- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.192
- 78
- 31
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Bakacak kimse yok.sizce herkes dönerken sizin dönememe sebebiniz ne?
Buna güvenerek mi yaptınız?Bakacak kimse yok.
Dün bir konuya okulda her gün çay kahve kitap üçlüsü yapıyorum yazmıştınız. (Öğretmensiniz)Çok dertlendim dünden beri.
Doğum yapalı 4. 4ay oldu.
Benimle doğum yapan bütün arkadaşlarım (4 kişiydik.) normal hayatlarına işlerine döndü.
Düzenlerini oturttular.
Ben neden oturtamıyorum şu lanet düzeni.
Bütün gün 4 duvar arasında çocuk uyutmaya çalışmaktan nefret geldi.
Bütün gün yapayalnız evde bıktım.
O kadar sinirlendim ki saha demin iş yerinin whatsupp grubundan çıktım. Sürekli etkinlik yapmak için buluşma planları yapılıyor ve resmen sinirlerim bozuldu oturdum ağlıyorum.
Kocaman bir kaosun içindeyim ve çıkamıyorum.
Çok mutsuzum mesela.
Aynaya bakınca kendimden tiksiniyorum.
4 kilo almışım aptal gibi. Ne giysem yakışmıyor.
Saçlarım dökülüyor.
Leş gibi kusmuk kokuyorum.
Baştan aşağı kendimden nefret ediyorum..
Geceleri uyuyamıyorum. Bebek Uyusa bile ben oturuyorum. Yorgunluktan gözlerim yanıyor ama uyuyamıyorum.
Gündüzleri tam bir facia 20 dakika uyuyup uyanan bir bebek. Uykusunu alamamış mutsuz bir bebek. Emmeyen bir bebek.
Yer yerim ağrıyor her yerim sızlıyor.
Sırtım kamburlaştı.
Ve yıllarca bu böyle gidecek gibi geliyor.
Hep mutsuz olucam hiç uyumayacak bu çocuk. Hep huysuz olucak.
Çok tükendim ben ya...
Annelik bana göre değilmiş asla..
Doğu iznine çıkana kadar dedim farkında iseniz.Dün bir konuya okulda her gün çay kahve kitap üçlüsü yapıyorum yazmıştınız. (Öğretmensiniz)
Başka ne yapayım ki dediniz..
Eee evinizde de yapın madem..
Gruptan çıkmanız da küstüm oynamıyorum gibi olmuş.
Gerçekten öğretmen mısınız?
Ben artık çok ınanmiyorum.
Tepkisel davranışlar çok fazla çünkü.
Buradaki bazı kadınlarda öyle sivri dilli ki. İstemiş olmuş rabbim uzun ömürler versin. Kimse kimseye güvenmiyor, ki güvenmesinde ama hiç kimse topraktan bitmedi eş dost aile kardeş var. İyi günde kötü günde destek bekler. Daralmış yardım bekliyor ne var bunda.Buna güvenerek mi yaptınız?
Dün bir konuya okulda her gün çay kahve kitap üçlüsü yapıyorum yazmıştınız. (Öğretmensiniz)
Başka ne yapayım ki demiştiniz.
Hatta bende böyle demeyin herkes öğretmenlere gıcık kapıyor hiç çalışmıyor zannediyorlar demiştim.
Eee evinizde de yapın madem..
Gruptan çıkmanız da küstüm oynamıyorum gibi olmuş.
Gerçekten öğretmen mısınız?
Ben artık çok ınanmiyorum.
Tepkisel davranışlar çok fazla çünkü.
Ediyor elbette.İlk aylar herkesin zor oluyor. Eşiniz yardım etmiyor mu?
Bebeğiniz dünyaya geleli daha 4 ay olmuş. Küçücük bedeni adapte olmaya çalışıyor ve tamamen size muhtaç. Bence insanlarla kendinizi kıyaslayacağınıza içinde bulunduğunuz düzensiz duruma çare arayın. Bebek uyuduğunda sizde uyuyun, işlerinizi halletmeye çalışın vs.
Emin olun geçiyor. Kendinizi üzmeyin.
Banlanmak istemiyorumBuna güvenerek mi yaptınız?
Sizin benle Derdiniz neSize çok katılıyorum...
Ama maalesef inanın hanımefendi...
Bu üye gibi bir üye daha böyle bir konu açmıştı hamile kalınca...
Ve o da öğretmendi...
Uslubu yerlerde sürünüyordu...
Cehaletin timsali duygular ve sözler sarfeden insanlar bir de öğretmen olup çocuk yetiştirecekler...
Aynen.Siz sanırım benim konumda eşiniz ile cinsel hayatınızın olmadığından, istemediğinizden de yakınmıştınız. Depresyondan her şeyi salmış görünüyorsunuz. Bebeğiniz zor bir bebek tahminen. Hormonlar da böyleyken bunlarla başetmek çok zor. Yardım almayı deneseniz?
Bir de arada eşinize bebeği bırakıp kendinize zaman ayırın. Daha sonra size yardımcı olduğu için ona biraz da yakınlık gösterebilirsniz. Böyle böyle normale döner belki her şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?