İstemememAğzımızı bozan sizsiniz, sevgili olmak istemem battı size.Gule güle.
Siz kendi uslubunuza bakın asıl. Yazdığınız şekilde cevap alıyorsunuz.Battı falan nesin sen ya terbiyesizce. Uslüba bak ya
Erkeklerle kadınların birlikte oturduğu ortamlara girmiyorum dediniz. Telepatiyle mi iletişim kuruyorsunuzİletişim kurmamayi nerden çıkardınız ?:))
Yallah falan hayırdır arapmisiniz ?Siz kendi uslubunuza bakın asıl. Yazdığınız şekilde cevap alıyorsunuz.
Aaa ne alaka tamam konuyu anlayanlar yorum yapsın.Erkeklerle kadınların birlikte oturduğu ortamlara girmiyorum dediniz. Telepatiyle mi iletişim kuruyorsunuz
Arada oluyorsa önünüze gelenleri değerlendirip kısmetinize boyun eğebilirsiniz ancak. Başka çaresi yok ki. Görücü usulü evlenmek istiyorsanız görücü bekleyeceksinizEvet arada oluuyor
Haram sınırlarını belirleyen Allah c.c .Kuranı Kerim. Ben değilim.
Yallah yallah.Siz kendi uslubunuza bakın asıl. Yazdığınız şekilde cevap alıyorsunuz.
Hey Allahım kimsenin önerdiği ile bir yola girmiyorum.Kendim tanıyorum tabiki .Falan kişi iyi diyor hadi evleneyim cehaletinde biri olmadım hiç bir zaman.Ayrica özgüvenli karakteri oturmuş biri olmasina bakıyorum.Koca karıların bulduğu adamdan hayır göreni daha görmedim. Nerde mıymıntı anne eteği altına girmiş sünepe erkek varsa analarının buluyor kız onlara. Çünkü konuşmaktan aciz, bakımsız, iki kitap okumamış, at gözlüğüyle dünyaya bakan tipler. Hadi bunları geçtim. Kız nasıl güveniyorsun ya onun bunun dediğine övdüğüne, kim yoğurdum ekşi der ki.. ilk başlarda iyi gösterir kendini bi evlenirsin sapık çıkar, alkol, uyuşturucu bağımlısı, şiddete meyilli çıkar( görücü usulü evleneceğin için 2-3 ay en fazla tanışırsınız çünkü yakalama anlama zamanın yok kocakarılar bunları çok iyi saklar hemde). İşin hem daha zor daha da tehlikeli. Benim hayatıma çok erkek girdi çıktı. ( haramcıyım sana göre) Birşeyler yaşayarak öğreniyorsun kim iyi kim kötü. Kimle olur kimle olmaz. 33 yaşında evlendim. Kafama göre adam olmayacaksa hiç olmasın. Şuan 34 yaşında hamileym. Elalemin önersini değil beyninin kalbinin önerisni dinle. Daha az üzülürsün.
Arap olsam ne rahatsız mı etti sizi AraplığımYallah falan hayırdır arapmisiniz??
Yok ırkçı değilim , sorun yok ama Arap ozentiniz olduğu belli üslup tanArap olsam ne rahatsız mı etti sizi Araplığım
Şimdi de özenti oldum hey allahım. He öyleyim. Sana ne. Yallah hadi yaaa.Yok ırkçı değilim , sorun yok ama Arap ozentiniz olduğu belli üslup tan
Terbiyesizliği başlatan sensin. Sevgilisi olan insanlara alttan alta o... iması yapmaya o kadar alismissiniz soyledigin şeyler normal geliyor, Allah'tan ki satır aralarını okuyor artık insanlar ve anlıyorlar kastini. Sen ve senin gibiler çoğunluk olmaktan aldığınız güçle, genel politik havayı da arkanıza alıp sevgilisi olan insanlara "harama bulaştiniz" diyebiliyorsunuz ve dini konuların yasak olduğu bu sitede üstelik bu kadar hadsizce bir yorumu yapan SEN değil muhtemelen bu yazdıklarım yüzünden ben ceza alacam. Allah inancim olsa dünyayı senin gibilerden korusun başta derdim.Terbiyesizliği yapan belli.Anlamadiniz sanırım yazılanları ?
He miŞimdi de özenti oldum hey allahım. He öyleyim. Sana ne. Yallah hadi yaaa.
Evet ateist mısınız ? Her neyse müslümansa kişi nikah olmadan sevgilim adı altında yapılan gayri ahlaki durumlar İslamiyette haram.Terbiyesizliği başlatan sensin. Sevgilisi olan insanlara alttan alta o... iması yapmaya o kadar alismissiniz soyledigin şeyler normal geliyor, Allah'tan ki satır aralarını okuyor artık insanlar ve anlıyorlar kastini. Sen ve senin gibiler çoğunluk olmaktan aldığınız güçle, genel politik havayı da arkanıza alıp sevgilisi olan insanlara "harama bulaştiniz" diyebiliyorsunuz ve dini konuların yasak olduğu bu sitede üstelik bu kadar hadsizce bir yorumu yapan SEN değil muhtemelen bu yazdıklarım yüzünden ben ceza alacam. Allah inancim olsa dünyayı senin gibilerden korusun başta derdim.
Konuyla alakasız ama siz yabancı mısınız? Sanki bunu da sormuştum size daha önce.
turkumKonuyla alakasız ama siz yabancı mısınız? Sanki bunu da sormuştum size daha önce.
Öyle yapıyorumArada oluyorsa önünüze gelenleri değerlendirip kısmetinize boyun eğebilirsiniz ancak. Başka çaresi yok ki. Görücü usulü evlenmek istiyorsanız görücü bekleyeceksiniz
Evet ateistim ve senin gibi türedi zircahil tebliğcileri görünce midem ağzıma geliyor.Evet ateist mısınız ? Her neyse müslümansa kişi nikah olmadan sevgilim adı altında yapılan gayri ahlaki durumlar İslamiyette haram.
Aynen öyle. Terbiyesizce üslupla defol git diye başladı, cahilce konuşuyormuşum, Arap özentisi de oldum. Seviye yerlerde. Kadının birine siz temas seviyorsunuz sanırım vs dedi. Ne demek temas sevmek ya. Nasıl böyle şeyler söyleniyor burada. Bu ne hadsizlik. İnşallah kendi gibi birini bulur da evlenir.Terbiyesizliği başlatan sensin. Sevgilisi olan insanlara alttan alta o... iması yapmaya o kadar alismissiniz soyledigin şeyler normal geliyor, Allah'tan ki satır aralarını okuyor artık insanlar ve anlıyorlar kastini. Sen ve senin gibiler çoğunluk olmaktan aldığınız güçle, genel politik havayı da arkanıza alıp sevgilisi olan insanlara "harama bulaştiniz" diyebiliyorsunuz ve dini konuların yasak olduğu bu sitede üstelik bu kadar hadsizce bir yorumu yapan SEN değil muhtemelen bu yazdıklarım yüzünden ben ceza alacam. Allah inancim olsa dünyayı senin gibilerden korusun başta derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?