• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes evlenirken hala evlenememek yaş 29 ? Okuyun lütfen??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok cahil bir yaklaşım İslamiyette yok böyle birşey.Allahu Teala zina yapmayın demiyor ayette "Zinaya yaklaşmayın " diyor.
Sizin yazdıklarınız cahilce değil öyle miii??? Yaşlı anne nedir ya hakaret gibi asıl cahilce yaklaşan sensin. Ayrıca sana kimse git seviş demedi.
Yandım bittim tutuştum evlenemedim havasındasın, önce bir sakinleş nefes allll.
O zaman bu kadar tutuşma evlenmek için cahilce😂😂😂

Evet. Evlenmek istemesi çok normal ama sanırım kendisi henüz tam o olgunluğa sahip değil. Ben yazdıklarından onu hissettim. Yaşlı anne, harama bulaşmak, uzun boylu olmak vs vs 😂😂😂
Size göre haram helal mevzusu yaşlı insanlarda mi oluyor ? Genç biri söyleyince o olgunluğa sahip olmamis mi oluyor 😁

Sizin yazdıklarınız cahilce değil öyle miii??? Yaşlı anne nedir ya hakaret gibi asıl cahilce yaklaşan sensin. Ayrıca sana kimse git seviş demedi.
Yandım bittim tutuştum evlenemedim havasındasın, önce bir sakinleş nefes allll.
O zaman bu kadar tutuşma evlenmek için cahilce😂😂😂
Anksiyete dedim, ya konuyu düzgün takip edin ya da defolun gidin. Bahsettiğiniz sevgililikte sevisme öpüşme el ele tutuşma yok mu sizin ? Ne var peki Sevgililik adını alıyor ?

Katılıyorum. Herkes gereksiz yüklenmiş.
İnancı gereği sevgili yapmıyor ve haram olduğunu söylüyor bununla bile dalga geçiliyor.
Oysaki kuralları konu sahibi belirlemiyor.
Bir de evlilik için dua edilmesini saçma bulanlar olmuş. Bende onları garipsedim.
İnsan evlilik istediği için dua edemez mi?
Gerçi evlenmek istemesini bile saçma bulanlar var.
Çok can sıkıcı yorumlar var.
Keşke okumasaydım, 🤢
Çok teşekkür ederim, birileri beni anlamış gerçekten.

Anksiyete dedim, ya konuyu düzgün takip edin ya da defolun gidin. Bahsettiğiniz sevgililikte sevisme öpüşme el ele tutuşma yok mu sizin ? Ne var peki Sevgililik adını alıyor ?
Terbiyesiz, seviyesiz. Ne demek defolun gidin. Sen yallah hadi. İnşallah kendin gibi birini bulursun bu seviyesizlikle🤲🏻🌟

Konu sahibine gösterilen tepkiyi anlamadım. Dindar kimselerin bir kısmına göre sevgili olmak öpüşmek sevişmek haramdır ve kendi inancına göre bu tür yakinlasmalara girmeden görücü usulü birini bulup tanıyıp konuşup evlenmek istiyor. Bazi inanclara gore evlenmeden once öpüşmek sevismek harama bulasmak degil mi? Biz katilalim katilmayalim kadinin inanci bu sekilde. Bu şekilde evlenen de çok fazla insan var ülkemizde. Cinsel ilişkiyi ve her turlu duygusal iliskiyi de evlilik sonrasına erteledigine göre 29da evlenmek istemesi de normal değil mi? Birçoğumuz 29 yaşında evlenmesek de cinsel duygusal hayatimiz olmuştu. Konu sahibinin bunlari yaşamak istemesi bana normal geldi aslında.

Bence etrafına haber salmaya devam etmelisin. Ama seciciliginden ve tanıma sürecinin uzunluğundan taviz vermemeye devam etmelisin kimseye bu son umudum filan gibi yaklasmamalisin. Ve de daha yaşın da genç bence umutsuzluğa kapılma.
Teşekkür ederim, yaşım 29 sevgili olmadım hep ciddi niyetle görüştüm tanisdim anlaşamadık olmadı.Buraya yazdım ama çoğu kişi sığ zihniyet yapıları ile yorum yapmaya çalışınca bende gerildim biraz

Siz temasa alismissiniz o olmadan olmaz sanıyorsunuz heralde.Her şeyin bir yakışanı var genç bekar bir kızım neden ikinci evlilik vs diyorsunuz . Çok kaba ve te düşüncesiz bir yaklasim.Yorum yapmayın, uzaklaşın konudan.Gule gule
Ne demek temasa alışmış ya. Ne terbiyesizsin sen. Ne demek istiyorsun kadına şimdi???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back