Herkes evlenirken hala evlenememek yaş 29 ? Okuyun lütfen??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılıyorum. Herkes gereksiz yüklenmiş.
İnancı gereği sevgili yapmıyor ve haram olduğunu söylüyor bununla bile dalga geçiliyor.
Oysaki kuralları konu sahibi belirlemiyor.
Bir de evlilik için dua edilmesini saçma bulanlar olmuş. Bende onları garipsedim.
İnsan evlilik istediği için dua edemez mi?
Gerçi evlenmek istemesini bile saçma bulanlar var.
Çok can sıkıcı yorumlar var.
Keşke okumasaydım,

Sohbet ediyordur işte. İnternette herkes sanal seks yapıyor yapmıyordur herhalde

Dua edilmez, olumlama yapılır evrene mesaj gönderilir

Evlenmek istemesi gayet doğal. Kimse konu sahibine seviş demiyor ama sanki yandım bittim evlenemedim havasında. Ayrıca tanımlamaları da hoş değil. Mesela siz yaşlı anne misiniz?? Belli bir yaştan sonra çocuk sahibi olunca yaşlı anne olunuyormuş. Bir insan sırf çocuk yapmak için evlenmemeli.

shsdhfdhdfh inançlı birinin dua edip ellerini Allaha açmasını anlarım ama şu enerji menerji işleri tamamen saçmalık yahuuuu. Dinle pek aram yok, ama inançlı insanları %100 anlıyorum bu konuda amma velakin evrene mesaj falan atmanın gerçekten hiçbir mantığı yok. Cool görünücem diye saçmalayan beyaz yakalı miti sadece, o da son 10 yılda ortaya çıktı. Dua niye edilmesin ayrıca, bizim ülkede yaşayan tüm Müslümanlara verilen bu şahane akılın var mı bir dayanağı?

Haklısınız katılıyorum. İfade ediş biçimleri hoş değil.

Yoo isteyen dua eder isteyen olumlama yapar. Ama ikisinde de oturup beklerseniz çok beklersiniz. Çaba sarfetmeden bir şey elde edilmez. Her konuda böyledir bu. İster eş isteyin, ister iş isteyin, ister başka bişey oturup bekleyene altın tepside sunulmuyor.

Her tür inanca saygı duyalım cherry mesela ben falaaddin uygulamasına inanıyorum bazen iyi bisey söylerse 5 yıldız veriyorum. Bazen de chatgptye geleceğimi soruyorum ama o kadar gelişmemiş söyleyemiyor inşallah bir sonraki sürümü geleceği de bilen bi model olur.

hayirlisi boyleymis diye dusunun lutfennnnnn

Muhafazakar erkekler genelde daha erken evleniyor, harama bulasmamak adına . Sizin yaş grubunda doğru düzgün bekar kaldığını sanmıyorum. Bir de internetten nasıl tanıştınız? Bu kadar dikkatli biri olarak çok merak ettim .

bebişim saygılı olucaksan o zaman dua edilmez gibi bir şey yazamazsın, Müslümanların inanç dayanağı olan bir noktayı yok sayıp o öyle değil bak böyle yap diye akıl veremezsin. Bazı inançlara da saygı duyamıyorum maalesef, enerji menerji olumlama son yıllarda üredi bu inanç mı şimdi, birileri çıkıp umut tacirliği yapıyor. Madem çok geçerli bir inanç bu neden diğer ülkelerde yok ... bizim ülkede kafalar çok karışık dua etme diyen biri dini dikkate almıyordur eee ateistsen de gidip çere çöpe inanmazsın, inançsızsındır.

Siz temasa alismissiniz o olmadan olmaz sanıyorsunuz heralde.Her şeyin bir yakışanı var genç bekar bir kızım neden ikinci evlilik vs diyorsunuz . Çok kaba ve te düşüncesiz bir yaklasim.Yorum yapmayın, uzaklaşın konudan.Gule gule

Yok kız şaka yaptım falaaddine inanmıyorum yani her zaman inanmıyorum

hayirlisi boyleymis diye dusunun lutfennnnnn
Aklı selim bir yorum geldi.Sagolun. Öyle düşünüyorum genelde, arada anksiyete yaşıyorum konu ile alakalı o kadar.

Çok cahil bir yaklaşım İslamiyette yok böyle birşey.Allahu Teala zina yapmayın demiyor ayette "Zinaya yaklaşmayın " diyor.

Erkeklerle nasıl tanışmayı planlıyorsunuz peki? Evlilik bir kadınla bir erkek arasında yapılıyor ya hani, iletişim kurmadan nasıl tanışacaksınız?
İletişim kurmamayi nerden çıkardınız ?:))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…