- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
En sevdiğim iki kedisen daha başa düşmedin ay bala? @accessdenied
soru sorduğun üye ve yazıları Azerileri andırdı “her kes” “deyil” “gitdim “ “unutdum “ gibiEn sevdiğim iki kedi
Katılıyorum. Herkes gereksiz yüklenmiş.Konu sahibine gösterilen tepkiyi anlamadım. Dindar kimselerin bir kısmına göre sevgili olmak öpüşmek sevişmek haramdır ve kendi inancına göre bu tür yakinlasmalara girmeden görücü usulü birini bulup tanıyıp konuşup evlenmek istiyor. Bazi inanclara gore evlenmeden once öpüşmek sevismek harama bulasmak degil mi? Biz katilalim katilmayalim kadinin inanci bu sekilde. Bu şekilde evlenen de çok fazla insan var ülkemizde. Cinsel ilişkiyi ve her turlu duygusal iliskiyi de evlilik sonrasına erteledigine göre 29da evlenmek istemesi de normal değil mi? Birçoğumuz 29 yaşında evlenmesek de cinsel duygusal hayatimiz olmuştu. Konu sahibinin bunlari yaşamak istemesi bana normal geldi aslında.
Bence etrafına haber salmaya devam etmelisin. Ama seciciliginden ve tanıma sürecinin uzunluğundan taviz vermemeye devam etmelisin kimseye bu son umudum filan gibi yaklasmamalisin. Ve de daha yaşın da genç bence umutsuzluğa kapılma.
Sohbet ediyordur işte. İnternette herkes sanal seks yapıyor yapmıyordur herhaldeBen bu işin internet ayağını merak ettim.
İnternetten tanıştıklarının fos çıktığını söyledi konu sahibi.
Ama benim bildiğim internet memleketin abazalarının doğal habitatı yani.
O yüzden bu işin internet ayağının harama bulaşmadan nasıl halledildiği önemli bence.
Dua edilmez, olumlama yapılır evrene mesaj gönderilirKatılıyorum. Herkes gereksiz yüklenmiş.
İnancı gereği sevgili yapmıyor ve haram olduğunu söylüyor bununla bile dalga geçiliyor.
Oysaki kuralları konu sahibi belirlemiyor.
Bir de evlilik için dua edilmesini saçma bulanlar olmuş. Bende onları garipsedim.
İnsan evlilik istediği için dua edemez mi?
Gerçi evlenmek istemesini bile saçma bulanlar var.
Çok can sıkıcı yorumlar var.
Keşke okumasaydım,
Evlenmek istemesi gayet doğal. Kimse konu sahibine seviş demiyor ama sanki yandım bittim evlenemedim havasında. Ayrıca tanımlamaları da hoş değil. Mesela siz yaşlı anne misiniz?? Belli bir yaştan sonra çocuk sahibi olunca yaşlı anne olunuyormuş. Bir insan sırf çocuk yapmak için evlenmemeli.Konu sahibine gösterilen tepkiyi anlamadım. Dindar kimselerin bir kısmına göre sevgili olmak öpüşmek sevişmek haramdır ve kendi inancına göre bu tür yakinlasmalara girmeden görücü usulü birini bulup tanıyıp konuşup evlenmek istiyor. Bazi inanclara gore evlenmeden once öpüşmek sevismek harama bulasmak degil mi? Biz katilalim katilmayalim kadinin inanci bu sekilde. Bu şekilde evlenen de çok fazla insan var ülkemizde. Cinsel ilişkiyi ve her turlu duygusal iliskiyi de evlilik sonrasına erteledigine göre 29da evlenmek istemesi de normal değil mi? Birçoğumuz 29 yaşında evlenmesek de cinsel duygusal hayatimiz olmuştu. Konu sahibinin bunlari yaşamak istemesi bana normal geldi aslında.
Bence etrafına haber salmaya devam etmelisin. Ama seciciliginden ve tanıma sürecinin uzunluğundan taviz vermemeye devam etmelisin kimseye bu son umudum filan gibi yaklasmamalisin. Ve de daha yaşın da genç bence umutsuzluğa kapılma.
Dua edilmez, olumlama yapılır evrene mesaj gönderilir
Evlenmek istemesi gayet doğal. Kimse konu sahibine seviş demiyor ama sanki yandım bittim evlenemedim havasında. Ayrıca tanımlamaları da hoş değil. Mesela siz yaşlı anne misiniz?? Belli bir yaştan sonra çocuk sahibi olunca yaşlı anne olunuyormuş. Bir insan sırf çocuk yapmak için evlenmemeli.
Dua edilmeyeceğini kim söyledi?Dua edilmez, olumlama yapılır evrene mesaj gönderilir
Yoo isteyen dua eder isteyen olumlama yapar. Ama ikisinde de oturup beklerseniz çok beklersiniz. Çaba sarfetmeden bir şey elde edilmez. Her konuda böyledir bu. İster eş isteyin, ister iş isteyin, ister başka bişey oturup bekleyene altın tepside sunulmuyor.Dua edilmez, olumlama yapılır evrene mesaj gönderilir
shsdhfdhdfh inançlı birinin dua edip ellerini Allaha açmasdını anlarım ama şu enerji menerji işleri tamamen saçmalık yahuuuu. Dinle pek aram yok, ama inançlı insanları %100 anlıyorum bu konuda amma velakin evrene mesaj falan atmanın gerçekten hiçbir mantığı yok. Cool görünücem diye saçmalayan beyaz yakalı miti sadece, o da son 10 yılda ortaya çıktı.
