- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
Kızzzz tövbeee böyle elti istemem laflara bakŞimdi de özenti oldum hey allahım. He öyleyim. Sana ne. Yallah hadi yaaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızzzz tövbeee böyle elti istemem laflara bakŞimdi de özenti oldum hey allahım. He öyleyim. Sana ne. Yallah hadi yaaa.
Size iyi bri şey denilmiş burdaEvet iyi olur siteye bir faydaniz olsun.Bosluktan kirildiniz.
Faydalı bilgi sordunda cevap mı almadın konuşmalarına dikkat etEvet iyi olur siteye bir faydaniz olsun.Bosluktan kirildiniz.
Kızzzz tövbeee böyle elti istemem laflara bak
Evlilik niyeti ile bakmak görüşmek farklı , göz zinası farklı bir şey. Lütfen biraz birşeyler öğrenin İslamiyet'e dair.Hangi birini düzelteyim yazdiklariniza şaşırdım.göz zinası diye de bir şey var o zaman nasıl bu zinayı yapmadan vakit geçireceksiniz. İnsanlara imada bulunmadan önce kendinize bakın. Kimse burda aptal değil, onursuz veya namussuz da değil. Tanrı mısın sende insanlara imada bulunuyorsun. Aşağı görüyorsun. Kendi kafanızda kendi mahkemenizde yargılamadan önce ben kimim ki diye bi sorun. Bu yazdıklarımı bile anlayabilcek kapasiteniz olduğunu düşünmüyorum. Umarım tamda bu kapasitede biri çıkarda karşınıza o etrafta gördüğünüz mutlu mesut evliliği yaşarsınız. İyi geceler.
Tamam aydınlattın bizi en müslüman sensin okeyyyyEvet ateist mısınız ? Her neyse müslümansa kişi nikah olmadan sevgilim adı altında yapılan gayri ahlaki durumlar İslamiyette haram.
Kız gülmeeee verilmiş sadakam varmış abbowwww aileyi birbirine katar bu
Yani şimdi "sen de 29 yaşına kadar seks yapmadın diye bu kadar agresifsin" denir bunun üzerine konu sahibine ama ben demicem site yonetimi kızmasın.Sen a
Sen ateistlere ne demek istiyorsun??? Ateist olunca agresif mi olunuyor???
SanaFaydalı bilgi sordunda cevap mı almadın konuşmalarına dikkat et
Mesele en Müslümanlık değil, sevgili olmak istememem nerelere geldi. ?Tamam aydınlattın bizi en müslüman sensin okeyyyy
Yani şimdi "sen de 29 yaşına kadar seks yapmadın diye bu kadar agresifsin" denir bunun üzerine konu sahibine ama ben demicem site yonetimi kızmasın.
Kızım bak bu sitede hiç ceza almadım senin yüzünden banlıcam az kaldıSana
Mesele en Müslümanlık değil, sevgili olmak istememem nerelere geldi. ?
Ben kimseyi yargilamadim , benim inancım yaşayış tarzım yargılandı burda !? Bilip bilmeden konunun sonuna bakıp gereksiz yorum yapmayın.Allah bile kullarını yargılamıyor aşağılamıyor sen kimsin beee terbiyesiz. Her insan kalbinin ekmeğini yer. Sende yiyorsun Allahta hak ettiğini veriyor. Ceza verirseniz de verin burda insanları ayrıştıran, bölen, aşağılayalan, sınıflara ayıran birine tahammülüm kalmadı. Etraf bunlarla doldu bee nefretten başka bişey yansıtmıyorlar insanlara.
Ben senin evlenmek istediğini başta normalmolduğunu yazdım dimi ama senin üslubun insanlara karşı saygısızlığın seni bu dille tabi alan olmaz daha çok koca dıe gezersin ortalıktaSana
Mesele en Müslümanlık değil, sevgili olmak istememem nerelere geldi. ?
Vallahi yıldırdılar artık. Hem Arap mısın diyor hem ateist misin diyor. Neymişim ben yaaa.Allah bile kullarını yargılamıyor aşağılamıyor sen kimsin beee terbiyesiz. Her insan kalbinin ekmeğini yer. Sende yiyorsun Allahta hak ettiğini veriyor. Ceza verirseniz de verin burda insanları ayrıştıran, bölen, aşağılayalan, sınıflara ayıran birine tahammülüm kalmadı. Etraf bunlarla doldu bee nefretten başka bişey yansıtmıyorlar insanlara.
senin bakış acinla sende de de durum tersi olduğu için mi bu kadar güleç sin
Kız beni güldürdün Allah’ta seni güldürsünVallahi yıldırdılar artık. Hem Arap mısın diyor hem ateist misin diyor. Neymişim ben yaaa.
Saygısızca üslupla konuşmalar. Ben de bıktım bu üslup ve ayrıştırmadan.
İlk saldiran ben olmadım ama , karşı taraf alaylı konuşunca onların üslubunca cevap verdim bende.Ben senin evlenmek istediğini başta normalmolduğunu yazdım dimi ama senin üslubun insanlara karşı saygısızlığın seni bu dille tabi alan olmaz daha çok koca dıe gezersin ortalıkta
Sen yürek falan mı yedin bacım hayırdır daha yeni üye olup buradaki herkese posta koyuyosun ?senin bakış acinla sende de de durum tersi olduğu için mi bu kadar güleç sin