• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HERKES KENDİ FİKRİNİ BELIRTSIN 😌

5kisilikailem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
606
688
23
27
Sizce her kadının kenarda köşede bir birikimi olmalı mı? Bu eşinin verdiği harclikla da olabilir çalışmayanlar için. Çalışanlar için de kendi parasıyla 😊

Birikim tabii ki olmalı ama,ben eşimle ilişkimdeki samimiyetten dolayı saklı gizli birikim yapmam.
Benden gizli hiçbir yere harcama yapmaz.
Harcadığı her kuruşu bilirim;harcadığım her kuruşu bilir çünkü.

Benim herzaman kenarda kimsenin bilmedigi param olmustur. Evlenmeden öncede vardı simdide var. Kendim calisiyorum ve kötü günler icin kenara atiyorum. Mesela evimiz yoktu bir ev firsati cikti eşime önerdiler pesinatimiz yok dedi. Bende benim var dedim aldik .çok memnun oldu. sonra arabamiz bozuldu ceyrek biriktirmiştim sifir araba aldim.Esim para kazanir ama parayi yönetemez. Gecen yil hastalandim 8 10bin hastane vs.masrafimiz oldu kenarda param olmasa ya kredi cekecektik ya da baskalarina müdana edecektik. Bence burda amac onemli.yani evet eşten gizli oluyor ama amac zor günlerde sıkıntı cekmemekse olabilir. Valla esim arada derki :sen bana bakma kenarda paran olsun bana bile söyleme der.

Benim herzaman kenarda kimsenin bilmedigi param olmustur. Evlenmeden öncede vardı simdide var. Kendim calisiyorum ve kötü günler icin kenara atiyorum. Mesela evimiz yoktu bir ev firsati cikti eşime önerdiler pesinatimiz yok dedi. Bende benim var dedim aldik .çok memnun oldu. sonra arabamiz bozuldu ceyrek biriktirmiştim sifir araba aldim.Esim para kazanir ama parayi yönetemez. Gecen yil hastalandim 8 10bin hastane vs.masrafimiz oldu kenarda param olmasa ya kredi cekecektik ya da baskalarina müdana edecektik. Bence burda amac onemli.yani evet eşten gizli oluyor ama amac zor günlerde sıkıntı cekmemekse olabilir. Valla esim arada derki :sen bana bakma kenarda paran olsun bana bile söyleme der.
Çok güzel ya bende annemden böyle görmüşümdür hep babam borç alacağı zaman bende var der kurtarırdı adamı ☺

Benim biraz var. Çok bişey değil ama eşime söyleyemediğim şeyler oluyor, kendim hallediyorum. O yüzden olsa iyi olur bence

Bence de olmalı...dünya hal ne olur ne olmaz
Erkekler çok detaylı düşünemez her zaman işe yarar kenarda olan para
Emin olun en çok onlar sevinir paraya

Her insanin olmalı zor günler icin. Ama eglenceden yemeden icmeden ödün vererek olmamalı. Gerektigi kadar bütceye göre

Her kadın çalışmalı bana göre.
Çalışmayıp koca eline bakmamalı.
Bununla beraber birikim yapmalı.

Back
X