• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes lohusa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooff daraldım okurken,inşallah herşey düzelir..sutun kaçmaz umarım stresten,canım sıkıldı çok..

ailem yok, ama güçsüz bir kadında değili aslın sadece çok güçsüz bir anıma denk geldi yaşananlar, alem yapıyorsunuz denince daha büyük tepki gösteriyor arkadaşlar, şimdi evime geçtim zaten ama eşim benim ruh hastası olduğumu ve tedavi görmem gerektiğini düşünüyor, şimdide bu konu yüzünden evi terk etti zaten, annesinin yanında kalıyor, daha fazla benim hasta düşüncelerime katlanamazmış, normali anormal algılıyormuşum.
İnanmıyorum ya önceden nasıldı eşin sana karşı bebek doğunca mı değişti?

ailem yok, ama güçsüz bir kadında değili aslın sadece çok güçsüz bir anıma denk geldi yaşananlar, alem yapıyorsunuz denince daha büyük tepki gösteriyor arkadaşlar, şimdi evime geçtim zaten ama eşim benim ruh hastası olduğumu ve tedavi görmem gerektiğini düşünüyor, şimdide bu konu yüzünden evi terk etti zaten, annesinin yanında kalıyor, daha fazla benim hasta düşüncelerime katlanamazmış, normali anormal algılıyormuşum.

Malesef kendisi hasta ama sizi öyle görüyor.
Çünkü siz onun gibi değilsiniz.
Yaptığı hataları söylemeniz de onu kızdırıyor rahatsız ediyor.
Taviz vermeyin.
Taviz tavizi doğuruyor ne yazık ki..
Onu çağırmayın, ona ihtiyacınız olduğunu hissettirmeyin.
Ama geldiğinde aradığında da sakin olun.. Kavgaya sebep olacak şeyler söylemeyin.
Dilerim huzuru yanınızda bulur.
Şu anda sadece bebeğinizi düşünün. Mutlu olmak zorundasınız.
Ve bunun için şu anda yanınızdaki küçücük mucizeniz de yeterli sebep..

gayet doğal bunlar lohusasın çünkü.Eşin olacak o adam desem yine yazık ne bekliyor yuh olsun ona. Allahım yarabbim çok hırslandım eşinize siniirden kv ye. Allah görüyor bunları.

Yeni bebek gelmiş evde rakı sofrası mı kurulur yahu? Bu ne saçmalıktır. Hemen evine dön arkadaşım. Kusura bakma ama kocan da az adam olsun anasının dolduruşuna gelmesin. Bebeğini sağlıkla büyüt ve evine dön.

Moraloni bozmamaya calıs sütün etkilenmesin hele bebegin kiyamam ona o hisseder. Kendinebdikkatvet. Kv nin Allah nasil biliyorsa oyle yapsın. Kocana diyecek laf bulamiyorum. Lütfen papuc birakma bunlara ver cevaplarını. Icine atarsan daha kötü olursun.

En iyisi kendi evine dönmen bu kadar hakaret duyup bunları yaşayacağına kendi başının çaresine bakmak en iyisi.

Onlarıda kendi evine sokma vicdansızlar.

yok artık ben böyle şeyler yaşamış olsam soluğu adliyede alırdım herhalde. Nasıl zihniyetleri var birde senin ruh hastası olduğunu düşünüyorlar. Oh ne ala rakı sofrası kuruyorlar zevki alem değilde nedir acaba sen orda daha sancıların ağrıların devam ederken. Hayır birde iki günlük bebeği annenin elinden çekip defol git diyebiliyorlar pes doğrusu. Ayrıca iki günlük bebek öyle el elden sevilip kucaktan kucağa geçer mi bu nasıl cehalet. Bebek mikrop kapıp hastalansa ne olcak. Sen iyi sabırlıymışsın. Terbiyesizler çok sinirlendim.

pess.... tuplerı baglat dedıgıne gore dedım sanırım 5. cocugunu doguruyor ve cok dogurgansınız korunsanızda oluyor ve kv.ıyı nıyetle tuplerını baglat ki ''rahat sevısebılı'' der gıbı algılamak ıstedım once. ve ılk cocuk oldugunu, dogum sonrası sıze yapılan davranıs bozukluklarını, ertesın gun de bebegı alıp evden gonderme cabalarını okuyunca, sankı tek ulvı gorevınız bırıne evlat dıgerıne torun vermekmıste, gorevınızı tamamlayıp, cekılebılırsın havası yaratmıslar.
başlık cok dogru olmus: sizin dısınızda herkes lohusa.

evınde ve yalnız olmanız yararınıza olmus. eşinle duzelecegını hıssettım, sanırım anneden fazlaca etkılenmıs.
gecmıs olsun. bebegenızle mutluluklar.
üzülmeyin ki yavrunuzda etkılenmesın.

iyi işte fırsat bu fırsat kapının kilidini değiştir giremesin eve gitsin anacığının yanında kalsın uzun bir süre pişman olursa ala olmazsa sen çocuğuna yetersin. yeni doğum yapmışsın boşanmak kolay değildir elbet ama zaten tek bakıyormuşsun çocuğuna baksana. o adam babalık kocalık yapıyor mu size hem de en zor en muhtaç gününüzde?

sakın zayıf durma acıma kimseye. bu dünyada bana acımayana ben hiç acımam sen de öyle yap. o kadar sinirlendim ki hem kocana hem kaynanana. allahın cezaları vicdansızlar...

Hatta şunu ekleyeyim doğum yaptığımda bebeğim hastanede kaldı.1 ay yattı.Kv doğuma gelmişti bebek çıkmayınca bekledi.
Birgün gezme planı yapmışlar kaynımla.Kaynımın çocuklarına ben bakacakmışım.Tabi bundan benim haberim yok.(hergün kızıma süt sağıp görmek için hastaneye gidiyorum bu arada).
Kv dedi çocukları bırakıcaz.
Ben bakamam 3 çocuğa dedim hastaneye gidicem.Senden izin almam gerektiğini bilmiyordum dedi kv.
Ben bakacaksam benim haberim olması lazım değilmi dedim.
Neticede bakmadım ama bu bile benim üzülmeme ,sütümün azalmasına neden oldu.
Diyeceğim o ki kv her b.k a burnunu sokmasın bi zahmet.

Kusura bakma çok kızdım ağzımı bozdum daha yazamayacağım şeyleride içimden saydırıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back