Herkes evlenirken hala evlenememek yaş 29 ? Okuyun lütfen??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok cahil bir yaklaşım İslamiyette yok böyle birşey.Allahu Teala zina yapmayın demiyor ayette "Zinaya yaklaşmayın " diyor.
Sizin yazdıklarınız cahilce değil öyle miii??? Yaşlı anne nedir ya hakaret gibi asıl cahilce yaklaşan sensin. Ayrıca sana kimse git seviş demedi.
Yandım bittim tutuştum evlenemedim havasındasın, önce bir sakinleş nefes allll.
O zaman bu kadar tutuşma evlenmek için cahilce

Evet. Evlenmek istemesi çok normal ama sanırım kendisi henüz tam o olgunluğa sahip değil. Ben yazdıklarından onu hissettim. Yaşlı anne, harama bulaşmak, uzun boylu olmak vs vs
Size göre haram helal mevzusu yaşlı insanlarda mi oluyor ? Genç biri söyleyince o olgunluğa sahip olmamis mi oluyor

Anksiyete dedim, ya konuyu düzgün takip edin ya da defolun gidin. Bahsettiğiniz sevgililikte sevisme öpüşme el ele tutuşma yok mu sizin ? Ne var peki Sevgililik adını alıyor ?

Çok teşekkür ederim, birileri beni anlamış gerçekten.

Anksiyete dedim, ya konuyu düzgün takip edin ya da defolun gidin. Bahsettiğiniz sevgililikte sevisme öpüşme el ele tutuşma yok mu sizin ? Ne var peki Sevgililik adını alıyor ?
Terbiyesiz, seviyesiz. Ne demek defolun gidin. Sen yallah hadi. İnşallah kendin gibi birini bulursun bu seviyesizlikle

Teşekkür ederim, yaşım 29 sevgili olmadım hep ciddi niyetle görüştüm tanisdim anlaşamadık olmadı.Buraya yazdım ama çoğu kişi sığ zihniyet yapıları ile yorum yapmaya çalışınca bende gerildim biraz

Ne demek temasa alışmış ya. Ne terbiyesizsin sen. Ne demek istiyorsun kadına şimdi???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…