Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkes Kötü Bir Özelliğini İtiraf Etsin!
- Konu Sahibi Poliyance
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ocak 2014
- 2.184
- 856
- 248
- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
- 15 Nisan 2014
- 415
- 123
- 43
Eltimle üstlü altli oturuyoruz onun çok gezmesine uyuz oluyorum Esim beni pek salmaz oda inadina çok gezer bide sormadan bugün sabah su arkadsima giittm öğlenden sonra carsiya indm DİE anlatip duruyor uyuz oluyorum bide o kadar gezmkle ev isini nasil yapıyor anlamıyorum bide ikiz ogullari var 1. Sinifa giden ders vs. Nasil ilgileniyor hic kafam almiyor
Tabi çocuklar ciliz ellerine birer çikolata hayde öğlen okulda tost tamm yemek yok bitti giti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabi çocuklar ciliz ellerine birer çikolata hayde öğlen okulda tost tamm yemek yok bitti giti
Son düzenleme:
- 15 Nisan 2014
- 415
- 123
- 43
Herseyin benim kontrolum altinda olmasini istemem, baskalarina guvenememem.
O huy bendede var cnm BN çok memnunum ama baskasina güvenip pismn olmktnsa boyle cook iyi..
- 10 Mart 2010
- 2.054
- 2.232
- 398
- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- 18 Mayıs 2014
- 748
- 66
- 38
- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.931
- 168
herşeye hemen tepki vermem..cabuk sinirlenip hemen alınganlık yapmam..kısacası bazen çok çekilmez oluyorum..
benim de kusurum bu
- 23 Mart 2010
- 99
- 4
- 298
konuşma özürlüyüm doğru düzgün cümle kuramıyorum. ne kadar özenirsem o kadar saçmalıyorum
Kardesim yazmış sanki :) aynı o da öyle valla kitap dergi oku bişeyler oku demekten dilimde tüy bitti