Herkes hayatına devam ediyor ben neden üzgünüm

Öncelikle kolaylıklar diliyorum. El işi yapmak, kitap okumak hatta çocuklarınıza bile okumak belki zihninizin odak noktasını değiştirecektir. Kolay değil biliyorum ama isteyen istediğini konuşsun, sizin tek umursayacağınız yavrularınız. Belki çocuklarınıza anneniz bakabilirse bir işe girip çalışabilirsiniz.

Merhabalar... Eşimle boşanma aşamasındayız neredeyse bir aydır annemlerdeyiz artık bura da yaşayacağız ben ve çocuklarım. Çok kötü durumdayim çok üzgünüm uyuyamıyorum sıkıntıdan bakıyorum herkes hayatına devam ediyor herkes evinde işinde gücünde bizim düzenimiz tamemen değişti.Neden böyle oldu diyorum mutlu olmayı biz haketmiyorduk mu diye düşünüyorum.herkes dedikodu peşinde insanlar çok kötü sürekli neden gitmiyorsun neden evinde değilsin diye sorup duruyorlar.Sirf insanlar konuşuyor diye de mutlu olmadığım bı evliliği sürdürmek de mantıksız geliyor . Nasıl düzeleceğimi kendimi toparlacagimi bilmiyorum (terapiye gitme imkanım yok şimdilik,)ne yapmalıyım sizce
Allah yardımcınız olsun ilk zamanlar zor gelebilir daha çok yeni tam da boşanma gercekleşmemiş bu bir süreç,bu süreçte sizinle aynı dertten muzdarip olan insanlarla konuşmak size güç verir ve daha iyi hissedersiniz

Allah yardımcınız olsun ilk zamanlar zor gelebilir daha çok yeni tam da boşanma gercekleşmemiş bu bir süreç,bu süreçte sizinle aynı dertten muzdarip olan insanlarla konuşmak size güç verir ve daha iyi hissedersiniz
Amin inşallah 🤲🏻

Back
X