- 25 Şubat 2020
- 606
- 688
- 23
- 27
- Konu Sahibi 5kisilikailem
Sizce her kadının kenarda köşede bir birikimi olmalı mı? Bu eşinin verdiği harclikla da olabilir çalışmayanlar için. Çalışanlar için de kendi parasıyla 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her insanın kenarda köşede bir birikimi olmalı... yarın ne olacağı belli değil.Sizce her kadının kenarda köşede bir birikimi olmalı mı? Bu eşinin verdiği harclikla da olabilir çalışmayanlar için. Çalışanlar için de kendi parasıyla![]()
Bencede öyle teşekkür ederimHer insanın kenarda köşede bir birikimi olmalı... yarın ne olacağı belli değil.
Ama ben eşten habersiz bahsediyorum ☺Eşim bana veriyor harçlık bende toplayıp çeyrek yapmiyorum şuanda ikitane yaptım
Hm anldm kız bende zannettim diyorsun harçlık toplayıp ne ediyorsinizAma ben eşten habersiz bahsediyorum ☺
Yok eşten gizli kenarda bir birikim olmalı mı diyorumHm anldm kız bende zannettim diyorsun harçlık toplayıp ne ediyorsiniz![]()
Valla olsun yani görende diyecek çalıp kaçaças topla kız boşvwr kötü gününde senin yanında ol topladığın gizli birikimYok eşten gizli kenarda bir birikim olmalı mı diyorum
Çok güzel ya bende annemden böyle görmüşümdür hep babam borç alacağı zaman bende var der kurtarırdı adamı ☺Benim herzaman kenarda kimsenin bilmedigi param olmustur. Evlenmeden öncede vardı simdide var. Kendim calisiyorum ve kötü günler icin kenara atiyorum. Mesela evimiz yoktu bir ev firsati cikti eşime önerdiler pesinatimiz yok dedi. Bende benim var dedim aldik .çok memnun oldu. sonra arabamiz bozuldu ceyrek biriktirmiştim sifir araba aldim.Esim para kazanir ama parayi yönetemez. Gecen yil hastalandim 8 10bin hastane vs.masrafimiz oldu kenarda param olmasa ya kredi cekecektik ya da baskalarina müdana edecektik. Bence burda amac onemli.yani evet eşten gizli oluyor ama amac zor günlerde sıkıntı cekmemekse olabilir. Valla esim arada derki :sen bana bakma kenarda paran olsun bana bile söyleme der.
Bencede en doğrusuBenim biraz var. Çok bişey değil ama eşime söyleyemediğim şeyler oluyor, kendim hallediyorum. O yüzden olsa iyi olur bence