- 20 Ağustos 2014
- 3.278
- 8.911
- 358
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
birde destekleriniz ve güzel cümleleriniz için herbirinize teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanmıyorum ya önceden nasıldı eşin sana karşı bebek doğunca mı değişti?ailem yok, ama güçsüz bir kadında değili aslın sadece çok güçsüz bir anıma denk geldi yaşananlar, alem yapıyorsunuz denince daha büyük tepki gösteriyor arkadaşlar, şimdi evime geçtim zaten ama eşim benim ruh hastası olduğumu ve tedavi görmem gerektiğini düşünüyor, şimdide bu konu yüzünden evi terk etti zaten, annesinin yanında kalıyor, daha fazla benim hasta düşüncelerime katlanamazmış, normali anormal algılıyormuşum.
ailem yok, ama güçsüz bir kadında değili aslın sadece çok güçsüz bir anıma denk geldi yaşananlar, alem yapıyorsunuz denince daha büyük tepki gösteriyor arkadaşlar, şimdi evime geçtim zaten ama eşim benim ruh hastası olduğumu ve tedavi görmem gerektiğini düşünüyor, şimdide bu konu yüzünden evi terk etti zaten, annesinin yanında kalıyor, daha fazla benim hasta düşüncelerime katlanamazmış, normali anormal algılıyormuşum.
gayet doğal bunlar lohusasın çünkü.Eşin olacak o adam desem yine yazık ne bekliyor yuh olsun ona. Allahım yarabbim çok hırslandım eşinize siniirden kv ye. Allah görüyor bunları.ailem yok, ama güçsüz bir kadında değili aslın sadece çok güçsüz bir anıma denk geldi yaşananlar, alem yapıyorsunuz denince daha büyük tepki gösteriyor arkadaşlar, şimdi evime geçtim zaten ama eşim benim ruh hastası olduğumu ve tedavi görmem gerektiğini düşünüyor, şimdide bu konu yüzünden evi terk etti zaten, annesinin yanında kalıyor, daha fazla benim hasta düşüncelerime katlanamazmış, normali anormal algılıyormuşum.
Bu konu benim çok sinirimi bozdu kv sizi istemiyor mu? İlk bebeğinizi doğurdunuz sanırım neden size tüplerini bağlat diyor?yok ben tanımıyorum öğrencileri akraba değiller eşimin babasının tanıdıklarıymış
iyi işte fırsat bu fırsat kapının kilidini değiştir giremesin eve gitsin anacığının yanında kalsın uzun bir süre pişman olursa ala olmazsa sen çocuğuna yetersin. yeni doğum yapmışsın boşanmak kolay değildir elbet ama zaten tek bakıyormuşsun çocuğuna baksana. o adam babalık kocalık yapıyor mu size hem de en zor en muhtaç gününüzde?ailem yok, ama güçsüz bir kadında değili aslın sadece çok güçsüz bir anıma denk geldi yaşananlar, alem yapıyorsunuz denince daha büyük tepki gösteriyor arkadaşlar, şimdi evime geçtim zaten ama eşim benim ruh hastası olduğumu ve tedavi görmem gerektiğini düşünüyor, şimdide bu konu yüzünden evi terk etti zaten, annesinin yanında kalıyor, daha fazla benim hasta düşüncelerime katlanamazmış, normali anormal algılıyormuşum.
eşim bana çok aşıktı başlarda hatta evliliğe zorla ikna etti.