• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes evlenirken hala evlenememek yaş 29 ? Okuyun lütfen??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
göz zinası diye de bir şey var o zaman nasıl bu zinayı yapmadan vakit geçireceksiniz. İnsanlara imada bulunmadan önce kendinize bakın. Kimse burda aptal değil, onursuz veya namussuz da değil. Tanrı mısın sende insanlara imada bulunuyorsun. Aşağı görüyorsun. Kendi kafanızda kendi mahkemenizde yargılamadan önce ben kimim ki diye bi sorun. Bu yazdıklarımı bile anlayabilcek kapasiteniz olduğunu düşünmüyorum. Umarım tamda bu kapasitede biri çıkarda karşınıza o etrafta gördüğünüz mutlu mesut evliliği yaşarsınız. İyi geceler.
Evlilik niyeti ile bakmak görüşmek farklı , göz zinası farklı bir şey. Lütfen biraz birşeyler öğrenin İslamiyet'e dair.Hangi birini düzelteyim yazdiklariniza şaşırdım.

Allah bile kullarını yargılamıyor aşağılamıyor sen kimsin beee terbiyesiz. Her insan kalbinin ekmeğini yer. Sende yiyorsun Allahta hak ettiğini veriyor. Ceza verirseniz de verin burda insanları ayrıştıran, bölen, aşağılayalan, sınıflara ayıran birine tahammülüm kalmadı. Etraf bunlarla doldu bee nefretten başka bişey yansıtmıyorlar insanlara.

Allah bile kullarını yargılamıyor aşağılamıyor sen kimsin beee terbiyesiz. Her insan kalbinin ekmeğini yer. Sende yiyorsun Allahta hak ettiğini veriyor. Ceza verirseniz de verin burda insanları ayrıştıran, bölen, aşağılayalan, sınıflara ayıran birine tahammülüm kalmadı. Etraf bunlarla doldu bee nefretten başka bişey yansıtmıyorlar insanlara.
Ben kimseyi yargilamadim , benim inancım yaşayış tarzım yargılandı burda !? Bilip bilmeden konunun sonuna bakıp gereksiz yorum yapmayın.

Sana

Mesele en Müslümanlık değil, sevgili olmak istememem nerelere geldi. ?
Ben senin evlenmek istediğini başta normalmolduğunu yazdım dimi ama senin üslubun insanlara karşı saygısızlığın seni bu dille tabi alan olmaz daha çok koca dıe gezersin ortalıkta

Vallahi yıldırdılar artık. Hem Arap mısın diyor hem ateist misin diyor. Neymişim ben yaaa.
Saygısızca üslupla konuşmalar. Ben de bıktım bu üslup ve ayrıştırmadan.

Vallahi yıldırdılar artık. Hem Arap mısın diyor hem ateist misin diyor. Neymişim ben yaaa.
Saygısızca üslupla konuşmalar. Ben de bıktım bu üslup ve ayrıştırmadan.
Kız beni güldürdün 🤣Allah’ta seni güldürsün

Ben senin evlenmek istediğini başta normalmolduğunu yazdım dimi ama senin üslubun insanlara karşı saygısızlığın seni bu dille tabi alan olmaz daha çok koca dıe gezersin ortalıkta
İlk saldiran ben olmadım ama , karşı taraf alaylı konuşunca onların üslubunca cevap verdim bende.

Ablacım ben seni anladım. Yaptığın bütün hakaretlere de bayıldım. Ama senin anlamadığın bir şey var; yaşıtın muhafazakar, yakışıklı, eğitimli, kültürlü, eli ekmek tutan erkekler çoktan evlendi, hanımları üçüncü bebeğe hamile. Geriye bir sen bir de çürük çarık adamlar kaldı. İlla evlencem diyorsan birine razı olacan artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back