- 13 Haziran 2022
- 90
- -20
- 6
- 39
- Konu Sahibi deliler9898
Selam ben buraya yeni üye oldum. Bugün cehennem gibi bir gündü. 37 yaşındayım. 19 yaşımdan bu yana kimle evlenmek istediysem olmadı. Allah kimseyi nasp etmedi. Ama etrafta boşanmış kadınlar ikinci üçüncü evliliklerini yaptilar. Benim olmuyor. Toplumda beceriksiz statüsünde biriyim. Bugün de benden küçük ve boşanmış çocuklu bir kadın hiç evlenmemiş bir erkek tarafından beğenilmiş ve evleniyorlar. Ama ben onca duaya esmaya rağmen nerede döküntüler kötü insanlar var onları buldum daha doğrusu allah onları karsima çıkardı. Ne önerirsiniz?samimînir kalple sadece kismetimdeki kişiyi istedim. Kimseye kotuluk yapmadım. Bahsettiğim kadına oturduğu yerden kısmeti geldi. Ben de oturduğum yerdenbulayim dedigimde bana bir sürü laf söylüyor insanlar. Artik her seyden nefreteder duruma geldim. Sabırve şükür laflarından da bıktım. Allah beni sevindirmiyor milletin agzina sakız ediyor. Bir kutu hap içip olmeyi düşünüyorum. Beni herkese rezil ediyor birini bulamamış ayarlayamamış insan pozisyonundayım. Ne önerirsiniz bana çok zor durumdayım ve şuan bile ağlıyorum