Herkes evlenirken hala evlenememek yaş 29 ? Okuyun lütfen??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet. Evlenmek istemesi çok normal ama sanırım kendisi henüz tam o olgunluğa sahip değil. Ben yazdıklarından onu hissettim. Yaşlı anne, harama bulaşmak, uzun boylu olmak vs vs

Evet. Evlenmek istemesi çok normal ama sanırım kendisi henüz tam o olgunluğa sahip değil. Ben yazdıklarından onu hissettim. Yaşlı anne, harama bulaşmak, uzun boylu olmak vs vs
Şimdi sende haklısın ama kendini ifade edememiş te olabilir dimi ilk konusu belli ki

Daha birkaç gün önce karşıma bir video çıktı. Evliliğe karşı anksiyetenizi halletmeden evlenmeye yeltenmeyin tarzındaydı.

Etrafınızdaki örneklere de aldırmayın. Bazı arkadaşlarımın kocaman çocukları varken bazıları hala bekar. O bekarlar olmasaydı beni toprağa gömün derdim herhalde Korkulacak bir şey yok. Siz evliliğe hazır olunca çıkar karşınıza.

Niyetiniz varsa da etrafa çıtlatın. Farklı çevrelere girin. Kriterlerinizi de azaltın, temel düzeye çekin. Yok saçı kıvırcık, beni var, boyu benden biraz kısa, dişinde dolgusu var, arabası yok, İngilizce bilmiyor gibi kriterlerle eliyorsanız o hoooo...

Bir akraba böyle yapıyordu da, ne zamanki standardını düşürdü, sözlendi hemen

Son düzenleme:
Yuh
33'34 yaşında bekar insan dolu insan.Ben evlilik öncesi öpüşme, el ele tutuşma vs durumlara karşıyım.Tabiki tanışma uzun bir süreç.Hadi gördüm evleneyim kafasında biri değilim.Dogru anlayalım birbirimizi

Sipariş üzerine mi istiyosunuz kız kocaları
Aman istemek bedava Ben daha önce 1.67, 1.70 aralığında tiplerle de takıldım. Topuklu giyince bozuluyorlardı onların komplekslerini çekemem. Kompleksiz bir erkekse sorun yok ama öylesi de zor bulunuyor

Aman istemek bedava Ben daha önce 1.67, 1.70 aralığında tiplerle de takıldım. Topuklu giyince bozuluyorlardı onların komplekslerini çekemem. Kompleksiz bir erkekse sorun yok ama öylesi de zor bulunuyor
Bak konu sahibi kaçtı yine eltisiz kaldım korkuttunuz kızı ya

El ele tutuşmadan peki kalbiniz nasıl çarpacak ve o sıcaklığı hissedeceksiniz? Bu masumiyetini nesi kötü bu kadar. İnan sevdiğin insanın elinin sıcaklığını hissetmek hele ki ilk zamanlar çok çok güzel.

her kes mutlu falan diyil evlilerinde cogu kesge bekar kalsaydim diyolar inan. . 29 yas cok diyil cogu insan 30 kadar hic evlilik.dusunmuyo. Rabbim karsina adam gibi adam cikarsin insallah
Konuyla alakasız ama siz yabancı mısınız? Sanki bunu da sormuştum size daha önce.

E bulun madem doluymuş. 33-34 yaşında bekar adam pastaneye gidip sıfır temas oturacak mı sizinle sanıyorsunuz? Hani muhafazakarmışsınız ya işte sizin gibi olanlar görücü usulü erken yaşta evlendi gittiler. Muhafazakar adı altında her haltı yiyenler var ya onlar duruyordur onlar da sizinle değil 20lerinin başında toy bir genç kızla evlenir, onu evde oturtur sonra istedikleri hayatı yaşamaya devam ederler. Görücü usulü evlilik için geç kaldınız yani. İkinci evliliği olabilirsiniz ama birinin umut var yani bekar kalmazsınız üzülmeyin

İnternetten tanıştıklarının fos çıktığını söyledi konu sahibi.
Fos değil pos çıkmış.
Bence de internet konu sahibinin en son başvurması gereken yer. Yurdum abazaları üşüşüyor DM kutusuna.

Konu sahibine gösterilen tepkiyi anlamadım. Dindar kimselerin bir kısmına göre sevgili olmak öpüşmek sevişmek haramdır ve kendi inancına göre bu tür yakinlasmalara girmeden görücü usulü birini bulup tanıyıp konuşup evlenmek istiyor. Bazi inanclara gore evlenmeden once öpüşmek sevismek harama bulasmak degil mi? Biz katilalim katilmayalim kadinin inanci bu sekilde. Bu şekilde evlenen de çok fazla insan var ülkemizde. Cinsel ilişkiyi ve her turlu duygusal iliskiyi de evlilik sonrasına erteledigine göre 29da evlenmek istemesi de normal değil mi? Birçoğumuz 29 yaşında evlenmesek de cinsel duygusal hayatimiz olmuştu. Konu sahibinin bunlari yaşamak istemesi bana normal geldi aslında.

Bence etrafına haber salmaya devam etmelisin. Ama seciciliginden ve tanıma sürecinin uzunluğundan taviz vermemeye devam etmelisin kimseye bu son umudum filan gibi yaklasmamalisin. Ve de daha yaşın da genç bence umutsuzluğa kapılma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…