Ben düşünemiyorum onları sağolun.Muhafazakarım diyor mazallah internette fikfik atıyorsunçevreye haber sal görücü usulu istiyorum annene söyle ayarlar bu şekil olur görücü istiyorsanız
Sevgili olmak ayrı, mesafeyi koruyarak İslami çerçevede görüşme süreci farklı.Yani sevgili olup beğenmezseniz ayrılacaksınız. Tek fark birilerinin tanıştırmış olması olacak. E yine harama bulaşacaksınız.
Sizin yazdıklarınız cahilce değil öyle miii??? Yaşlı anne nedir ya hakaret gibi asıl cahilce yaklaşan sensin. Ayrıca sana kimse git seviş demedi.Çok cahil bir yaklaşım İslamiyette yok böyle birşey.Allahu Teala zina yapmayın demiyor ayette "Zinaya yaklaşmayın " diyor.
Size göre haram helal mevzusu yaşlı insanlarda mi oluyor ? Genç biri söyleyince o olgunluğa sahip olmamis mi oluyorEvet. Evlenmek istemesi çok normal ama sanırım kendisi henüz tam o olgunluğa sahip değil. Ben yazdıklarından onu hissettim. Yaşlı anne, harama bulaşmak, uzun boylu olmak vs vs
Ee olmasin napalim dünyanın sonumu ? Herkes evlenecek diye bir kural mi var. evse kalmayayom diye evlenip Domates niye almadın bu yemek niye tuzlu diye ömür mu heba edelimDüşününce olan birşey değil evlilik maalesef
Sen gerçekten cahilce davranıyorsun. Sen konunda yaşlı anne demedin miiii?? Sen daha okuduğunu anlamıyorsunSize göre haram helal mevzusu yaşlı insanlarda mi oluyor ? Genç biri söyleyince o olgunluğa sahip olmamis mi oluyor
Anksiyete dedim, ya konuyu düzgün takip edin ya da defolun gidin. Bahsettiğiniz sevgililikte sevisme öpüşme el ele tutuşma yok mu sizin ? Ne var peki Sevgililik adını alıyor ?Sizin yazdıklarınız cahilce değil öyle miii??? Yaşlı anne nedir ya hakaret gibi asıl cahilce yaklaşan sensin. Ayrıca sana kimse git seviş demedi.
Yandım bittim tutuştum evlenemedim havasındasın, önce bir sakinleş nefes allll.
O zaman bu kadar tutuşma evlenmek için cahilce
Bakış açısı.Ee olmasin napalim dünyanın sonumu ? Herkes evlenecek diye bir kural mi var. evse kalmayayom diye evlenip Domates niye almadın bu yemek niye tuzlu diye ömür mu heba edelim
Yazmayı pek sevmiyorum , ifadelerim eksik kalmış olabilir evetŞimdi sende haklısın ama kendini ifade edememiş te olabilir dimi ilk konusu belli ki
Daha neler neler var hem deAnksiyete dedim, ya konuyu düzgün takip edin ya da defolun gidin. Bahsettiğiniz sevgililikte sevisme öpüşme el ele tutuşma yok mu sizin ? Ne var peki Sevgililik adını alıyor ?
Çok teşekkür ederim, birileri beni anlamış gerçekten.Katılıyorum. Herkes gereksiz yüklenmiş.
İnancı gereği sevgili yapmıyor ve haram olduğunu söylüyor bununla bile dalga geçiliyor.
Oysaki kuralları konu sahibi belirlemiyor.
Bir de evlilik için dua edilmesini saçma bulanlar olmuş. Bende onları garipsedim.
İnsan evlilik istediği için dua edemez mi?
Gerçi evlenmek istemesini bile saçma bulanlar var.
Çok can sıkıcı yorumlar var.
Keşke okumasaydım,
Kız gel seni elti yapayım dedim ne cevap vermedinYazmayı pek sevmiyorum , ifadelerim eksik kalmış olabilir evet
Terbiyesiz, seviyesiz. Ne demek defolun gidin. Sen yallah hadi. İnşallah kendin gibi birini bulursun bu seviyesizlikleAnksiyete dedim, ya konuyu düzgün takip edin ya da defolun gidin. Bahsettiğiniz sevgililikte sevisme öpüşme el ele tutuşma yok mu sizin ? Ne var peki Sevgililik adını alıyor ?
Teşekkür ederim, yaşım 29 sevgili olmadım hep ciddi niyetle görüştüm tanisdim anlaşamadık olmadı.Buraya yazdım ama çoğu kişi sığ zihniyet yapıları ile yorum yapmaya çalışınca bende gerildim birazKonu sahibine gösterilen tepkiyi anlamadım. Dindar kimselerin bir kısmına göre sevgili olmak öpüşmek sevişmek haramdır ve kendi inancına göre bu tür yakinlasmalara girmeden görücü usulü birini bulup tanıyıp konuşup evlenmek istiyor. Bazi inanclara gore evlenmeden once öpüşmek sevismek harama bulasmak degil mi? Biz katilalim katilmayalim kadinin inanci bu sekilde. Bu şekilde evlenen de çok fazla insan var ülkemizde. Cinsel ilişkiyi ve her turlu duygusal iliskiyi de evlilik sonrasına erteledigine göre 29da evlenmek istemesi de normal değil mi? Birçoğumuz 29 yaşında evlenmesek de cinsel duygusal hayatimiz olmuştu. Konu sahibinin bunlari yaşamak istemesi bana normal geldi aslında.
Bence etrafına haber salmaya devam etmelisin. Ama seciciliginden ve tanıma sürecinin uzunluğundan taviz vermemeye devam etmelisin kimseye bu son umudum filan gibi yaklasmamalisin. Ve de daha yaşın da genç bence umutsuzluğa kapılma.
Ne demek temasa alışmış ya. Ne terbiyesizsin sen. Ne demek istiyorsun kadına şimdi???Siz temasa alismissiniz o olmadan olmaz sanıyorsunuz heralde.Her şeyin bir yakışanı var genç bekar bir kızım neden ikinci evlilik vs diyorsunuz . Çok kaba ve te düşüncesiz bir yaklasim.Yorum yapmayın, uzaklaşın konudan.Gule gule
Sohbet ediyordur işte. İnternette herkes sanal seks yapıyor yapmıyordur herhalde
Terbiyesizliği yapan belli.Anlamadiniz sanırım yazılanları ?Ne demek temasa alışmış ya. Ne terbiyesizsin sen. Ne demek istiyorsun kadına şimdi???
Yallah başka kapıya. Ağzını bozuyorsun sen. Seviyesiz. Senin gibilerle konuşmam ben.Terbiyesizliği yapan belli.Anlamadiniz sanırım yazılanları ?
Allah'ım nasıl bir güzellik bu koptum yaaaa gece geceForumda yenisiniz galiba.
Yallah başka kapıya. Ağzını bozuyorsun sen. Seviyesiz. Senin gibilerle konuşmam ben.gzinizi bozan sizsiniz.Sevgili olmak istemem battı size.
Ağzımızı bozan sizsiniz, sevgili olmak istemem battı size.Gule güle.Yallah başka kapıya. Ağzını bozuyorsun sen. Seviyesiz. Senin gibilerle konuşmam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?