- 25 Şubat 2024
- 79
- 9
- 3
- 30
Sen ilimle mi ateist oldun ?Evet ateistim ve senin gibi türedi zircahil tebliğcileri görünce midem ağzıma geliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ilimle mi ateist oldun ?Evet ateistim ve senin gibi türedi zircahil tebliğcileri görünce midem ağzıma geliyor.
Söylenir söylenir. Daha neler söyleniyor da işte güya sitenin de kuralları falan filan varAynen öyle. Terbiyesizce üslupla defol git diye başladı, cahilce konuşuyormuşum, Arap özentisi de oldum. Seviye yerlerde. Kadının birine siz temas seviyorsunuz sanırım vs dedi. Ne demek temas sevmek ya. Nasıl böyle şeyler söyleniyor burada. Bu ne hadsizlik. İnşallah kendi gibi birini bulur da evlenir.
İnşaallahAynen öyle. Terbiyesizce üslupla defol git diye başladı, cahilce konuşuyormuşum, Arap özentisi de oldum. Seviye yerlerde. Kadının birine siz temas seviyorsunuz sanırım vs dedi. Ne demek temas sevmek ya. Nasıl böyle şeyler söyleniyor burada. Bu ne hadsizlik. İnşallah kendi gibi birini bulur da evlenir.
Tamam buldular birbirlerine , desteğe devamSöylenir söylenir. Daha neler söyleniyor da işte güya sitenin de kuralları falan filan var
Ay sen nasıl müslüman oldun acaba, anan baban müslüman diye tesadüfen muslumansin işte inançlilarin yüzde doksan dokuzu gibi. Sanki etraftan göre göre değil de uzun yıllar kafa patlatarak kendi kendine bir felsefi ekol bulmuşlar havalarina da hastayim bunların.Sen ilimle mi ateist oldun ?
Sende mi ateistsin.Ateistin yorumunu begenmissin Cahil olduğun belli usluptan daAynen öyle. Terbiyesizce üslupla defol git diye başladı, cahilce konuşuyormuşum, Arap özentisi de oldum. Seviye yerlerde. Kadının birine siz temas seviyorsunuz sanırım vs dedi. Ne demek temas sevmek ya. Nasıl böyle şeyler söyleniyor burada. Bu ne hadsizlik. İnşallah kendi gibi birini bulur da evlenir.
Terbiyesiz misin sen ya. Sana ne ateistliğimden. Senin haddine mi???Sende mi ateistsin.Ateistin yorumunu begenmissin Cahil olduğun belli usluptan da
Yorumlarınız biraz sert olduğu için tepki aldınız. Yoksa evlenmeyi istemek çok doğal , çevrenizden destek isteyin tanıştırma usulü daha kolay süreç ilerler . Acele etmeyin ama hemen evlilik yoluna girmeyin iyce tanımaya calisinAklı selim bir yorum geldi.Sagolun. Öyle düşünüyorum genelde, arada anksiyete yaşıyorum konu ile alakalı o kadar.
Sen nasıl ateist oldun Celal Şengör e bakarak mi o da taklid ??Ay sen nasıl müslüman oldun acaba, anan baban müslüman diye tesadüfen muslumansin işte inançlilarin yüzde doksan dokuzu gibi. Sanki etraftan göre göre değil de uzun yıllar kafa patlatarak kendi kendine bir felsefi ekol bulmuşlar havalarina da hastayim bunların.
Aa yok ben karışmam.Agresifliginin sebebi belli oldu ama . ÜzüldümTerbiyesiz misin sen ya. Sana ne ateistliğimden. Senin haddine mi???
Sen ateistlere ne demek istiyorsun??? Ateist olunca agresif mi olunuyor???Aa yok ben karışmam.Agresifliginin sebebi belli oldu ama . Üzüldüm
Kibirden burnunun ucunu goremedigin için okuduklarını da anlamıyorsun. Müslümana bak tutarlılıktan gebermek üzere.Sen nasıl ateist oldun Celal Şengör e bakarak mi o da taklid ??
Evvvvetttt. Newmekan bir sürü dert açanlar var bak.Git onlara yap faydalı gerekli yorumlarını , hadi canım.SagolSen a
Sen ateistlere ne demek istiyorsun??? Ateist olunca agresif mi olunuyor???
Sen ağzından çıkanlarin ne manaya geldiğini idrak edemiyor olmayasınKibirden burnunun ucunu goremedigin için okuduklarını da anlamıyorsun. Müslümana bak tutarlılıktan gebermek üzere.
Ağzımdan çıkanların ne anlama geldiğini biliyorum. Ateistim yani Allah'a inanmıyorum demek bu da.Sen ağzından çıkanlarin ne manaya geldiğini idrak edemiyor olmayasın
Farkındayım , hakettiler ama böyle yorum yapacaklarsa yapmasınlar.Yorumlarınız biraz sert olduğu için tepki aldınız. Yoksa evlenmeyi istemek çok doğal , çevrenizden destek isteyin tanıştırma usulü daha kolay süreç ilerler . Acele etmeyin ama hemen evlilik yoluna girmeyin iyce tanımaya calisin
Zeka küpüAğzımdan çıkanların ne anlama geldiğini biliyorum. Ateistim yani Allah'a inanmıyorum demek bu da.
Evet iyi olur siteye bir faydaniz olsun.Bosluktan kirildiniz.Bu konudaki yorumlar site yonetimindeki demokrasi gercekten çoğulcu mu yoksa çoğunlukcu mu anlamak açısından çok iyi oldu. Konuyu takip edip kimler ceza yiyor kimler hadsizliğine rağmen çoğunluktan olduğu için yoluna devam ediyor tek tek bakicam.