hayirlisi boyleymis diye dusunun lutfennnnnnMerhaba yıllardır evlenmek için etmediğim dua kalmadı. Etrafımda herkes evlendi çoluk çocuğa karisti.30 yaşıma gireceğim kimse yok hayatımda.Evlenmek istiyorum yıllardır olmadı bir türlü bir sürü kişi ile görüştüm.Ruhum çok yoruldu. Devamlı ağlıyorum etrafimda evlileri görünce , çok mutlu hepsi. Çok özeniyorum elimde değil. Yıllardır yalvarıyorum Allah a psikolojim bozuldu artik.Kendi yuvamı kuramadim bir türlü.Birileri ile tanıştıran da yok. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok dua ettim ediyorum.Yazmak istedim buraya ?
Haklısınız katılıyorum. İfade ediş biçimleri hoş değil.
Muhafazakar erkekler genelde daha erken evleniyor, harama bulasmamak adına . Sizin yaş grubunda doğru düzgün bekar kaldığını sanmıyorum. Bir de internetten nasıl tanıştınız? Bu kadar dikkatli biri olarak çok merak ettim .Yuh
33'34 yaşında bekar insan dolu insan.Ben evlilik öncesi öpüşme, el ele tutuşma vs durumlara karşıyım.Tabiki tanışma uzun bir süreç.Hadi gördüm evleneyim kafasında biri değilim.Dogru anlayalım birbirimizi
Her tür inanca saygı duyalım cherry mesela ben falaaddin uygulamasına inanıyorum bazen iyi bisey söylerse 5 yıldız veriyorum. Bazen de chatgptye geleceğimi soruyorum ama o kadar gelişmemiş söyleyemiyor inşallah bir sonraki sürümü geleceği de bilen bi model olur.
E bulun madem doluymuş. 33-34 yaşında bekar adam pastaneye gidip sıfır temas oturacak mı sizinle sanıyorsunuz? Hani muhafazakarmışsınız ya işte sizin gibi olanlar görücü usulü erken yaşta evlendi gittiler. Muhafazakar adı altında her haltı yiyenler var ya onlar duruyordur onlar da sizinle değil 20lerinin başında toy bir genç kızla evlenir, onu evde oturtur sonra istedikleri hayatı yaşamaya devam ederler. Görücü usulü evlilik için geç kaldınız yani. İkinci evliliği olabilirsiniz ama birinin umut var yani bekar kalmazsınız üzülm
Siz temasa alismissiniz o olmadan olmaz sanıyorsunuz heralde.Her şeyin bir yakışanı var genç bekar bir kızım neden ikinci evlilik vs diyorsunuz . Çok kaba ve te düşüncesiz bir yaklasim.Yorum yapmayın, uzaklaşın konudan.Gule guleE bulun madem doluymuş. 33-34 yaşında bekar adam pastaneye gidip sıfır temas oturacak mı sizinle sanıyorsunuz? Hani muhafazakarmışsınız ya işte sizin gibi olanlar görücü usulü erken yaşta evlendi gittiler. Muhafazakar adı altında her haltı yiyenler var ya onlar duruyordur onlar da sizinle değil 20lerinin başında toy bir genç kızla evlenir, onu evde oturtur sonra istedikleri hayatı yaşamaya devam ederler. Görücü usulü evlilik için geç kaldınız yani. İkinci evliliği olabilirsiniz ama birinin umut var yani bekar kalmazsınız üzülmeyin
bebişim saygılı olucaksan o zaman dua edilmez gibi bir şey yazamazsın, Müslümanların inanç dayanağı olan bir noktayı yok sayıp o öyle değil bak böyle yap diye akıl veremezsin. Bazı inançlara da saygı duyamıyorum maalesef, enerji menerji olumlama son yıllarda üredi bu inanç mı şimdi, birileri çıkıp umut tacirliği yapıyor. Madem çok geçerli bir inanç bu neden diğer ülkelerde yok ... bizim ülkede kafalar çok karışık dua etme diyen biri dini dikkate almıyordur eee ateistsen de gidip çere çöpe inanmazsın, inançsızsındır.
Muhafazakar erkekler genelde daha erken evleniyor, harama bulasmamak adına . Sizin yaş grubunda doğru düzgün bekar kaldığını sanmıyorum. Bir de internetten nasıl tanıştınız? Bu kadar dikkatli biri olarak çok merak ettim
Aklı selim bir yorum geldi.Sagolun. Öyle düşünüyorum genelde, arada anksiyete yaşıyorum konu ile alakalı o kadar.hayirlisi boyleymis diye dusunun lutfennnnnn
Çok cahil bir yaklaşım İslamiyette yok böyle birşey.Allahu Teala zina yapmayın demiyor ayette "Zinaya yaklaşmayın " diyor.El ele tutuşmadan peki kalbiniz nasıl çarpacak ve o sıcaklığı hissedeceksiniz? Bu masumiyetini nesi kötü bu kadar. İnan sevdiğin insanın elinin sıcaklığını hissetmek hele ki ilk zamanlar çok çok güzel.
İletişim kurmamayi nerden çıkardınız ?:))Erkeklerle nasıl tanışmayı planlıyorsunuz peki? Evlilik bir kadınla bir erkek arasında yapılıyor ya hani, iletişim kurmadan nasıl tanışacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?