• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes evlenirken hala evlenememek yaş 29 ? Okuyun lütfen??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle. Terbiyesizce üslupla defol git diye başladı, cahilce konuşuyormuşum, Arap özentisi de oldum. Seviye yerlerde. Kadının birine siz temas seviyorsunuz sanırım vs dedi. Ne demek temas sevmek ya. Nasıl böyle şeyler söyleniyor burada. Bu ne hadsizlik. İnşallah kendi gibi birini bulur da evlenir.
Söylenir söylenir. Daha neler söyleniyor da işte güya sitenin de kuralları falan filan var

Aynen öyle. Terbiyesizce üslupla defol git diye başladı, cahilce konuşuyormuşum, Arap özentisi de oldum. Seviye yerlerde. Kadının birine siz temas seviyorsunuz sanırım vs dedi. Ne demek temas sevmek ya. Nasıl böyle şeyler söyleniyor burada. Bu ne hadsizlik. İnşallah kendi gibi birini bulur da evlenir.
İnşaallah 🙂

Sen ilimle mi ateist oldun ?
Ay sen nasıl müslüman oldun acaba, anan baban müslüman diye tesadüfen muslumansin işte inançlilarin yüzde doksan dokuzu gibi. Sanki etraftan göre göre değil de uzun yıllar kafa patlatarak kendi kendine bir felsefi ekol bulmuşlar havalarina da hastayim bunların.

Sende mi ateistsin.Ateistin yorumunu begenmissin 😅 Cahil olduğun belli usluptan da

Aklı selim bir yorum geldi.Sagolun. Öyle düşünüyorum genelde, arada anksiyete yaşıyorum konu ile alakalı o kadar.
Yorumlarınız biraz sert olduğu için tepki aldınız. Yoksa evlenmeyi istemek çok doğal , çevrenizden destek isteyin tanıştırma usulü daha kolay süreç ilerler . Acele etmeyin ama hemen evlilik yoluna girmeyin iyce tanımaya calisin

Ay sen nasıl müslüman oldun acaba, anan baban müslüman diye tesadüfen muslumansin işte inançlilarin yüzde doksan dokuzu gibi. Sanki etraftan göre göre değil de uzun yıllar kafa patlatarak kendi kendine bir felsefi ekol bulmuşlar havalarina da hastayim bunların.
Sen nasıl ateist oldun Celal Şengör e bakarak mi o da taklid ??😅

Yorumlarınız biraz sert olduğu için tepki aldınız. Yoksa evlenmeyi istemek çok doğal , çevrenizden destek isteyin tanıştırma usulü daha kolay süreç ilerler . Acele etmeyin ama hemen evlilik yoluna girmeyin iyce tanımaya calisin
Farkındayım , hakettiler ama böyle yorum yapacaklarsa yapmasınlar.

Bu konudaki yorumlar site yonetimindeki demokrasi gercekten çoğulcu mu yoksa çoğunlukcu mu anlamak açısından çok iyi oldu. Konuyu takip edip kimler ceza yiyor kimler hadsizliğine rağmen çoğunluktan olduğu için yoluna devam ediyor tek tek bakicam.

göz zinası diye de bir şey var o zaman nasıl bu zinayı yapmadan vakit geçireceksiniz. İnsanlara imada bulunmadan önce kendinize bakın. Kimse burda aptal değil, onursuz veya namussuz da değil. Tanrı mısın sende insanlara imada bulunuyorsun. Aşağı görüyorsun. Kendi kafanızda kendi mahkemenizde yargılamadan önce ben kimim ki diye bi sorun. Bu yazdıklarımı bile anlayabilcek kapasiteniz olduğunu düşünmüyorum. Umarım tamda bu kapasitede biri çıkarda karşınıza o etrafta gördüğünüz mutlu mesut evliliği yaşarsınız. İyi geceler.

Bu konudaki yorumlar site yonetimindeki demokrasi gercekten çoğulcu mu yoksa çoğunlukcu mu anlamak açısından çok iyi oldu. Konuyu takip edip kimler ceza yiyor kimler hadsizliğine rağmen çoğunluktan olduğu için yoluna devam ediyor tek tek bakicam.
Evet iyi olur siteye bir faydaniz olsun.Bosluktan kirildiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back