Evet. Evlenmek istemesi çok normal ama sanırım kendisi henüz tam o olgunluğa sahip değil. Ben yazdıklarından onu hissettim. Yaşlı anne, harama bulaşmak, uzun boylu olmak vs vsİşin şakası bir yana evlenmek istemesi çok normal yani yaşı evlenmek için normal bence insan birşeyler olsun istiyor hayatında sevmek sevilmek evlilikte asla kötü değil kötü gibi lanse edilmiş bende evliyim tabikide bazı zamanlar anlaşmazlıklar olabilir ama bu evliliğin kötü olduğu anlamına gelmiyor
E tabi uzun boylu olması lazım bende uzunum soyledim.Tebrik ederim bu konuya dikkat çektiğiniz icinKaynınız uzun boyluysa,eğitimliyse bence de bu iş olur
Şimdi sende haklısın ama kendini ifade edememiş te olabilir dimi ilk konusu belli kiEvet. Evlenmek istemesi çok normal ama sanırım kendisi henüz tam o olgunluğa sahip değil. Ben yazdıklarından onu hissettim. Yaşlı anne, harama bulaşmak, uzun boylu olmak vs vs
Konu sahibi bence bir özelden görüşün ya kısmetin nereden çıkacağı belli olmaz. Boyu boyuna,yaşı da yaşına uygunBende olur dir düşünmüştüm
Yurt dışı düşünüyor olması lazım ama eksik söyleme kızKonu sahibi bence bir özelden görüşün ya kısmetin nereden çıkacağı belli olmaz. Boyu boyuna,yaşı da yaşına uygun
Yok ben size hak veriyorum uzun boylu birini isteyebilirsiniz benim boyum 1.73 çok uzun sayılmam ama olursa ben de 1.80 üzeri isterimE tabi uzun boylu olması lazım bende uzunum soyledim.Tebrik ederim bu konuya dikkat çektiğiniz icin
Daha birkaç gün önce karşıma bir video çıktı. Evliliğe karşı anksiyetenizi halletmeden evlenmeye yeltenmeyin tarzındaydı.Uzun boylu okumuş güzel bir kızım.Biraz fazla seçici davraniyorum.Nasip , kısmet bu işler.Buna inanıyorum. Allah tüm isteyenlere hayırlı afiyetli bir evlilik nasip etsin. Anksiyete var biraz.. Biraz öncede böyle bir durumda iken konu açtım. Şuan iyiyim.Bazi yorumlar art niyetli , dalga geçme amaçlı yazılmış. Yorum yapmak zorunda değildiniz. Neyse iyi akşamlar.
Sipariş üzerine mi istiyosunuz kız kocalarıYok ben size hak veriyorum uzun boylu birini isteyebilirsiniz benim boyum 1.73 çok uzun sayılmam ama olursa ben de 1.80 üzeri isterim
YuhKusura bakmayın ama sizin zihniyetinizdeki insanlar harama bulaşmamak adına annelerinin bulduğu biriyle 19-20 yaşlarında evlenip gittiler. Sizin yaş olmuş 29. Bu yaşa beklemez kimse. İkinci evliliğe tamamsanız o olur ancak
33'34 yaşında bekar insan dolu insan.Ben evlilik öncesi öpüşme, el ele tutuşma vs durumlara karşıyım.Tabiki tanışma uzun bir süreç.Hadi gördüm evleneyim kafasında biri değilim.Dogru anlayalım birbirimiziKusura bakmayın ama sizin zihniyetinizdeki insanlar harama bulaşmamak adına annelerinin bulduğu biriyle 19-20 yaşlarında evlenip gittiler. Sizin yaş olmuş 29. Bu yaşa beklemez kimse. İkinci evliliğe tamamsanız o olur ancak
Öyle olduğunu umut ediyorumŞimdi sende haklısın ama kendini ifade edememiş te olabilir dimi ilk konusu belli ki
Aman istemek bedavaSipariş üzerine mi istiyosunuz kız kocaları
Bak konu sahibi kaçtı yine eltisiz kaldım korkuttunuz kızı yaAman istemek bedavaBen daha önce 1.67, 1.70 aralığında tiplerle de takıldım. Topuklu giyince bozuluyorlardı onların komplekslerini çekemem. Kompleksiz bir erkekse sorun yok ama öylesi de zor bulunuyor
El ele tutuşmadan peki kalbiniz nasıl çarpacak ve o sıcaklığı hissedeceksiniz? Bu masumiyetini nesi kötü bu kadar. İnan sevdiğin insanın elinin sıcaklığını hissetmek hele ki ilk zamanlar çok çok güzel.Yuh
33'34 yaşında bekar insan dolu insan.Ben evlilik öncesi öpüşme, el ele tutuşma vs durumlara karşıyım.Tabiki tanışma uzun bir süreç.Hadi gördüm evleneyim kafasında biri değilim.Dogru anlayalım birbirimizi
Konuyla alakasız ama siz yabancı mısınız? Sanki bunu da sormuştum size daha önce.her kes mutlu falan diyil evlilerinde cogu kesge bekar kalsaydim diyolar inan.. 29 yas cok diyil cogu insan 30 kadar hic evlilik.dusunmuyo. Rabbim karsina adam gibi adam cikarsin insallah
Yurt dışına çıkmak istemiyordur belkiBak konu sahibi kaçtı yine eltisiz kaldım korkuttunuz kızı ya
Belkide şaka yaptımYurt dışına çıkmak istemiyordur belkiBizim suçumuz yok ki
Yuh
33'34 yaşında bekar insan dolu insan.Ben evlilik öncesi öpüşme, el ele tutuşma vs durumlara karşıyım.Tabiki tanışma uzun bir süreç.Hadi gördüm evleneyim kafasında biri değilim.Dogru anlayalım birbirimizi
Fos değil pos çıkmış.İnternetten tanıştıklarının fos çıktığını söyledi konu sahibi.
sen daha başa düşmedin ay bala?Konuyla alakasız ama siz yabancı mısınız? Sanki bunu da sormuştum size daha önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?