler değil , ki konu sahibine yapılanlar gerçekten çok üzücü aksini düşünmüyorum ama çok net çizgiler dışında olan bazı şeylerde hemen ayrılma lafı geçirilmemeli. Bunlarda benim düşüncem.
Dışarıdan yazması çok kolay diyorum sadece.

Bence bu olan olaylar kolay kolay hazmedilecek olaylar değil.. Yaşadıkların korkunç şeyler.. O kayınvalideden kurtulmanın yollarını bul.. Eşine gelin de ne diyeyim bilemiyorum.. En zor ve en güzel zamanın da senin yanında olmayan bir adamdan nasıl babalık beklersin ki.. Doğum yapmış kayınvalidenin evine gitmişsiniz, eşinin senin yanında olması gerekirken, kızlarla rakı alemleri yapmayı tercih etmiş.. Gel de böyle bir adamdan babalık yapmasını bekle.. Arkadaşım işin çok çok zor.. Biraz kendini toparla .. sonrasın da bir çözüm yolu bul..

Öncelikle geçmiş olsun,umarım düzene girer hayatınız.
Bebeğinize odaklanın,unutmaya çalışın .
Eşinizin' o kızlar daha küçük,nasıl öyle düşünürsün ''deme sebebi nedir,orayı kaçırdım sanırım.
Siz kızları mı kıskandınız?

Çalışmak ne zamandır bir aşıklığın göstergesidir yahu.1 yaşıma daha girdim.Gerçi çalıştığınıda sizinle harcamıyor belli.Bu nasıl bir kişiliktir.

Cok rahay bir yolu var. Arayin 155i ve yeni doğum yaptim esim ve kayinvalidem bana ve cocuguma eziyet ediyorlar. Evime gitmeme izin vermiyorlar, gelin beni kurtarin diyin olsun bitsin. O cadi kaynanan da mapus damlarina düşsün. Terbiyesizler

Ama yaşananlar kolay şeyler değil her gün ağlayacağına bigün ağlarsın daha iyi. Bencede boşanmak en iyi yöntem yoksa insan böyle cahillerin yanında tımarhanelik olur. Dünyaya bikere geliyoruz oğlu yetmiyo bide analarıyla mı uğraşcaz. Koca koca kadınlar utanmıyo kızı yaşındakilerle aşık atmaya

Ne bencil insanlar var ya , yazik cok yazik..

Yeni dogum yapmissin, Ustelik sezeryan dogumu daha kötü oluyor..
Hepsinin sana destek olacagi yerde kostek olmuslar resmen..

Esinede yaziklar olsun , ne bicim bir es ne bicim bir baba...
Dengesiz insann....
Senin yerinde olsam sartlar uygun oldugu , ilk saniye hemen evine dön.
Kalma bunlarin yaninda. ..

off neler yaşamışınız/yaşıyorsunuz.
özellikle de yeni doğum yapmış bir kadının yaşamaması gereken stresler bunlar

hapis mi ettiler sizi anlamadım tüm sayfaları okuyamadım ama alın bebeğinizi gidin.
kendi kendinize mis gibi bakarsınız çocuğunuza da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…