• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes evlendi ben kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O insanlara göre de ben kusurluyum. Ama kimse buna laf etmiyor. Bak o kacinciya gitti sen bi tane bile bulamadın deniliyor bana. Benim kusurum ne peki?
Bunun çözümü onlarla aynı leş zihniyete sahip olmak ve aynı çirkin tavrı sergilemek mi? Evli çocuklu falan olsaydın başka bekar insanlara boyle davranacaktın demek sen de.
Onlarla aynı bakış açısında olmasaydın bu kadar önemsemezdin, zaten sana bu şekilde de yaklaşamazlardı.

Hem Allah'a dua ediyorsunuz hemde isyan çok tezat. Önce bir kadere rıza göstermeliyiz. Ayrıca o kadınin nasibi oymuş siz niye başka insanlarla kendinizi bir tutuyorsunuz ki. her nasibin saati vardır. Mutluluklar dilerim şimdiden hakkınızda en hayırlısı olsun 💚

Bunun çözümü onlarla aynı leş zihniyete sahip olmak ve aynı çirkin tavrı sergilemek mi? Evli çocuklu falan olsaydın başka bekar insanlara boyle davranacaktın demek sen de.
Onlarla aynı bakış açısında olmasaydın bu kadar önemsemezdin, zaten sana bu şekilde de yaklaşamazlardı.
Toplumun başarısı bu zaten. Bekar bir insan başarısız beceriksiz. Ayyy çocuğun da olmaz senin artık hahah bulamadin mi kiz birini.... asıl leşler bunlar

Kısmet bu işler. Bazen çok istemek, çok ısrar etmek ters tepiyor. Hayatı doğal akışına bırakmak lazım. Bir de hasetlenmek güzel bir şey değil. Herkes için iyiyi güzeli isteyin. Ne ayıp insanların, hayatına böyle yorumlar yapmak. Kendiniz hakkında nasıl konuşulması, size yorumları yapılması zorunuza gidiyorsa başkası için de böyle konuşmamanız gerekir.

İnsanlara bu şekilde davranıyorsanız tabiki kaçar insanlar sizden.. Biraz daha yumuşak ve naif olmayı denemek ister misiniz? O kadının oturduğu yerden evlendiğini nerden çıkardınız mesela.. Ben olsam inşallah bu defa iyisi karşına çıksın, mutlu olsun derim. Bu nasıl bir hasetlenme ki Allah da nasip etmiyor.. Kötü düşünmedim diyorsunuz ama alın size kötülük milletin arkasından kötü düşünmek değil de ne bu..
İlişkide bir sorun yaşadım sil beni dedim diyorsunuz.. Karşılıklı iletişim bu değil hele ergen gibi trip yaşı hiç değil ve bu halinizi kimse çekmez lütfen biraz daha ılımlı bakın dünyaya..

Toplumun başarısı bu zaten. Bekar bir insan başarısız beceriksiz. Ayyy çocuğun da olmaz senin artık hahah bulamadin mi kiz birini.... asıl leşler bunlar
Ne biçim bir çevreniz var :kusmuk: birini bulmadan önce bu insanlardan kurtulmak daha mantıklı

Bana kötülük eden herkes çok mutlu ben mi kötü kalpli oluyorum. Beni is yerinde disarda orda burda kim ayagima celme taktysa hepsinin hayatı mükemmel
Kardeş hayatın kendisi adaletsiz. Hepimiz bir şeylerin yoksunuyuz. Kötü kalpli olmaya bahane değil bunların hiç biri. Tövbest.... git tedavi ol iyi değilsin. Benim de etrafımda pırlanta gibi insanlar var bazıları evli bazıları 40 yaşında bekar. Ama kader bana gülmüyor artık kötü biri olacağım dediklerini sanmıyorum. Bunlar farklı şeyler önce bunu idrak et.
Ayrica
Kendini ezdirmek ; ayağına çelme takana cevap vermemek İyi kalplilik değildir ezikliktir.

Hem Allah'a dua ediyorsunuz hemde isyan çok tezat. Önce bir kadere rıza göstermeliyiz. Ayrıca o kadınin nasibi oymuş siz niye başka insanlarla kendinizi bir tutuyorsunuz ki. her nasibin saati vardır. Mutluluklar dilerim şimdiden hakkınızda en hayırlısı olsun 💚
Benim tek derdim var. Allah bana nasip etmiyor beni sevmiyor beni küçücük de olsa ödüllendirmiyor. Bana laf söyletiyor kucumsetiyor insnalara. Tek dedim bu. Teşekkür ederim güzel dileğiniz icin

Sana göre de boşanmış, çocuklu kadın senden aşağı, kusurlu?? Ikinci kez evlenmesi de büyük lütuf?
"Boşanmış kadının çocuğuna bekar adam babalık yapacak" cümlesini ögelerine ayırırsan göreceksin esas leşlik nerde.

Kardeş hayatın kendisi adaletsiz. Hepimiz bir şeylerin yoksunuyuz. Kötü kalpli olmaya bahane değil bunların hiç biri. Tövbest.... git tedavi ol iyi değilsin. Benim de etrafımda pırlanta gibi insanlar var bazıları evli bazıları 40 yaşında bekar. Ama kader bana gülmüyor artık kötü biri olacağım dediklerini sanmıyorum. Bunlar farklı şeyler önce bunu idrak et.
Ayrica
Kendini ezdirmek ; ayağına çelme takana cevap vermemek İyi kalplilik değildir ezikliktir.
Yoo bağırıp çağırıyorum odleri kopuyorartik benden o tip insnalarin

Benim tek derdim var. Allah bana nasip etmiyor beni sevmiyor beni küçücük de olsa ödüllendirmiyor. Bana laf söyletiyor kucumsetiyor insnalara. Tek dedim bu. Teşekkür ederim güzel dileğiniz icin
Sen var ya belanı arıyorsun. Bu isyan ile bi koca bulursun yakında ve ondan sonra gününü görürsün gibime geliyor

Bana göre evli olan herkes memnun. Suands bile ağlayarak yazıyorum. Bugune kadar karsima cikan tiplerden biriyle evlensem boşanırdım bunu biliyorum ama bak onlaro allah sana nasip etmedi demeleri ya da böyle düşünmek kaçmaktan baska bir şey değil. Allah hic mi görmüyor beni benim o insanlardan ne eksiğim var. Mutlu olmaya benim de hakkım yok mu?is yerinde yillarcw iskence cekip huzuru kendim inşa etmişken şimdi bak o buldu sen kaldın laflarını dinlicem. Allah veriyor belami ha bire
Ben boyle mutluyum de, koca pesinde koymuyorum de benimde nasipim bir yerdedir de. Takma o insanları kafana, gerçekten bosanmis olmaktansa evlenmemek daha iyi.

Sana göre de boşanmış, çocuklu kadın senden aşağı, kusurlu?? Ikinci kez evlenmesi de büyük lütuf?
"Boşanmış kadının çocuğuna bekar adam babalık yapacak" cümlesini ögelerine ayırırsan göreceksin esas leşlik nerde.

İnsanlara bu şekilde davranıyorsanız tabiki kaçar insanlar sizden.. Biraz daha yumuşak ve naif olmayı denemek ister misiniz? O kadının oturduğu yerden evlendiğini nerden çıkardınız mesela.. Ben olsam inşallah bu defa iyisi karşına çıksın, mutlu olsun derim. Bu nasıl bir hasetlenme ki Allah da nasip etmiyor.. Kötü düşünmedim diyorsunuz ama alın size kötülük milletin arkasından kötü düşünmek değil de ne bu..
İlişkide bir sorun yaşadım sil beni dedim diyorsunuz.. Karşılıklı iletişim bu değil hele ergen gibi trip yaşı hiç değil ve bu halinizi kimse çekmez lütfen biraz daha ılımlı bakın dünyaya..
Onlarin bana bakması ne oluyor peki?onlar da bana evde kaldın diyor.

Çocuğunuz doğal yollarla da olabilir tüp bebekle de olabilir ya da gerçekten olmayabilir de. Günümüzde bu riski herkes paylaşıyor, elbette sizin için saat işliyor bu da kaçınılmaz. Ancak gerçekten salih bir eş ve yuva arıyorsanız çevrenize bunun sinyallerini bu şekilde vermemelisiniz. Güzel bir yuvam olsun gerekirse benim çocuğum olmaz elimin çocuğuna ablalık yaparım derseniz, çevrenize güzel bir dönüş sağlarsınız.

Selam ben buraya yeni üye oldum. Bugün cehennem gibi bir gündü. 37 yaşındayım. 19 yaşımdan bu yana kimle evlenmek istediysem olmadı. Allah kimseyi nasp etmedi. Ama etrafta boşanmış kadınlar ikinci üçüncü evliliklerini yaptilar. Benim olmuyor. Toplumda beceriksiz statüsünde biriyim. Bugün de benden küçük ve boşanmış çocuklu bir kadın hiç evlenmemiş bir erkek tarafından beğenilmiş ve evleniyorlar. Ama ben onca duaya esmaya rağmen nerede döküntüler kötü insanlar var onları buldum daha doğrusu allah onları karsima çıkardı. Ne önerirsiniz?samimînir kalple sadece kismetimdeki kişiyi istedim. Kimseye kotuluk yapmadım. Bahsettiğim kadına oturduğu yerden kısmeti geldi. Ben de oturduğum yerdenbulayim dedigimde bana bir sürü laf söylüyor insanlar. Artik her seyden nefreteder duruma geldim. Sabırve şükür laflarından da bıktım. Allah beni sevindirmiyor milletin agzina sakız ediyor. Bir kutu hap içip olmeyi düşünüyorum. Beni herkese rezil ediyor birini bulamamış ayarlayamamış insan pozisyonundayım. Ne önerirsiniz bana çok zor durumdayım ve şuan bile ağlıyorum
Konu sahibi, sizce herkes evlenmek zorunda mı? Bekar insanlara bakış açıniz nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back